Ik doe mijn presentatie over…

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Advertisements

Uitslag enquête over online pesten
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Opkomen voor jezelf.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Op zoek naar emotie Gemaakt door: Chantal en Carlijn.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Woorden en tijd.....
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Ferluci.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
die niet om jou zou huilen.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Nieuwe buren deel 1 Gemaakt door; Aquinnah, Cédrick, Peter, Sarah Niveau 7.
Wat maakt het leven zinvol?
Meneertje Blij en Somber
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Vrienden zijn er om je te steunen
Mario party is een spellen reeks, er komen steeds nieuwe. Mario party is een soort monopoly met spellen. Je speelt het met 2 of 4 spelers. Het doel van.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Huil niet om iemand, die niet om jou zou huilen.
WELKOM OP TOV!.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al.
Geluid aan.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.

Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Spelregeltest Oliveo Handbal
Interpreteren van data
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Mijn verjaardag..
Een onverwacht feest Les 2
HEEL VEEL SUCCES! HOI! LEUK DAT JE EEN SPREEKBEURT OVER
Masker.
Het opbouwen van een data base
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
De Beer van Bram.
Reflecteren met leerlingen tijdens kunstzinnige en culturele activiteiten. Hoe motiveer je leerlingen om te reflecteren, zodat zij inzicht krijgen in hun.
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
Sint-Maarten.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
{. Wat doe je als je ruzie hebt? -Je vlucht weg en denkt: Ik pak hem later wel terug. -Je pakt hem wel terug als je niet alleen bent. -Je wordt woedend.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Dirigeren Wat doet een dirigent?. inhoudsopgave Wie laat ik spelen? Ga ik aftellen? Welke opdrachten kan ik geven? Hoe laat ik ze stoppen?
Windesheim zet kennis in werking Update Beeldcommunicatie in de GGZ Nieuwe verpleegkundige zorg. Opduikende interventies in telezorgpraktijken.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
De kunst van kritiek 4.15 p & 4.18 p
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Mijn Leefstijl. EVEN VOORSTELLEN… Kan je een inschatting maken van de prijs van een product. Besef je dat reclame invloed heeft op wat je besteedt. Weet.
Codetuts Academy Les 2 Module 2a Php Fundamentals 1.
Plastic.
Kies voor respect | Presentatie Eerbied voor God, respect voor elkaar.
Transcript van de presentatie:

Ik doe mijn presentatie over… GrowTopia!!!

Hoofdstukken. H.1 Waarom doe ik mijn presentatie over GrowTopia? H.2 Hoe moet je beginnen? H.3 De Gems. H.4 VS. H.5 De Chat. H.6 Vrienden maken. H.7 Ruilen. H.8 Slot. H.9 Vallen. H.10 Wereld namen. H.11 Waarop speel je het? H.12 Filmpje. En Einde!!!

H.1 Waarom doe ik mijn presentatie over GrowTopia? Ik doe mijn presentatie over GrowTopia omdat ik het een leuk spel vindt. Je kan er veel doen. Je kan er veel over vertellen. En je kan er misschien wel dingen van leren en ik zou het spel spelen als ik jou was.

H.2 Hoe moet je beginnen? Je begint bij een ijzeren deur die je niet kan breken. Je ziet allemaal stukjes grond om je heen. Dat moet je breken met je vuist. Soms laat het dan iets vallen. Bijvoorbeeld een zaadje voor een grond plant. Of een grond blok die je weer terug kan zetten. Met de grond plant zaad moet je ergens boven grond zetten dan moet je 30 seconden wachten en dan is hij gegroeid.

H.3 De Gems. De gems krijg je als je grond mijnt of als je een boom plant 30 seconden wachten en dan breken. Met de gems kan je nieuwe dingen kopen voor je land. Zoals: een slot, versiering blokken, wapens en nog veel meer.

H.4 VS. Als je bij wereld namen typt: VS dan kom je in een Minigame. Er zijn vier teams. Paars, geel, blauw en rood. Elk team heeft vijf spelers nodig anders kan het spel niet beginnen. Als er te weinig spelers zijn dan kan je er in die wereld vrij rondlopen. En als er te veel spelers zijn dan kan je de wereld niet in. Je moet tegen elkaar vechten. Als je dit spel al langer speelt heb je waarschijnlijk al een laser pistool en een 3D bril. Ik ben net begonnen met het spel dus ik sta nog in mijn naakie en sla je nog maar met je vuist.

H.5 De Chat. Als je op het tekstrondje drukt dan kan je daar iets typen en iedereen in die wereld kan dat zien. Je kan bijvoorbeeld vragen of hij veel ruilen. Even een klein tipje: Meestal spreken ze Engels of Amerikaans want dat kan je zien want naast je naam staat de vlag van welk land je bent.

H.6 Vrienden maken. Onder het vakje van Chatten staat een Smiley. Als je daar op drukt dan moet je op je gereedschap vakje drukken. En als iemand anders dat op het precies hetzelfde moment doet dan worden jullie vrienden.

H.7 Ruilen. Als je in een wereld bent en iemand anders is ook in de wereld dan vraagt er vast wel iemand of je wilt ruilen. Dan zegt hij in de Chat Trade!!! Als hij dat zegt moet je hetzelfde doen als vrienden maken maar dan niet op de Smiley drukken.

H.8 Slot. Een slot kan je kopen met je Gems! Er is een kleine slot, een gemiddelde slot en een groot slot. Als je een slot boven je deur zet, kan niemand in dat stuk iets breken. Maar als je er geen blokken omheen zet dan kunnen ze nog steeds op de andere plekken breken.

H.9 Vallen. Een val maak je met lava, een nep blok en een grote kuil. Stap 1: Je maakt een grote kuil. Stap 2: Je gebruikt je onzichtbare blokken om die kuil helemaal te invullen. Stap 3: Je breekt het onderste blok van de kuil en zet daar lava neer. Nu heb je een val gemaakt in je wereld.

H.10 Wereld namen. Wereld namen die al bestaan hebben vast al een slot of een val. Ik heb eens ingetypt Kitty en toen kreeg ik een regende boosaardige wereld. Ik heb zelf ook een wereld met een slot en die heet Menjasd. Het klinkt misschien raar. Als je in mijn wereld gaat dan kom je in een slot met grond en lava eromheen.

H.11 Waarop speel je het? Je kan het op de PC spelen maar ook op de Telefoon of de Tablet. Ik speel het op mijn Telefoon.

H.12 Filmpje. GrowTopia How To Lock A World Using Only A Small Lock

EINDE!!! Dit was mijn presentatie hopelijk hebben jullie ervan genoten!!!