De groene (klei)dijk Hein Sas m.m.v. Erik Jolink 1.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ruimte voor recreatie en toerisme in Brugge
Advertisements

Groenploeg Landschap Noord Holland
1 Landschap en foto 1.1 Aardrijkskunde 1.2 Het landschap
§6 Begin Holoceen Kenmerkend voor de laatste jaar is dat de temperatuur weer stijgt. Je kent inmiddels het gevolg => stijging van de zeespiegel.
Diploma’s en waarderingslijsten vanuit
De digitale leeromgeving in de trainingen van IOWO Willibrord Huisman Een reeks schermafbeeldingen met toelichting Van deze ppt bestaan twee versies: -
Het Nederlands Landschap
Hebt U « Frisheid » gezegd ? Deze foto werd verstuurd door de administrateur van een olieplatform van de Global Marine Drilling, dat zich situeerd in.
Kader waarbinnen scholen eigen invulling kunnen geven en eigen accenten kunnen leggen. Netwerk waar uitwisselen en samenwerken centraal staan. Al 17 scholen!
2 havo/vwo 2 landschap, §4.
Meting van de muskusratpopulatie
Herken je de verschillende typen landschappen?
Stage klas 3 en 4.
Wie is wanneer het snelst?
Salma, Safaa, Leonie, Manon, Ema & Marit
De toekomst van Nederland
Les Kustvormen H4 Havo 3.
3 havo, H4 (par. 4.3).
§ 4.2 Laag NL nóg lager?.
Jaar van Transport en Veiligheid Zuid-Holland Startbijeenkomst 14 januari 2010.
Groen proeven Ervaringen van AOC Friesland VMBO Groen Leeuwarden
Hoofdstuk 4 Nederland: wateroverlast – Dreiging aan de voordeur Paragraaf 8 t/m 11
Van F15 naar edelhert. Het succes van rood voor groen Seminar Verdienmogelijkheden 10 mei 2012.
In opdracht van: In samenwerking met:OPENINGOPENING PAGINA 1 PROJECT “SCHOUWBROEKERPLAS”
Animatie uit de boeken Film wordt geladen… klik op de film om te starten.
Effectief adverteren op Marktplaats.nl Gericht communiceren met een relevant publiek.
Sjabloon Opdracht 2 Naam: Klas:. Plaats hier de foto Naam: Voornaam: Functie: Geboren op: Geboren te: Overleden op: Overleden te:
2 vmbo-T/havo 2 landschap, §6 en 7
Les 23 Vak : Nederlands.
De grote zeequiz van het 4e leerjaar
Vergelijking resultaten eenvoudige zettings- en stabiliteitsberekeningen CUR-commissie Kwaliteit Grondonderzoek Rob van der Sman 22 april 2014.
Hoog water op het schoolplein?
?.
Hoog water op het schoolplein? Versie: Kustzone. Hoofdstuk 1. Introductie.
Landsaat. Stage Oktober/November Landsaat De voorkant van Landsaat. Zuiddijk 145 Zaandam.
Bodems in een veranderend (natuur) landschap…
Project 3 Pedagogisch werken in de wijk Bijeenkomst 1 Kwartaal 1, schooljaar 2015/2016 Klas: VQR2A Docent: Petra van der Zee.
Vierde voortgangsrapportage Implementatie Jeugdwet.
4) Fish eye lenzen Opvallendste item: de lijnen in de foto lopen krom. Hoe verder aan de rand van de foto, hoe krommer alles wordt Met.
Uitwisselingsproject met Arlon
Geologie van Nederland
Evaluatie Cursus.
Afval Energie Bedrijf Welkom in Amsterdam!
Preglaciaal © Theo Peenstra Meer dan jaar geleden Legenda
Cultuurnota Alblasserdam BIO 8 oktober Waarom een cultuurnota? Ontsluiten aanbod Kansen benutten Visie en focus: kader Samenhang en samenwerking.
2 TH Hoofdstuk 4 Water § 2-4 Wereld. Grootste deel van het aardoppervlak = zee = zout Geschikt / Ongeschikt als drinkwater? Water Geschikt / Ongeschikt.
Positie en grootte van foto aangeven Positie van de kopregel; kleur, grootte en lettertype aangeven Positie van de subkop; kleur, grootte en lettertype.
Deltapoort Samenhang door Samenwerken Jan Edens Programmamanager Deltapoort Dordrecht, 18 februari 2009.
Alle leerlingen zijn D&P leerlingen Via keuzevakken leggen ze hun eigen accent V A L K U I L “Alles blijft zoals het is…”
Foto uit de reeks “water” behorend bij de serie “manufactured landscapes” van de fotograaf Edward Burtynsky. Is ook een interessante documentaire van met.
Blok 3 De stad verandert Deelvraag: Hoe de stad verandert na 1870?
Cursus 1.1 Wat zie je in een landschap Klas 2 KGT Lesweek 1
Blok 2 Grieken en Romeinen
KBG Slikpolder overleg Kansrijke Alternatieven 25 januari 2017
Cursus 1.2 Landschappen in Nederland Klas 2 BK Lesweek 2
Onderhouden met Werktuigen en machines
Factsheet De kracht van een heldere WHY Kernboodschap
GreenPort Noord-Holland Noord
Zoet water te kort en zout water te veel
Vragenlijst ontwikkelt door TNO voor de groepen 7 en 8 in het PO
Hebt U « Frisheid » gezegd ?
Stuurgroepvergadering De Ham Wetteren
Zero afval Donderdag 22 november 2018 Met de steun van.
Weloverwogen of niet? Dilemma’s bij euthanasiewens oudere psychiatrische patiënten Ista Bogers, Gert van Dijk 16 november 2017.
Buitenlesdag Donderdag 25 april 2019 Met de steun van:
Dikketruiendag Donderdag 12 februari 2019 Met de steun van
10.2 Hoe ontstaan conflicten?
Social media Wat deel je wel en niet?.
De Geo 2 – Vmbo-T/Havo Hoofdstuk 3 – §3: Rivieren van ijs Eline Lems
Ruilkaarten Een sjabloon waarmee leerlingen hun verzameling ruilkaarten van beroemdheden of locaties die bij een bepaald onderwerp horen, compleet kunnen.
Transcript van de presentatie:

De groene (klei)dijk Hein Sas m.m.v. Erik Jolink 1

De zee schenkt ons slib, jaar in jaar uit De uitvoeringsagenda (het werkpakket van het programmabureau) wordt begin van het jaar door de Regiekamer vastgesteld. Tussentijds, gedurende het jaar, kunnen nieuwe vragen vanuit de PRW-partners, ontstaan. De programmamanager stemt de opdracht af met de dagelijks opdrachtgevers. Periodiek, aansluitend bij het regisseursoverleg, overlegt de programmamanager met de dagelijks opdrachtgevers. Foto M. Baptist 2

1 + 1 = 2 De uitvoeringsagenda (het werkpakket van het programmabureau) wordt begin van het jaar door de Regiekamer vastgesteld. Tussentijds, gedurende het jaar, kunnen nieuwe vragen vanuit de PRW-partners, ontstaan. De programmamanager stemt de opdracht af met de dagelijks opdrachtgevers. Periodiek, aansluitend bij het regisseursoverleg, overlegt de programmamanager met de dagelijks opdrachtgevers. Foto E. Jolink 3

Vergt meer ruimte en aansluiting op kwelder Groene dijk De uitvoeringsagenda (het werkpakket van het programmabureau) wordt begin van het jaar door de Regiekamer vastgesteld. Tussentijds, gedurende het jaar, kunnen nieuwe vragen vanuit de PRW-partners, ontstaan. De programmamanager stemt de opdracht af met de dagelijks opdrachtgevers. Periodiek, aansluitend bij het regisseursoverleg, overlegt de programmamanager met de dagelijks opdrachtgevers. Bron: Pilotstudie Groene Dollarddijk, van Loon & Schelfhout, 2013 4

Maar is goedkoop aan te leggen, past in het landschap en eenvoudig ophoogbaar De uitvoeringsagenda (het werkpakket van het programmabureau) wordt begin van het jaar door de Regiekamer vastgesteld. Tussentijds, gedurende het jaar, kunnen nieuwe vragen vanuit de PRW-partners, ontstaan. De programmamanager stemt de opdracht af met de dagelijks opdrachtgevers. Periodiek, aansluitend bij het regisseursoverleg, overlegt de programmamanager met de dagelijks opdrachtgevers. Foto M. Baptist 5

Handig bij - ieder jaar een beetje - stijgende zeespiegel De uitvoeringsagenda (het werkpakket van het programmabureau) wordt begin van het jaar door de Regiekamer vastgesteld. Tussentijds, gedurende het jaar, kunnen nieuwe vragen vanuit de PRW-partners, ontstaan. De programmamanager stemt de opdracht af met de dagelijks opdrachtgevers. Periodiek, aansluitend bij het regisseursoverleg, overlegt de programmamanager met de dagelijks opdrachtgevers. 6

En op veel plaatsen toepasbaar (langs vasteland) De uitvoeringsagenda (het werkpakket van het programmabureau) wordt begin van het jaar door de Regiekamer vastgesteld. Tussentijds, gedurende het jaar, kunnen nieuwe vragen vanuit de PRW-partners, ontstaan. De programmamanager stemt de opdracht af met de dagelijks opdrachtgevers. Periodiek, aansluitend bij het regisseursoverleg, overlegt de programmamanager met de dagelijks opdrachtgevers. 7