De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voorbeeld. Tijdens een SLB les heb ik mijn netwerk in kaart gebracht. Ik kwam er achter dat mijn netwerk niet zo heel groot is. Als ik kijk naar welke.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voorbeeld. Tijdens een SLB les heb ik mijn netwerk in kaart gebracht. Ik kwam er achter dat mijn netwerk niet zo heel groot is. Als ik kijk naar welke."— Transcript van de presentatie:

1

2 Voorbeeld. Tijdens een SLB les heb ik mijn netwerk in kaart gebracht. Ik kwam er achter dat mijn netwerk niet zo heel groot is. Als ik kijk naar welke mensen ik uit mijn netwerk kan gebruiken voor het vinden van een baan als doktersassistente heb ik twee. Ik heb daarna… Omdat….. Om mijn netwerk uit te breiden heb ik/ of hebben wij…. De drie beste ideeën zijn:

3 Opdracht: Deadline-> dinsdag 21 november 2017
Schrijf een kort verslag. Dit naar aanleiding dat je je netwerk kaart aan ouders of verzorgers heb laten zijn en welke feedback zij hier op hebben gegeven. Ga netwerken. Kies een persoon uit je netwerk en benader haar/hem. Vertel dat je je bent aan het oriënteren op een baan/ studie Bespreek wat hij/zij voor je kan betekenen. Bespreek wat jij voor haar/hem kunt betekenen.


Download ppt "Voorbeeld. Tijdens een SLB les heb ik mijn netwerk in kaart gebracht. Ik kwam er achter dat mijn netwerk niet zo heel groot is. Als ik kijk naar welke."

Verwante presentaties


Ads door Google