Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
GMP and HACCP in school restaurants
Advertisements

Zuivelproducten en Eieren
Probus Leuven Vesalius bezoekt Lier op
Leonardo da Vinci project 2010 – 2012
Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters” Vlees & Gevogelte.
Groenten.
Voor onze jeugdspelers
Horeca en ecologische foodprint
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
VRUCHTEN EN NOTEN.
Cateringlijst 2013 “Ut Opsjupperke” Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk “Ut Opsjupperke” Kerkplein GH Stramproy Tel/fax.
Cateringlijst 2011 “Ut Opsjupperke”
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
Hoe ziet een voeding voor lopers eruit?
Wereldwijd Aan het ontbijt.
Voedsel Voedingsdriehoek Evenwichtige voeding Voedingsdriehoek
2rootje ‘Die-eet’ De voedingsdriehoek.
Gezonde voeding bij tieners
Hotelschool Stella Maris Merksem
Naam: Kelly Kleijburg Klas: G4A
BRONEN VAN ZOETHEID Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”
Groenten. Welke groente is het? Klik op het vraagteken voor het antwoord.
Thema 2: Voeding en Vertering
Smaak en kleur On ne discute pas.
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
Ons jaarlijks uitje. We gaan we deze keer naar 16 september 2014.
Een doorsnee gezonde dag Rotary Naarden Bussum 24 maart 2014.
Aperitief en aperitiefhapjes.
S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,
Mijn Restaurant Opdracht ICT.
40 liter water WATERVOETAFDRUK 1 sneetje Brood
Kerstmenu 2014 Zus en Zo Amuse eendenborst rode port |bospaddenstoelen
Toerisme Gemaakt door: kubra & Cheyenne In Japan vind je verschillende huizen en flats oud en nieuw. Vooral op het platteland wonen er nog mensen.
Charlie’s Eetcafé Bastien Wusten.
Pompoenrisotto.
Herhaling vocabulaire les 4 + nieuwe woorden
Hoofdstuk 3 Systematisch tellen
Kruiswoordraadsels eten & drinken. 1. Dunne pannenkoeken zijn xxx.
Hoofdstuk 7 Paragraaf 7.3 Les 2. Wat gaan we doen vandaag?  Uitleg paragraaf 7.3  Maken paragraaf 7.3.
Vitaal Burgerschap burgerschap.
De aardappel.
Smaak.
Jeroen Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek
Datumcopyrightauteurversie Jeroen Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek Cardio-revalidatie Cholesterol en Vetten.
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet Franse uiensoep met een kaas-twist en Molenbrood Gebakken beenham met honing-mosterdsaus Boeuff Bourguignon.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
De kip!. Hoe ziet een kip eruit? De kip Heeft ook veren, maar minder mooi gekleurd dan de haan. Kippen zijn er in veel verschillende kleuren. Kippen hebben.
Surinaamse Gerechten.
VOEDING !Hierboven klikken voor een stukje Nieuws uit de natuur!
Weekmenu Kunstgrastoernooi 2017
Voeding alimentación Door Geerte Plas.
Afscherming cauliflower lettuce komkommer cucumber.
Voedingsdienst Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’
Voedingstest Gemaakt door: William, Rien en Metrijs.
VIP CATERING INFORMATIE
Familiedag 24 juni 2018 De familiedag zal plaatsvinden in de zaal van Zonnig leven in de vorm van een buffet.
Leverancier van de Schijf van Vijf
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet
Prijslijst Balls & Beer Foodtruck
Gemiddelde WTO-douanetarieven per productcategorie
Tieme Rinke Roos en Sander
Even voorstellen Ivanka Beerepoot diëtist bij Esdégé-Reigersdaal
Banquetingmap 2019.
Het eten.
Baan Phetara in samenwerking met Krua Thai restaurant
Baan Phetara in samenwerking met Krua Thai restaurant
Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen.
Samen Smullen Paasbrunch
Transcript van de presentatie:

Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen menu samenstellen voor € 24,50 per persoon. Deze leveranciers zijn met zorg voor u geselecteerd: Ampelos wijn, Bakker van Rhoon, Bender, Van der Burg & Bol, Fix Fisch, Heineken, Rutte & Zn, Sligro, Smit & Dorlas, wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen, Van der Kleij & Zn. Textiel, Rungis, Vlaamsch Broodhuys, Vanilla Venture

Voorgerechten Hoofdgerechten Nagerechten Supplementen Vis palet: terrine, gemarineerde zalm en krabsalade Aspergesoep geserveerd met ham en gekookt ei Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas, pesto en pijnboompitjes Gefrituurde mosselen met een ravigotte saus Salade geitenkaas met Sud ‘n’ Sol tomaat, walnoot en honing Hoofdgerechten Hoofdgerechten € 15,50 Op de huid gebakken roodbaarsfilet met een tomaten antiboise Biefstuk van het MRIJ-rund met voorjaarsgroenten en een béarnaisesaus Rijst met ratatouille geserveerd met een Mediterraanse tomatensaus Biologische hamburger met een garnituur van spek, champignons en ui met salade en Belgische frieten Tagliatelle met varkensprocureur en een champignonroomsaus Nagerechten Nagerechten € 6,50 / Kaas € 8,50 Witte en donkere chocolademousse met stracciatella ijs Aardbeien Romanoff met verse Lambada aardbeien Perziken compôte geserveerd met vanille ijs Koffie of thee met een ‘Rutte& Zn’ likeur naar keuze Assortiment van Franse en Hollandse kazen met ambachtelijk noten-vijgen brood Supplement € 2,00 Supplementen Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel-en groenten garnituur. Voor het extra bijbestellen vragen wij een supplement van: Frieten € 3,00 p.p. Salade € 3,00 p.p. Groenten € 3,50 p.p. Brood € 1,50 p.p. = vegetarisch