Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
Wat hebben we nodig? 2 pakken durumbladen 2 pakken kebabvlees 1 krop sla 8 tomaten 1 komkommer 8 wortelen Verse tuinkers 500 ml yoghurt 2 teentjes knoflook 5 Parmezaanse kaas Verse basilicum Verse bieslook
Was de groenten Snijd de groenten in schijfjes
Trek de buitenste bladen van de sla Snijd de krop sla in 4 stukken Snijd de sla in smalle reepjes
Schil de wortelen met een dunschiller Rasp de wortelen
Knip de tuinkers af met een schaar
Doe de yoghurt, de look, 5 Parmezaanse kaas, de basilicum en peper en zout in een hoge kom Mix alle ingrediënten
Snijd de bieslook af met een schaar Knip de bieslook in stukjes en meng onder de yoghurtdressing
Doe olie in een pan en bak het vlees gaar
Neem een durum-blad en leg het vlees in het midden erop Neem daarna sla, tomaat, wortel, komkommer en tuinkers en leg het vervolgens op het vlees Doe daarna wat yoghurtdip erover en rol de durum dicht
SMAKELIJK