STRESS Ik weet niet heel zeker hoe dit werkt, maar het is verbluffend accuraat. Lees de onderstaande uitleg voordat U naar de foto kijkt. De foto laat.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lente van der Stel 1H, Scala Rietvelden. De aller eerste les De 1 e opdracht was: ‘Zet je onderwerp in allerlei poses.’
Advertisements

MAAK FOTO MAAK FOTO Volg onderstaande instructies: 1. ga recht voor het beeldscherm zitten, 2. kijk recht in de lens, 3. druk met je muis op “MAAK FOTO”
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
Fietsproef Berlaar (2012) Start van de proef..
U-Talent Academie OP SCHOOL EN DE UNIVERSITEIT
Wat zie je op de volgende afbeelding ?. •Recente studies hebben uitgewezen dat kinderen de intieme positie van het afgebeelde koppel niet herkennen.
Welkom bij de World Vision Quiz.
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Workshop OGW in de klas..
De minister van buitenlandse zaken waarschuwd voor een levend testobject dat is ontsnapt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en bepaalde testen doen.
Proeven doen natuurkunde.
De Orthodontist.
Een Concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest LES 1 1.
1 Gymnasium op CCS méér dan les alleen ……. 2 Het gymnasium op CCS heet GYMPLUS Extra uitdaging voor als je meer kunt en wilt. Je werkt: zelfstandig in.
Dit is verbazingwekkend nauwkeurig!!!
U-Talent Academie OP SCHOOL EN DE UNIVERSITEIT
Het ministerie van buitenlandse zaken waarschuwt voor een ontsnapt proefdier. Het komt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en tests doen met vroegere.
CHINESE HOROSCOOP ONGELOOFLIJK PRECIES!.
De werkgroep O & O (Onderzoeken en Ontwerpen) Voorheen lab.vaardigheden Jaap Teule, Hageveld Lyceum - Heemskerk.
Hij,ze,hem,haar,zijn,deze,dit,die,dat
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Opdracht 4 Video invoegen Gebruik deze presentatie om de opdracht te maken en zet hier je naam:.
Afscheid.
Wikimedia Les 1. Wat is Wikimedia? Weten we het nog?
Paragraaf 1.2 Les 3: Hoe blijven planten stevig?.
Waarom? Je hebt ontdekt wat je interesses zijn. Behalve dat het van belang is dat je doet wat je leuk vindt, is het ook belangrijk om te doen waar.
Leespubliek. Spoorboekje Even opfrissen Oefening leespubliek Bespreken oefening Wat gaan we leren?: Je kunt vertellen wat een leespubliek is en naar welke.
Vissen of walvisachtigen Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Eindtoets taal Oefenreeks 11 Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Het maken van een toets. Inleiding Voordat je aan de toets gaat beginnen doe je er verstandig aan om aan de volgende tips te denken: 1.Goed lezen Goed.
Verborgen zeedieren. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
 Welkom, voorstellen van leerkrachten  Verkeer  Entree  Huiswerk en agenda  Takenkaart op niveau  Werkwoordspelling  Seksuele voorlichting v.a.
Significante cijfers Wetenschappelijke notatie
Downsyndroom door naam. *Vandaag houd ik een spreekbeurt. *Het gaat over mijzelf. *Want het gaat over Downsyndroom. Spreekbeurt.
U-Talent Academie OP SCHOOL EN DE UNIVERSITEIT
Programma Uitleg waarom tablets/snappet
Dat doet hij normaal nooit!
Beeldspraak: de vergelijking
Hij,ze,hem,haar,zijn,deze,dit,die,dat
De lente.
Bepaal jouw SuperPowers!
Vrijduiken Zwembad black-out Syncopale afspraak op 7 meter
Woordenschat groep 5 Thema 9 Les 4
Zinsdelen Verdelen in zinsdelen.
De lente.
Algemene uitleg en opdracht 10
Hoe kan je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Hoe kun je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Efeziërs 6: 5-9 Gehoorzaam je baas, zoals je ook naar Christus luistert: met eerbied en met heel je hart. Doe niet net alsof je je best doet en gehoorzaam.
Wat zie je op de volgende afbeelding?
H1 Media en communicatie
Soorten zinnen en verbindingswoorden
Hoe kan je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
STRESS Ik weet niet heel zeker hoe dit werkt, maar het is verbluffend accuraat. Lees de onderstaande uitleg voordat U naar de foto kijkt. De foto laat.
Les 1 Hoofdstuk Ecologie
U-Talent Academy Uitdagend bèta onderwijs in 5 en 6 vwo op school én op de universiteit.
TEKSTSOORTEN.
Embedded systemen Programmeren op de Arduino Les 1
Vrijduiken Zwembad black-out Syncopale afspraak op 7 meter
Voel je wel in je vel !.
is heel gezond: zonnebloemolie lijnzaadolie koolzaadolie
Schrijven Zakelijke brief.
Semantisatieverhaal: Mijn zus is op vakantie geweest naar Mexico en heeft iets heel bijzonders meegemaakt. Mexico is een land met veel bebouwing, dat zijn.
Ontwerp een buitenles Les 1 Les 5.
De vierkantjes puzzel Dit is een puzzel om uw hersens eens goed te laten werken. De vraag is bij elk figuur hoeveel vierkanten u ziet.
Kritiek geven en krijgen
Bevo p 2, les 6 Presentie Terugblik les 5 Veegploeg Mededelingen
Semantisatieverhaal: Mijn zus is op vakantie geweest naar Mexico en heeft iets heel bijzonders meegemaakt. Mexico is een land met veel bebouwing, dat zijn.
Voorbeeld. Tijdens een SLB les heb ik mijn netwerk in kaart gebracht. Ik kwam er achter dat mijn netwerk niet zo heel groot is. Als ik kijk naar welke.
Transcript van de presentatie:

STRESS Ik weet niet heel zeker hoe dit werkt, maar het is verbluffend accuraat. Lees de onderstaande uitleg voordat U naar de foto kijkt. De foto laat twee identieke dolfijnen zien. Hij is gebruikt om stressniveau’s te meten in proefpersonen tijdens een onderzoek, gehouden aan de Universiteit van Maastricht. Kijk goed naar beide dolfijnen, die uit het water springen. De dolfijnen zijn identiek. De uitkomst van het ondersoek was, dat ondanks dat de dolfijnen identiek zijn, personen met stress verschillen vinden tussen de dolfijnen. Uit de studie bleek dat hoe meer stress, hoe meer verschillen men waarnam. Kijk goed naar de foto. Indien U meer dan twee verschillen kunt vinden, hoe harder U aan vakantie toe bent.