De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Instructie AV-middelen Geavanceerde Mediakast - Grote Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Instructie AV-middelen Geavanceerde Mediakast - Grote Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services."— Transcript van de presentatie:

1 Instructie AV-middelen Geavanceerde Mediakast - Grote Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services

2 Het bedieningspaneel Instructie AV-middelen 12

3 3 Apparatuur inschakelen Raak het touchscreen aan om de apparatuur in te schakelen. Na een korte opstarttijd (ong. 5 sec.) krijgt u het bronselectie scherm.

4 Instructie AV-middelen 14 Bron selecteren Selecteer de bron van uw keuze nadat de apparatuur is opgestart. NB: de toets van de gekozen bron moet rood oplichten.

5 Instructie AV-middelen 15 Bron ‘PC’ Zorg ervoor dat de computer ook is ingeschakeld. Bediening via een draadloze muis en toetsenbord De collegezaal computers zijn allemaal voorzien van dezelfde software.

6 Instructie AV-middelen 16 Bron ‘LAPTOP’ Verbind de VGA-kabel aan de laptop (doorgaans in het zwarte doosje rechtsboven het bureau). NB: Soms wordt het laptopbeeld niet automatisch geprojecteerd. Gebruik in dit geval de FN-toets naast uw spatiebalk i.c.m. de juiste functietoets. CompaqDellSonyPackard BellFujitsu SiemensHPAcer FN +F4F8F7F3 or F11F2 of F3F4F4 of F/5

7 Instructie AV-middelen 17 Bron ‘DVD’ Als de bron ‘DVD’ geselecteerd is kunt u de dvd-speler bedienen via het touchscreen. NB: Zelfgebrande DVD’s worden niet altijd gelezen door de DVD-speler. Met de “VLC Mediaplayer” op de computer kunt u deze DVD meestal wel afspelen.

8 Instructie AV-middelen 18 Bron ‘CAMERA’ De bron CAMERA kan gebruikt worden voor het afstellen van de camera. NB: Bij het maken van opnamen dient u altijd even terug te schakelen naar CAMERA als u de bron VIDEO, VIDEO-INPUT of DVD heeft gebruikt

9 Instructie AV-middelen 19 Overige toetsen PIC MUTE: er wordt tijdelijk geen beeld geprojecteerd. Lights: wanneer de zaalverlichting brandt kunt u de voorste rij lampen aan-/uitzetten. Projection Screen: hiermee kunt u handmatig het scherm bedienen.

10 Instructie AV-middelen 110 Volumeregeling Gebruik de aangegeven sliders/balken om het geluidsvolume aan te passen van de microfoon of het algemene volume (individueel te regelen).

11 Instructie AV-middelen 111 Een probleem? De intercom! Heeft u een probleem met de bediening van de apparatuur? Druk op de knop ‘HELPDESK’. U krijgt een medewerker van de Servicedesk FS aan de lijn. NB: u kunt alleen spreken als het lampje ‘MIC ON’ brandt. Werkt de intercom niet, bel dan met (020-525) 7575.

12 Instructie AV-middelen 112 De apparatuur uitschakelen Schakel de mediakast uit door op de toets ‘OFF’ te drukken. Het scherm gaat omhoog en de beamer gaat uit. De beamer koelt nog circa 2 minuten af. NB: de toets ‘OFF’ blijft knipperen zolang de beamer afkoelt. De apparatuur is nu tijdelijk niet te gebruiken. Druk niet op de toetsen.


Download ppt "Instructie AV-middelen Geavanceerde Mediakast - Grote Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services."

Verwante presentaties


Ads door Google