1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標.
Advertisements

Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Een afdelingswebsite bouwen met Google Sites
Installatie instructie
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
PTI Eeklo Autocad 2013 Downloaden & Installeren Schooljaar Studentenversie.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Cursus Internet Leerstof (Alleen Zuidland). Uitleg over wat het is..
Wegwijs in Nationale Bank van België
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW februari.
Selectie (2). • Je kan een cirkel (vierkant) selecteren vanuit ‘het midden’ met alt en shift ingedrukt.
Dutch Bird Alerts Blijf op de hoogte van alle zeldzame vogelwaarnemingen in NL Ontvang waarnemingen op je vaste adres, maar ook op je mobiele .
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
© STOP startschermvolgendevorigeSluiten 1. Aanmaak van Space6. Titel bewerken 2. Webadres kiezen7. Weblogtekst toevoegen 3.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
1.Ga naar 2.Kijk rustig rond. 3.Laat een foto van je trekken. 4.Ga naar
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
TELEFONEREN MET SKYPE 11/01/2011
WMF Plaatjes bewerken In 2007.
Wegwijs in Belfirst.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handleiding ClassDojo
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Sociological Abstracts Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Aan klikken. TAB blad favorieten aan klikken Nieuwe verzamel map maken.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
voor leerlingen en leerkrachten van het SGi.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
Delicious Social Bookmarking Katarina Bencova September 2008.
Efficiënt werken met Adlib voor eindgebruikers
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
MICROSOFT OUTLOOK instellen. STAP 1. Open Outlook 2010 Klik linksboven op Bestand.
Zelf een ruimte tekenen. Rechtsklik op een getal tussen de + en – – Pas de stap aan Of type de gewenste maat in en bevestig met enter of ga naar een.
Training: Inloggen en Zoeken
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
HANDLEIDING MAC.
Hoe zien docenten de leeromgeving in
Training: Op je mobiel zetten
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Training: Op je mobiel zetten
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Fysiomanager
Training: Inloggen en Zoeken
Auvesta transactie Verificatie mobileTAN
Training: Cliëntsessies
Pret met de tablet Iedereen kan HET Leren.
Training: Op je mobiel zetten
SNEL VAN START MET DE RAMINGSOFTWARE VAN BOUWKOSTEN
Goochelen met Google Zoeken
Pret met de tablet Iedereen kan HET Leren.
Goochelen met Google Chrome
Gebruik van het nieuwe scorebord
Hoe werkt mijn werkplek?
HANDLEIDING Stichting Schoenmakers Gilde Versie 1 – 15 december 2018.
Referentieboeking aanmaken
Welkom bij de tutorial Copy to all
Urendeclaratie invullen via MijnContinu
Transcript van de presentatie:

1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje voor nieuwe dataverbinding. (+) 6.Druk op Naam. Toets Vodafone live! in en druk op OK 7. Druk op APN. Toets live.vodafone.com in. Druk op OK. 8. Druk op MCC. Toets 204 in en druk op OK 9. Druk op MNC. Toets 04 in en druk op OK

10. Druk op Verificatie type 10.2 Druk op pap. 11. Druk op Type toegangspunt. Toets default in en druk op OK. 12 Druk op Drager Druk op Niet- gespecificeerd druk op het icoontje voor menu Druk op Opslaan Druk in het veld naast de dataverbinding zodat het veld wordt ingevuld. 14 Druk op de home- toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

1.2 Druk op Meer netwerken. 1.3 Druk op Mobiele netwerken. 1.4 Druk op Netwerkoperators. 2 Druk op het gewenste netwerk. 3 Druk op Automatisch selecteren 4 Druk op de home- toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

1 Pak de achterklep links vast en haal de klep weg. 2.1 Plaats de simkaart zoals getoond is op de tekening bij de simkaarthoud er. 2.2 Schuif de simkaart in de houder. 3 Plaats de batterij in de telefoon met de bovenkant eerst, zodat de contacten van de batterij tegen de corresponderende contacten in de telefoon passen, en druk de batterij op haar plaats. 4 Leg de achterklep op de telefoon en druk de klep op zijn plaats.

1.1 Druk op het icoontje voor instellingen. 1.2 Druk op Accounts. 1.3 Druk op Account toevoegen. 1.4 Druk op Google. 2 Druk op Bestaand. 3.1 Druk op Wachtwoord en toets het 3.2 Druk op de pijl rechts. Druk op OK.Volg de aanwijzingen op het scherm om instellingen voor je Google-account te kiezen 3.3 Druk op de home- toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm

1 Druk op Internet. 2 Druk op de adresbalk. 3.1 Druk op het icoontje voor favoriet toevoegen. 3.2 Bewerk de naam van de favoriet en druk op Opslaan. 4 Druk op het icoontje voor favorieten. 4.2 Druk op de gewenste favoriet. 5 Druk op de home- toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.