Economische-crisis Milieu-crisis Vertrouwens-crisis www.zengevendecoach.nl www.kaanconsult.nl.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Emancipatie op internet in Nederland
Advertisements

Voorbeelden van innoverende toekomstige techniek bij C-Leren?
‘onderscheidend of inconsistent?’
Het Techniek- en MotivatieKompas Leerlingen in hun kracht brengen.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Samen maken we het verschil.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
Welkom bij de presentatie van Onlinezeilen.nl. - Gratis online boekingssoftware - Automatisering voor zelfstandige schippers - Onafhankelijke platform.
Veranderingen bij ICT afdelingen, cultuur en processen Rosemarijn de Groot 18 januari 2012.
Zaakgericht Werken.
Klachtenafhandeling Vliegbasis Woensdrecht 4 april 2017.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Moet je nog boontjes Een introductie tot ixtor Mens & Werk. Met kennis, passie , lef en nieuwsgierigheid werken wij keihard voor U.
Wij zouden u erg graag de hypotheekrente tarieven van de Rabobank willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
Een communicatiecampagne over dakisolatie. Hoe pak je dat aan?
Klantgericht werken, Kanalen in balans
Vanzelfsprekend hebben wij, voor u de hypotheekrente tarieven van Hypotrust, maar wij hebben die ook van vele andere hypotheekverstrekkers.
Mijn toekomstvisie.
1 Beleidsaanbevelingen SP2SP symposium 8 maart 2010.
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
De kracht van HBSoftware
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
Hoe krijg ik de business mee? 11 februari 2009 Paul Ruijgrok Partner ECM en het Nieuwe Werken KBenP.
Visionen für die Betriebliche Weiterbildung page 1 Onderwijsvernieuwen in crisistijd Dr. Bert Hoogveld Symposium Onderwijsvernieuwen in crisistijd, 22.
Het nieuwe werken Effectiever werken in een stimulerende omgeving.
02/ / 18 Kwaliteitsmanagementprincipes -Algemeen- Om een organisatie met succes te kunnen leiden en te laten functioneren is het nodig deze.
Coachen Nieuwe vlag...Oude lading? Oude wijn in nieuwe zakken?
Godsdienst. Er zijn twee ‘middelen’ om God te leren kennen De bijbel De Schepping.
Marco Leeuwerink Politie Hollands Midden Openbaar of gesloten?
Een update. Inschrijving 2000 deelnemers waarvan : –1200 handhavers –500 vergunningverleners –en 300 juristen Inschrijving sluit op 15 december Hierna.
1 1 ZO ZEIST Bouwen aan Brieven november Doelen Programma Dienstverlening aansluiten wensen en behoeften klant voldoen aan wettelijke eisen denken.
SpecsPlaza werkt?!. De klant is koning! ...en stelt steeds meer vragen.
Excel Oplossingen MAATWERK voor alle diensten en organisaties die betaalbare oplossingen zoeken voor hun administratieve afhandeling.
Welkom Werkatelier ´Toekomst van werken in de zorg´ 11 november 2010.
IBewustzijn Bewust en veilig omgaan met (digitale) informatie, daar zorgen we samen voor!
Uitgangssituatie: Probleemstelling
Wij zouden u erg graag de rente tarieven van de Rabobank hypotheek willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
Samen danken voor de rijkdom die God geeft! Opdracht aan catechisanten: -Onderzoekje doen over ‘Armoede in NL’ -Verslagje -Dankpunten.
John Bindels U heeft een vacature voor een nieuwe medewerker of medewerkster. Ik heb de medewerker of medewerkster die u zoekt beschikbaar en kan morgen.
De samenwerking tussen de bibliotheken in Gelderland en Vrijwilligers van de Ouderenbonden Presentatie scholingsochtend Digitale overheid Yvonne Sinkeldam.
Presentatie Financieel Dossier Lokaal Oplossing voor scannen, documentenbeheer, XML-synchronisatie met intranet, koppelingen en integratie met Outlook.
Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)
Abel Malschaert. PARTICIPATIESAMENLEVING DECENTRALISATIES Meer taken komen bij gemeente te liggen op gebied van sociale zekerheid, werk en maatschappelijke.
De toekomst van morgen 1.Steeds meer processen buiten je organisatie 2. Steeds meer samenhang tussen processen Paul Havinga Business Unit Director GMT.
6 stappen in Risico management
Presentatie.
Connected Company & The Digital WorkSpace Roland Hameeteman 29 april 2015.
Op weg naar een Samenlevingsgerichte School De [naam school] wil ………………………
Introductiebijeenkomst Waardigheid & trots. Programma Korte kennismaking Vraaggesprek vertegenwoordiger Ministerie van VWS Deel 1 pitches deelnemende.
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
 A-94 A-94.
Van Engel, Minke en Helen
Trends 4 Trends in onderwijs & adolescentie Hafida El-Gharbaoui.
50.
Informatievaardigheden Lien Devos. Inhousopgave Achtergrondinfo social media Geen hype Nieuwe manier communiceren Cliënt in controle Meer regie bij medewerkers.
Welkom. Inspirerende omgeving Ruim 30 vooraanstaande bedrijven op het gebied van duurzame energie presenteren zich aan u in het Dubo Trade Centre. Uiteenlopende,
Onze ervaring met digitaal lotgenotencontact.
I TRUST U, WERKEN VANUIT VERTROUWEN Lezing 19 april 2010 SMT, Tica Peeman.
Corporate Juridische & Fiscale Zaken
“Evaluatie en CV”​.
the digital workspace Connected Company & The Digital WorkSpace
Verantwoor-delijkheden t.o.v. stake-holders Klanten en leveranciers
Staf Depla Van Poeljelezing
Beleid en regelgeving Les 1.
Alleen het kennen van Christus telt
De volgende stap op weg naar burgerparticipatie in Roermond
Fit voor de zorg Als organisatie toekomstbestendig zijn door (nog) slimmer en efficiënter te werken. Precies daarover gaat het programma Fit voor de zorg.
Transcript van de presentatie:

Economische-crisis Milieu-crisis Vertrouwens-crisis

 De huidige oplossingen die we vinden lijken de problemen niet te tackelen. De ontwikkelingen gaan te snel. We leven in exponentiële tijden. De oplossingen pakken de problemen van gisteren aan, niet de problemen van morgen.  In gemeenteland kennen we ook exponentiële tijden; digitaal werken, klantcontactcentrum, het nieuwe werken; veel kretologie, maar wat verandert er nu daadwerkelijk?

 De WABO, de persoonlijke internet pagina, digitaal machtigen, het klantcontactcentrum?  Waar zijn de managers die de medewerkers helpen om inhoud, proces en de mens te verbinden?  Minder controle, meer vertrouwen.  De manager voor de toekomst dient op te staan. Geen traditionele manager, maar een zengevendecoach.

 Haalt het beste uit uw medewerkers.  Koppelt inhoud, proces, binnen en buiten aan elkaar.  Haalt resultaten door leuker, slimmer en efficiënter te werken. 

 poster poster