De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Foto uit de reeks “water” behorend bij de serie “manufactured landscapes” van de fotograaf Edward Burtynsky. Is ook een interessante documentaire van met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Foto uit de reeks “water” behorend bij de serie “manufactured landscapes” van de fotograaf Edward Burtynsky. Is ook een interessante documentaire van met."— Transcript van de presentatie:

1 Foto uit de reeks “water” behorend bij de serie “manufactured landscapes” van de fotograaf Edward Burtynsky. Is ook een interessante documentaire van met gelijknamige titel. Verder zijn veel foto’s uit de reeks bruikbaar voor soortgelijke opdrachten.

2 Wat is dit? Waar is dit? “dryland agriculture” een landbouwmethode waarbij enkel natuurlijke neerslag wordt gebruikt. Is toepasbaar tot min 230mm neerslag per jaar. Het gebied Los Monegros in noordoost Spanje.

3 Foto genomen van meer dan 6oom hoogte
Wat is dit? Waar is dit? Tips! Foto genomen van meer dan 6oom hoogte

4 Tips! Wat is dit? Waar is dit? Foto genomen van meer dan 6oom hoogte
Ondergrond bestaat uit afwisselend kalksteen gips en klei Tevens zijn er in het gebied seizoensgebonden zoutmeren te vinden. Interessant onderwerp voor een les “de zoutmeren in Noord-oost Spanje.

5 Tips! Wat is dit? Waar is dit? Foto genomen van meer dan 6oom hoogte
Ondergrond bestaat uit afwisselend kalksteen gips en klei Gem. 300mm tot 350mm neerslag per jaar Tevens zijn er in het gebied seizoensgebonden zoutmeren te vinden. Interessant onderwerp voor een les “de zoutmeren in Noord-oost Spanje.

6 Tips! Wat is dit? Waar is dit? Foto genomen van meer dan 6oom hoogte
Ondergrond bestaat uit afwisselend kalksteen gips en klei Gem. 300mm tot 350mm neerslag per jaar Gebied ligt op de 41e breedtegraad

7 Tips! Wat is dit? Waar is dit? Foto genomen van meer dan 6oom hoogte
Ondergrond bestaat uit afwisselend kalksteen gips en klei gem. 300mm tot 350mm neerslag per jaar Gebied ligt op de 41e breedtegraad Landschap uniek voor het werelddeel waar het toe behoord Populaire bestemming voor vogelaars door vele unieke soorten in het gebied.

8 Tips! Wat is dit? Waar is dit? Foto genomen van meer dan 6oom hoogte
Ondergrond bestaat uit afwisselend kalksteen gips en klei gem. 300mm tot 350mm neerslag per jaar Gebied ligt op de 41e breedtegraad Landschap uniek voor het werelddeel waar het toe behoord Deze foto’s zijn gemaakt in het betreffende gebied Klosster op het onderste plaatje is Monasterio de Santa María de Sigena

9 Tips! Wat is dit? Waar is dit? Foto genomen van meer dan 6oom hoogte
Ondergrond bestaat uit afwisselend kalksteen gips en klei gem. 300mm tot 350mm neerslag per jaar Gebied ligt op de 41e breedtegraad Landschap uniek voor het werelddeel waar het toe behoord Deze foto’s zijn gemaakt in het betreffende gebied Ooit was het gebied op de afbeelding een bosgebied dat is gekapt ten behoeve van de bouw van één van de belangrijkste zeevloten uit de geschiedenis Bossen zijn gekapt ten behoeve van de bouw van de Spaanse Armada

10 Tips! Wat is dit? Waar is dit? Foto genomen van meer dan 6oom hoogte
Ondergrond bestaat uit afwisselend kalksteen gips en klei gem. 300mm tot 350mm neerslag per jaar Gebied ligt op de 41e breedtegraad Landschap uniek voor het werelddeel waar het toe behoord Het klooster op het plaatje is te vinden in het betreffende gebied Ooit was het gebied op de afbeelding een bosgebied Gebied ligt aan de voet van een politiek gevoelige bergketen die ontstaan is gedurende de alpiene orogenese De pyreneeën

11 Tips! Wat is dit? Waar is dit? Foto genomen van meer dan 6oom hoogte
Ondergrond bestaat uit afwisselend kalksteen gips en klei gem. 300mm tot 350mm neerslag per jaar Gebied ligt op de 41e breedtegraad Landschap uniek voor het werelddeel waar het toe behoord Het klooster op het plaatje is te vinden in het betreffende gebied Ooit was het gebied op de afbeelding een bosgebied Gebied ligt aan de voet van een politiek gevoelige bergketen die ontstaan is gedurende de alpiene orogenese Laatste tip: “de zwarte bergen” De zwarte bergen= los montes negros= los monegros. Naam te danken aan het de oorspronkelijke bebossing.


Download ppt "Foto uit de reeks “water” behorend bij de serie “manufactured landscapes” van de fotograaf Edward Burtynsky. Is ook een interessante documentaire van met."

Verwante presentaties


Ads door Google