Frisdrankfles methode

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Alles over de kansen van zonnewarmte
Advertisements

X40 COATINIUM HYBRID COATING WAX. X40 COATINIUM HYBRID COATING WAX.
DÉ PORTAL VOOR ISOLEREND NEDERLAND
WARMTE – HOE VERWARM IK MIJN HUIS
Ongewenste micro-organismen
Themadag Stoomplatform Energie besparing stoom & condensaat systemen
Even voorstellen: Wim de Vos Jan Willem de Vos
Gaat u scoren met het WK-voetbal in Brazilië?. Hallo, wij zijn Scorito! Fijn dat u met ons wilt kennismaken. Scorito levert online sportgames op het gebied.
Duurzaam schoonmaken.  Doet u al aan duurzaam schoonmaken?  Doet u al aan “MVO” vriendelijk schoonmaken? of.
HelpITonline.nl  HelpITonline is gespecialiseerd in het schoonmaken van uw toetsenbord en het reinigen van computers.  De Arbo-wet stelt eisen aan de.
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
Materialen en middelen Water en detergens.
Scheikunde. Mengsels scheiden.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Meer rendement uit advies Hoe kom ik van A naar Beter? Matthias Meijer.
Welzijn Eindhoven, PeuterPlaza, Dynamo, Speelpark de Splinter, Adviespunt Discriminatie Zuidoost Brabant, Vrijwilligerspunt en DommelRegio zijn onderdeel.
Proefproject Noordrand Westwijk
Empowerment via het internet Zelfhulp-portal reïntegratie
Fysica 1* NELOS Boyle-Mariotte, Archimedes, Dalton & Henry © G.W. Van der Veg - Sportduikclub ‘de Walrussen’
Kenmerken van de aardse atmosfeer
waarom nieuw bouwen? fossiele brandstoffen raken op
2.6 Reinigingsmiddelen.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
2.6 Welke stoffen lossen op in water?
Drinkwater maken.
Marskolonisatie Sociaal Groen Chemie Techniek
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Installaties.
Les week 6 Ultrasoon reiniger. jh2009.
Energiemanagement Komen tot de meeste efficiënte manier om energie te verbruiken STELLING: Gedrag kan pas beïnvloed worden als men zich bewust is van het.
Project implementatie competentiegericht kwalificatiedossier vmbo-Mobiliteit Op zoek naar ruimte in de regels 12 maart 2007.
Bij het ROW-systeem wordt gebruik gemaakt van elektrolyse van water. Wat is elektrolyse en wat heeft het voor nut? Elektrolyse =de ontleding van scheikundige.
Toepassing van ontkalking in het UZA
Vanuit hoofdschema (schema 1)
Prestatiemeten Herald Immink 24 juni Prestatiemeten Herald Immink 24 juni 2014.
Plan van Aanpak Banencommissie Gepresenteerd op ALV in Hoogwoud 6 okt door Gerrit de Groot.
Docentendag Woudagemaal Lemmer CIV 11 september 2014
Ademautomaten.
Trias: ventilatie- difussie – circulatie
Algemeen MV250 MV250H MV350 MV350H MVDC MVDCH MVDC-MS.
Project. dimensionering vermogen installatie ruimtebehoefte ruimtelijk plan globale bepaling verfijning precieze bepaling.
Raton – RPS (Raton Pigging System)
Re-integratie met het oog op de participatiewet 8 januari 2015 Presentatie aan Commissie Werk en Middelen.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
‘Hoge Energiebesparing op gas’
Bewonerscommunicatie Ilse van den Berg, dinsdag 13 oktober 2015.
Wmo-scan voor dorpshuizen! Plattelandsparlement 14 november 2015 Gerrit Kapteijns.
Zorgcentrale: méér dan een alarmcentrale!
Werkkostenregeling. Op 1 januari 2011 treedt de werkkostenregeling in werking. Dit nieuwe systeem voor vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers gooit.
Gebruikerstraining: QRAE Plus persoonlijke multigas monitor.
Even voorstellen: Wim de Vos Jan Willem de Vos Optizon ontwikkelt duurzame verwarmingssystemen Iedere warmtebron kan worden benut Zon Biomassa (hout.
Deel 2 Atmosfeer Deze Powerpoints wordt gebruikt als didactisch materiaal voor de navorming “Wegwijzers voor aardrijkskunde” – Eekhoutcentrum - Kulak en.
Extra ledenvergadering Verbouwing kleedkamer 5, 6, 7 en 8 26 mei 2016.
Klaren EN Bottelen Theo Jacobi. Klaren EN Bottelen Theo Jacobi.
Veilig ander aardgas verbranden
B-Saeve werking en functie
Optimaliseren van uw cv installatie
Meer rendement uit de HR ketel
Groeifactoren.
Bsave werking en functie
Hoe haal je meer rendement uit de HR ketel?
voorbeeld verband pH – zuurgetal
Even voorstellen: Wim de Vos Jan Willem de Vos
Overlegvergadering Woonbelang-BOC
Brandstoffen verbranden
Reinigen & ontsmetten.
Brandstoffen verbranden
Water en watergeefsystemen
Natuurlijke Zeoliet Zeoliet producten Benoot P.
Scheikunde, een wetenschap
Transcript van de presentatie:

Frisdrankfles methode Ontgassing is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Frisdrankfles - methode Door drukverlaging bij het openen van de fles vormen zich luchtbellen in de frisdrank. Wij noemen dit adiabatische ontgassing. In onze Olymp watercontroller gebruiken wij dit principe om installaties te ontdoen van zuurstof. Vrije lucht wordt direct afgevoerd; Door het systeemwater in de expansiehouder te expanderen, worden luchtbellen gevormd, die afgelaten worden aan de atmosfeer; Opgelost gas wordt vervolgens verwijderd middels een venturie (gas stripper). De watercontroller is in staat tot >98% van alle aanwezige gassen uit de installatie te verwijderen. Lucht Luchtbellen Opgelost gas

Werking ontgassing Met vaste ingestelde tussenposen wordt een ontgassingscyclus gestart; Systeemwater wordt in de expansiehouder ontspannen; Lucht treedt uit en wordt afgelaten; Het systeemwater wordt teruggepompt via venturi, hierbij treedt het 2de ontgassingseffect op; Het ontgaste water wordt teruggebracht in de installatie.

Olymp watercontroller Waarom? Verwijdert zuurstof uit koel- en verwarmingsinstallaties; Verlaagt de kans op vervuiling; Het voorkomt storingen aan de installatie; Eenvoudig te installeren met 2 aansluitingen; Het bespaart vloeroppervlak in de technische ruimte; Traditionele installatie-onderdelen komen te vervallen zoals: Ontluchters; Expansie- en schakelvaten; Vulautomaten; Drukstapontgassers.

Extra… Drukbehoud De waterzijdige sensor schakelt naar behoefte de opvoerpomp in. Expansie De expansiehouder zorgt ervoor dat extra watervolume wordt opgeslagen tijdens expansie. Bijvullen / Suppletie De Watercontroller vult ontgast water bij en is voorzien van een telfunctie.

Waterbehandeling Retour leiding Additieven Filter Watercontroller

Q-scan…! Wij hebben een eenvoudige watermonitoringdienst ontwikkelt die u inzicht geeft in de actuele staat van de installatie, waterzijdig: Waterkwaliteit o.b.v. 5 parameters; Digitaal logboek van de installatie; Kwalificaties o.b.v. stoplicht methode; Trending; Periodieke rapportage + aanbevelingen. IJzerwaarde daalt pH varieert

Commissioning In bestaande installaties is het rendement mogelijk niet optimaal meer door vervuiling. Het is aan te bevelen deze installatie te reinigen. Avf Water kan u ondersteunen: Verhuur / verkoop van spoelinstallaties; Levering van reinigingsmiddelen; Plan van aanpak; Projectbegeleiding. Voor Na

..meer weten Neem contact op met onze adviseurs www.avfwater.nl Jeffrey Ensing Adviseur Noord Nederland   Mobiel : +31 (0)6 5471 5756 Telefoon : +31 (0)164 212 835 Email : jensing@avf.dehon.com Martin Vladov Adviseur Zuid Nederland   Mobiel : +31 (0)6 5471 5765 Telefoon : +31 (0)164 212 835 Email : mvladov@avf.dehon.com www.avfwater.nl