REFLECTIE OP EIGEN HANDELEN PRESENTATIE GEZONDHEIDSKUNDE Gezondheidszorg technologie Periode 2.3 Roel Geerts Studentennr. 2043841.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Alcohol 16- geen goed begin
Advertisements

Welkom MAVO 2.0 Overstap van leerjaar 2 naar leerjaar 3 3 april april 2012.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Lectoraat Rehabilitatie Groningen Kracht voor ouderschap van ouders met psychische aandoeningen Subsidie van het Fonds Psychische Gezondheid.
1 Workshop voor maatschappelijke organisaties ter voorbereiding op de Beursvloer.
Vmbo Helicon Eindhoven
Mijn stage bij antonuishof Naam: sharon van neijhof Klas: bruin Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Presentatie BètaMentality
Jongeren communicatie Jet Centeno – Human Capital Water programma.
HAVO / VWO 3. - Voorstellen; - HAVO/VWO 3 in vogelvlucht; - Een eerste kijkje in de profielkeuze; - Vragen / Persoonlijk kennismakingsgesprek.
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
Werken met Didiclass Een oefeninstrument voor opleiders en coaches.
Grenzen aan vrijwilligerswerk?. SGL Stichting gehandicaptenzorg Limburg Zorg beter met vrijwilligers 21 november 2013.
Waar sta ik en waar wil ik naartoe
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Beeldend werk van het 2 e en 3 e jaar. Het 2 e jaar – Eerste helft Thema: Physical self (Het lichamelijke) Wij kregen alle vrijheid in wat we daar mee.
LWP Portfolio Intersectoraal onderwijs
Collegeopdrachten Niels de Beer
Take Care Project: Gezondheidstaalgids voor migranten periode: 1 november oktober 2014.
Competentiegericht opleiden
Leerling Ik ben … jaar en woon in ….
Bij een afscheid… Toon Hermans.
Rattery Gismo Presenteert: Het I-nest Druk op F5 om de voorstelling te beginnen en klik gewoon met de muis om naar de volgende dia te gaan.
Beroepsvaardigheden onderdeel van SBC
MEDMEC02 – periode 1 – jaar 1 Creative Tools
Naam:Melvin Lansink Klas: B4 Jaar: 4 de jaar’s
Mijn stage bij Davo Naam: Ronald van der Wal Klas: 4B Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ.
Mijn stage bij Aarnink kunststoframen kozijnen Naam: Bram Klas: 4 c Jaar: 2009 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar.
Mijn stage bij Eysink machinefabriek
Naam: Tim Klijn Klas: MBI M1 Datum:
Koe & Ondernemer in Balans Jørn Kjær Madsen “Grote stappen veel resultaat”
5 april 2012 Brugklas naar MAVO
Wie zijn wij? Welkom Wie ben ik en wat is mijn functie (diegene die de presentatie geeft) Wat doen wij in dit bedrijf? Waarom geef ik deze presentatie?
Katho-Department IPSOC BaSW A Academiejaar
1 bij overheid en bij sociale partners is het belang van vakmanschap en beroepseer voor het goed functioneren van bedrijven en organisaties uit het zicht.
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Niels Lelong.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Nadia zahraoui.
Wat ik wil…..
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Ken je kracht…Deel je kracht…
Mijn ervaringen in (land). Intro  Naam/land/soort vrijwilligerswerk/voorbereiding etc. (Plaats op deze pagina bijvoorbeeld een mooie foto) 1.
Ondernemende professionals gevraagd! Lieve help!
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Wie ben ik?.
Keukenhulpje MIRA Universiteit Twente. Opdrachtgever MIRA Onderzoeksinstituut Biomedische Technologie Technische Geneeskunde.
Onze doelen en visie in beeld
Hostmanship Wat is het? Waar gaat het om?
De rode draad in opleiden binnen AAOS
Wat vinden jullie belangrijk bij het zoeken en krijgen van hulp?
Narinder Doerga Voedingscoach
SAY BSO ASO SAY KSO 2de graad SO TSO WHAT?.
Evaluatie Orientatieweek opleiding verpleegkunde Schooljaar
Marketing voor de IPRO: wat brengt de toekomst?. 10 STELLINGEN.
Welkomstwoord.
Welkom bij de gastles !. Even voorstellen…. Ik ben …… Mijn vooropleiding ……. Mijn werkervaring …… Wat doe ik nu …..
Onderzoek doen Een complexe (maar uitdagende) klus!
Naam: Rayiha Inanc Klas: 4 E ICT & Multimedia. Inhoud  Stageperiode  Hoe ben ik deze stageplek terechtgekomen?  Het bedrijf  Stage dag 1 t/m stage.
Welkom bij PPO glastuinbouw Startbijeenkomst hulpmiddelen ondernemerschap 8 juni 2004 Peter Vermeulen, Simone van Woerden.
Waar ga ik het over hebben? Wie ben ik (volgens mezelf)? Wat zijn mijn voornaamste interesses? Wat is verder belangrijk voor mij? Hoe denk ik over mijn.
Welkom bij Engineering! Rudie van den Heuvel. Engineering Elektrotechniek Embedded Systems Engineering Industrieel Product Ontwerpen Technische Bedrijfskunde.
Voorlichting Mens en Techniek/ Bewegingstechnologie Janneke Groenen & Karin Lintzen
PwC De essentie van horizontaal toezicht = coöperatieve regelnaleving De basis van coöperatieve regelnaleving is (gerechtvaardigd) vertrouwen en transparantie.
DUURZAAM ONDERNEMEN in het bedrijfsleven Een gezond, winstgevend en succesvol bedrijf door duurzaam ondernemen (SPRINT) MARKETING EN COMMUNICATIE.
Natuur Leven en Technologie
Transcript van de presentatie:

REFLECTIE OP EIGEN HANDELEN PRESENTATIE GEZONDHEIDSKUNDE Gezondheidszorg technologie Periode 2.3 Roel Geerts Studentennr

WIE BEN IK? Ik ben Roel Geerts 21 jaar Diessen Vooropleiding MBO Werktuigbouwkunde (BOL4)

WAT IK HEB GELEERD? Organisatie in de gezondheidszorg. Verschillende aandoeningen aan het menselijke lichaam. Verschillende technieken die toegepast worden om de menselijke gezondheid te bevorderen. Bedrijfskundige processen. Samenwerken met externe partners van de opleiding.

WELKE RICHTING MIJN INTERESSE HEEFT? Het oplossen van een zorgvraag. Het met klanten zoeken naar verschillende oplossingen. Het ontwerpen of aanpassen van een hulpmiddel, zodat de zorgvraag wordt weggenomen. De zorgvraag vertalen naar een technische oplossing.

HOE ZIE IK MIJN EIGEN FUNCTIONEREN BINNEN HET WERKVELD ALS GZT’ER Mijn interesse liggen vooral op het gebied van het ontwerpen van hulpmiddelen. Daarnaast lijkt mij het aanpassen van hulpmiddelen heel erg interessant. Bij het ontwerpen van hulpmiddelen komt ook het rond de tafel zitten met klanten aan de orde. Deze twee zouden voor mij een prima combinatie vormen om als gzt’er aan de slag te gaan.

DIT WAS MIJN PRESENTATIE Zijn er nog vragen?