Projectleider HVAC / Kennis van klimatisatie

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 3 WORX voor aannemers.
Advertisements

Onze kernwaarden.
Voorbeelden van innoverende toekomstige techniek bij C-Leren?
Procedure werken met derden.
Samenwerking UnieKo – Randstad
1 Workshop voor maatschappelijke organisaties ter voorbereiding op de Beursvloer.
Anders Denken = Anders Doen! VERNIEUWEND ONDERNEMEN EN NETWERKEN “New roads towards the Labour Market: web based employment services of the JobCreator”
Start de gehele presentatie
Coaching, hefboom voor leiderschapsontwikkeling?
Uitvoering, beheer en onderhoud
Werfadministratie/coördinatie die nodig is voor de realisatie van een bouwproject Verschil tussen aannemingsbedrijven die werk binnen halen door openbare.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
Karen van Oyen Renate Klaassen Sofia Dopper
Opleiden van medewerkers
Huisvesting Nijmegen Mariëtte van Dorst, bestuurder Hera
Competentiegericht opleiden in zorginstellingen
EVC-project ‘Meet en weet wat je waard bent’
Hoofdstuk 1 Geld en Welvaart
Vernieuwing beroepsgerichte programma’s vmbo: LOB
Functie-eisen / Competenties Afgeronde werktuigbouwkundige opleiding op HBO of academisch niveau; Minimaal vijf jaar ervaring in technische organisaties;
Professioneel opdrachtgeverschap
Opgericht Q1 2003, maar reeds jaren actief in veiligheid en projectmanagement Uitsluitend actief in de sector van de veiligheid: Veiligheidscoördinatie,
ingenieur-architect ? tijdslijn Een nieuw gebouw voor de Kinderberg.
10 tips voor een gouden start Ivo Bols 10u30 – 11u15.
Taalakkoord: Zet in op Taal!.
1 MET GEDEELDE KRACHT Symposium Bindkracht / GIPSO.
7 Kernwaarden van Delta Lloyd Groep
CSA UZ LEUVEN: DE WEG NAAR ISO EN 13485
“Google+ en Linkedin” Doeworkshop voor arbeidsconsulenten Sara, communicatieverantwoordelijke Sophie, arbeidsbemiddelaar.
“Digi-bord toepassing sollicitatietraining” Doeworkshop voor arbeidsconsulenten Tom, Trainer.
PMG Week 1.  Pascal van Schajik    Kantoor L
(Ped)agogiek Hoorcollege 7
BBM workshop Educatie & Jeugdbeleid 20 april 2015 Tilburg.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
SPIN-intro Innovatie-en-en module: introductie – visie - oplossing KENNISMANAGEMENT IN DE BOUWKETEN ir. Harald Krijger.
De nieuwe studente krijgen in hun opleiding te maken met keuzedelen. Hoe ziet het keuzeproces van de student eruit? Wat zijn belangrijke momenten in het.
Begroting 2015 Cie. EFTR Bijdrage E. Ruijgers.
Evaluatie Cursus.
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
1 Brede school in Warmond: samenwerken
16 februari AGENDA 9u30 – 9u40 Inleiding 9u40 – 10u45 Voorstelling Minderhedenforum 10u45 – 11u00 Pauze 11u00 – 12u30 Stages binnen de Vlaamse overheid.
SERR Meeting Naar een sluitende aanpak voor werkgevers.
1 AUTORISATIES 29 november Agenda Krachtlijnen van de nieuwe autorisaties Procedure Autorisatie aanvraagformulier invullen Overlopen handleiding.
Toelichting start MMS tot certificatie Hoe integreer je ISO14001 in jouw bedrijf? Evi Heyndrickx – Nederlands Copywriting – Vives - schooljaar
Jaarverslag Inleiding 2.OR en communicatie 3.Onderwerpen 4.Advies en instemmingsverzoeken 5.Kennis en scholing OR 6.OR en samenwerking met andere.
Wat kunnen wij u bieden Actieradius België ErvaringInvestering in personeel en kennis Toepassing nieuwste technologieën Plan van aanpak.
Ontwikkelt en produceert o.a. printplaten High-mix, low volume, dus veel engineers in dienst.
Taalakkoord: Zet in op Taal!. Teksten begrijpen Hoeveel van een tekst moet je begrijpen om de inhoud te snappen? A. 70% B. 90% C. 100% Bron:
@Level2work Contactdag Levenslang leren 24/03/2017
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Gasvakmanschap krijgt een nieuwe dynamiek
Productingenieur Automobielsector- West-Vlaanderen
Met het oog op het versterken van de productie-afdeling van Mondi Poperinge N.V. zijn wij op zoek naar Machine-operatoren (m/v) Onderhoudsmecanicien (m/v)
Integriteit Dilemmatraining.
Vacatures KUNSTHUIS ART IT IS ZOEKT VRIJWILLIGERS-STAGIAIRS-REHABILITATIE DEELNEMERS.
Workshop H – Hoe maak je onderwijs in een leerbedrijf?
Wie ben ik? Even voorstellen
Kansen en mogelijkheden in het buitenland
Interesse? Solliciteer voor 24 juni 2018
Thema 4 Integratie van mensen met een verstandelijke beperking
Infodag onderwijs Welkom!
ONDERWIJS EN ARBEIDSMARKT
Thema 4 Integratie van mensen met een verstandelijke beperking
Scafom-rux is een toonaangevend internationaal familiebedrijf die haar klanten in de bouw en industrie, wereldwijd bedient met geavanceerde en moderne.
Dienstverlening Krikke Consult
RenoseeC staat voor kwaliteitsvol, energiezuinig en ecologisch renoveren met professioneel advies en begeleiding, dankzij groepsaankopen, om te komen.
Hoe zijn wij als inwoner betrokken geraakt?
BIM in het MBO Arbeidsmarkt Beroepskwalificatie & borging kwaliteit
De branche kinderopvang
Transcript van de presentatie:

Projectleider HVAC / Kennis van klimatisatie Van Maele is een vooraanstaande installateur van Sanitaire installaties en HVAC. Het bedrijf, goed bereikbaar aan belangrijke invalswegen Brugge telt zo’n 50 medewerkers en realiseert een omzet van om en bij 7 miljoen euro. Met ijzersterke referenties in ziekenhuizen, woon-zorg-centra, scholen, kantoorgebouwen en andere openbare gebouwen heeft het bedrijf inmiddels een sterke band opgebouwd met architecten, studiebureaus, hoofd- en onderaannemers. Het bedrijf is een familiale KMO, die inmiddels aan haar 4de generatie toe is. Een aangename werksfeer, collegialiteit en open communicatie staan centraal in het bedrijf. Voor meer informatie: www.van-maele.net Vanwege een uitbreiding in de HVAC dept wenst het bedrijf zich te versterken met een: Projectleider HVAC / Kennis van klimatisatie Jouw opdracht Als projectleider word je verantwoordelijk voor de correcte voorbereiding en uitvoering van de werven die hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen zijn gelegen. Je werkt nauw samen met een interne projectleider en tekenaar in het voorbereidende proces van de werf. Je maakt de planning op van de werven qua personeel en benodigde materialen. Je bent het aanspreekpunt voor de architect en het studiebureau. Op de werf werk je in tandem met een ploegverantwoordelijke en waak je over de correcte uitvoering van de werken volgens het lastenboek en technische tekeningen. Jouw opdracht Dankzij je opleiding (bachelor of ingenieur) of je ervaring heb je een goede kennis opgebouwd inzake HVAC. Je bent in eerste instantie een goede communicator. Je hecht veel belang aan samenwerken met collega’s, techniekers, installateurs en architecten. Je bent quasi dagelijks op het kantoor in Brugge en woont dus op een haalbare afstand. Aanbod Als familiebedrijf besteedt Van Maele veel aandacht aan een goede relatie met hun werknemers. U krijgt een vast contract gekoppeld aan een aantrekkelijke verloning en alle nodige tools om te slagen in uw job. Bij aanvang is een on-the-job opleiding voorzien. Mail uw CV naar nele.ronsmans@acerta.be om eenvoudig en discreet online te solliciteren. Voor meer info kan u contact opnemen met Nele Ronsmans, Recruiter bij Kern Selection, Tel: 0494/66.94.60.