- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Inloggen in de VREG databank
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
Klik 2x op om internet te openen.. Vul de website meldjeaan.antwerpen.be in en klik op.
1. Inhoud les 4 berichten versturen en ontvangen.
Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Werken met My-Mate Handleiding.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Een digitaal verhaal maken
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Net.Console Gebruikers handleiding.
Instructie AV-middelen Geavanceerde Mediakast - Grote Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services.
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
Workshop2: Technisch communiceren. Extra blok Workshop2: Technisch communiceren Stap 1: Hoe creëren ?
1.Ga naar 2.Kijk rustig rond. 3.Laat een foto van je trekken. 4.Ga naar
Hoe vind ik Kamerstukken digitaal met OpMaat
1 LOB workshop.2 Ga naar internet en zoek op:
Werken met een adressenbestand
Werken met een adressenbestand in Word 2010 wo
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Wegwijs in Belfirst.
Maak uw eigen film in drie gemakkelijke stappen
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag.
Repressief Zakboekje VRU 2012
Handleiding ClassDojo
Woordenschat Toets Nederlands
Welkom bij de cursus SketchUp 2014
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
Betaalsleutel koppelen via MyOrder app
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Sketchup 2014 Les 10.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om het woord te schrijven.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
voor leerlingen en leerkrachten van het SGi.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Training: Inloggen en Zoeken
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
Training: Mijn netwerk
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Start digitaal portfolio LOB
Training: Inloggen en Zoeken
Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail
Training: Cliëntsessies
Pret met de tablet Iedereen kan HET Leren.
Uitleg Toverdoos 2007 via deze presentatie, D. van Hunnik
Hoe maak je een eyecatcher
Transcript van de presentatie:

- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen

1.Alarmknop 2.Oortelefoon 3.Volume omhoog 4.Volume omlaag 5.Dempknop 6.Functietoetsen + ‘R’ 7.Toets opnemen 8.Vijfrichtingsnavigatietoets 9.Toegang tot voic 10.Toetsvergrendeling en hoofdletters/kleine letters 11.Microfoon 12.Spatie 13.Toets geluid uit 14.Aanraakaanduiding 15.Op de haak en aan- en uittoets 16.Kleurenscherm 17.Aansluiting voor hoofdtelefoon 18.Lampje Telefoon Rmeer

 Oproep beantwoorden  Druk op toets ‘7’ het groene hoorntje  Gesprek beëindigen  Druk op toets ‘15’ het rode hoorntje  Doorverbinden  Druk op functietoets ‘6’ waar de letter ‘R’ boven staat (meest rechtse knopje)  Kies het nummer waar je naar wilt doorverbinden, bijv 4725 voor coördinator vrijwilligers.  Wacht tot het gesprek wordt beantwoord, geef aan wie aan de lijn is en waarvoor die persoon belt.  Als doorverbinden OK is kun je het gesprek beëindigen

 Gesprek terug nemen  Neemt de persoon niet op?  Druk weer op functietoets ‘6’ het meest rechtse knopje waar ‘R’ boven staat.  Geef aan de beller door dat doorverbinden niet lukt. Probeer eventueel een collega door opnieuw de stappen doorverbinden te volgen. Anders een terugbelnotitie maken en het gesprek beëindigen  Is er niet naar de juiste persoon doorverbonden?  Blijkt dat je naar iemand anders moet doorverbinden, druk dan op functietoets ‘6’ het meest rechtse knopje waar ‘R’ boven staat.  Geef aan de beller aan dat je het opnieuw probeert en bedank hem/haar voor het wachten.  Volg de stappen voor doorverbinden opnieuw

AANMELDEN 1.Selecteer gewenste functie 2.Gebruik de cijfertoetsen om in te loggen met de code 3.Druk dan op inloggen Aan- en afmelden voor de Printer/Fax/Kopieer/Scanner AFMELDEN Ga via de ‘Home’ knop (huisje) naar dit scherm Gebruik de knop met het sleuteltje ‘Uitloggen’ om je af te melden. Na 1 minuut word je automatisch afgemeld

Kopiëren 1.Kies één van de gewenste knoppen 2.Toets het aantal te maken kopieën in m.b.v. de cijfertoetsen. 3.Tik op de startknop om het kopiëren te starten Je kunt ook nog keuzes maken t.a.v. papierlades t.a.v. dubbel- of enkelzijdig t.a.v. sorteren t.a.v. nieten Druk bij aan- en afmelden op kopiëren en log in op de machine. Leg je origineel in de documenteninvoer met de tekst naar boven of op de glasplaat met de tekst naar beneden.

Faxen 1.Selecteer de 3 e functie toets van boven aan de linker kant naast het scherm. 2.Leg je origineel in de documenteninvoer met de tekst naar boven of op de glasplaat met de tekst naar beneden. 3.Kies het voorkeuze nummer op het scherm (bijv. Apotheek) 4.Óf kies met de cijfertoetsen het nummer dat je erbij gekregen hebt, voorafgegaan door een extra ‘0’, zoals ook met telefoneren Druk bij aan- en afmelden op kopiëren en log in op de machine.

Printen 1.Selecteer bij aanmelden ‘Follow your Printing’ 2.Na een paar seconden verschijnt het scherm met de printopdracht(en) 3.Selecteer de printopdracht door erop te tikken 4.Tik op de startknop of op ‘Afdrukken’ om te printen 5.LET OP: standaard wordt dubbelzijdig geprint!

Scannen 1/2 Druk bij aan- en afmelden op scannen en log in op de machine. Selecteer of je een scan wilt versturen naar je eigen mailadres of een mailadres uit het adresboek. De knop Youforce zien jullie niet als je inlogt. EIGEN MAIL 1.Kies in dit scherm voor het bestandsformaat. 2.Je kunt hier een onderwerp aan je mail meegeven. 3.Aan de linkerkant kun je instellingen als resolutie, kleur of zwart wit en enkel- of dubbelzijdige originelen aanpassen. Druk op de startknop om het scannen te starten.

Scannen 2/2 MAIL UIT ADRESBOEK 1.In het volgende scherm kun je een ontvanger uit het adresboek van Amstelring zoeken door de voornaam in te typen. 2.Daarna selecteer je de medewerker (als er meer met dezelfde voornaam zijn) 3.Ook hier kun je het bestandsformaat wijzigen (in principe niet nodig) 4.Geef een onderwerp aan je mail mee voor duidelijkheid bij de ontvanger 5.aan de linkerkant kun je instellingen aanpassen