De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Beeldend werk van het 2 e en 3 e jaar. Het 2 e jaar – Eerste helft Thema: Physical self (Het lichamelijke) Wij kregen alle vrijheid in wat we daar mee.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Beeldend werk van het 2 e en 3 e jaar. Het 2 e jaar – Eerste helft Thema: Physical self (Het lichamelijke) Wij kregen alle vrijheid in wat we daar mee."— Transcript van de presentatie:

1 Beeldend werk van het 2 e en 3 e jaar

2 Het 2 e jaar – Eerste helft Thema: Physical self (Het lichamelijke) Wij kregen alle vrijheid in wat we daar mee zouden gaan doen.

3 Celien Ik ben aan de slag gegaan met slachtoffers van Chernobyl. Dat was een ramp van de kernreactor 26 April 1986 Oekraïne

4 Slachtoffers

5

6

7

8 Roy Ik heb me laten inspireren door Nederlandse boeken, waarin ruimtes symbool staan voor de persoon die de hoofdrol speelt.

9

10

11 Het 2e jaar –tweede helft Volledige vrijheid in de keuze wat we wilden maken.

12 Celien Ik ben bezig gaan met de ziekte Alzheimer. Mijn oma is daar aan overleden en ik vond het een interessante ziekte waar ik graag schilderijen en tekeningen bij wou maken.

13 Schetsen

14

15

16

17 Roy Ik ben gewoon verder gegaan waar ik was gebleven. Onderzoek doen naar personen in ruimtes. Alleen begon ik met onderzoeken hoe ik een verhaal kon vertellen met mijn schilderijen. Daarnaast heb ik ook materiaal onderzocht.

18

19

20

21 Het 3 e jaar.. tot nu toe.  Thema: De puber. Omdat wij stage moeten gaan lopen in het derde jaar was dit een gepast thema.

22 Celien

23

24

25

26 Roy

27

28

29


Download ppt "Beeldend werk van het 2 e en 3 e jaar. Het 2 e jaar – Eerste helft Thema: Physical self (Het lichamelijke) Wij kregen alle vrijheid in wat we daar mee."

Verwante presentaties


Ads door Google