De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

B-Saeve werking en functie

Verwante presentaties


Presentatie over: "B-Saeve werking en functie"— Transcript van de presentatie:

1 B-Saeve werking en functie
Simpel installatie.

2 B-Saeve werking en functie
De B-Saeve vereenvoudigd de installatie en voorkomt daardoor problemen door bijvoorbeeld te laag plaatsen ten opzichte van de spoelbak. De slang van het overdrukventiel wordt eenvoudig in de bovenkant van de B-Saeve gestoken tot op de speciale bodem die zorgt dat water uit de slang altijd vrij kan weglopen.

3 B-Saeve werking en functie
Geen rioollucht Door de slang van de inlaatcombinatie vul het tussenreservoir, deze sluit de weg af voor terugstromen van rioolluchten. Als het tussenreservoir overloopt loopt het overtollige water weg via de aansluiting op het riool.

4 B-Saeve werking en functie
De B-Saeve voorkomt het vrijkomen van rioollucht door als een bekersifon te functioneren. Door de slang van de inlaatcombinatie wordt het tussenreservoir gevuld, dit sluit de weg af voor het naar buiten treden van riool-luchten. Als het tussen-reservoir overloopt , stroomt het overtollige water weg via de aansluiting op het riool.

5 B-Saeve werking en functie
Voorkomt wateroverlast

6 B-Saeve werking en functie
Indien de afvoer door verstopping, slechte beluchting of gebrek aan afvoercapaciteit tegendruk opbouwt, is er het risico dat er afvoerwater via de slang van het overdrukventiel lekt in bijvoorbeeld een keukenkast of op een laminaatvloer. De kogel in de B-Saeve voorkomt dit door de weg terug voor het afvoer water te blokkeren. Afvoerwater uit het overdrukventiel wordt tijdens de afsluiting in het tussen reservoir opgeslagen. Dit is voldoende voor 1 volledige opwarming van een close-in boiler of de boiler van een kokend water kraan.


Download ppt "B-Saeve werking en functie"

Verwante presentaties


Ads door Google