Alizée goes 21!. Op 7 juni 1986 werd dit monstertje te Temse geboren, dat met haar rosse haartjes en schelle stem menig verpleegster kon bekoren…

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Anonieme Gedichten Simon & Garfunkel Bridge over Trouble Water
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Ik ben Mo.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Beelden storm.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Een romantisch sprookje
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Wat maakt het leven zinvol?
Optochtlied Refrein: Drink, lach, zing Leef je leven helemaal Drink, lach, zing Want je leeft maar ene maal Drink, lach, zing En onthou dat ene.
Geen of niet de negatie.
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
Bij ons vrouwen gaat, samen met onze leeftijd, ook ons gewicht omhoog
Er was eens een koning in een ver land, met een hele mooie dochter. MAAR : Alles wat deze lieve prinses aanraakte smolt direct! Niemand durfde met haar.
Wie is de baas?.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
‘voor de kinderen’.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
Dagboek van een vrouw.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Interpreteren van data
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Rode Rozen.
Muziek : Viktor Vogel - Splendoarea primăverii
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Mijn verjaardag..
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
DE RIT PER TAXI Klikken Kijk, 20 jaar geleden reed ik met een taxi om mijn brood te verdienen. Toen ik om 2.30 uur bij een huisje aankwam. Het was in.
Het jungle feest.
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Als mijn dromen werkelijkheid waren Zou alles er lieflijk uit zien Dan waren er geen gevaren Geen pijn,ellende of verdriet.
Toen hij dichtbij het kasteel gekomen was, verstijfde hij niet, maar hij liep door tot aan de deur.
Wat een waarheid schuilen er in deze woorden
DE SPIEGEL.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Joringel werd heel blij, raakte de deur aan met de bloem en de deur sprong open.
‘ Ik wil alle Amnesty-supporters bedanken! Jullie inzet heeft tot succes geleid, zo blijkt uit mijn vrijlating. Maar mijn zaak is nog niet voorbij. Blijf.
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Alizée goes 21!

Op 7 juni 1986 werd dit monstertje te Temse geboren, dat met haar rosse haartjes en schelle stem menig verpleegster kon bekoren…

Aiaia, zo schoon zag dat er op die moment ni uit, maar me zo een knappe mama was er verbetering op komst voor deze roste spruit

Rost werd blond en het dikke babytje werd een flinke grote meid…

18 jaar lang zonder broers of zusjes, helemaal alleen gebleven, maar ook dat ging na een tijdje vervelen… En toen ineens,op een mooie zomerdag, reden twee knappe heren haar leven binnen, bij donderslag…

Alles leek perfect te zijn… zoals je het in de boekskes leest…

Al was er 1 ding dat haar al jaren stoort….

Ik verjaar midden in den blok!!!!! Ongehoord!!

Dus dit jaar ging in het hoofdje van de blonde zotte doos ineens een lampje branden….

Zit allen maar al met de handen in het haar, want 5 mei, dat is de dag waarop ik voor jullie verjaar!

5 mei 2007

Vwala, nu begrijpen we elkaar… Op 5 mei 2007 word ik volgens mijn eigen kalender 21 jaar!

Aldus nodig ik jullie bij deze uit om samen met mij mijn volwassen worden te vieren:

Om half acht zou ik graag met jullie in de gekroonde hoofden ribbekes a volonte gaan eten, voor mensen met de grote honger… ( rekening houdend met mijn studentenportemonnee, verzoek ik iedereen zijn eigen portie ribbekes te betalen )

daarna zouden we, op kosten van de jarige, nog iets gaan drinken in Gent… Voor de mensjes die moeten blokken, geen zorgen, we gaan het ni te laat maken, zodat we dit niet voorhebben de volgende morgen…

Ik hoop echt jullie de 5 e allemaal te zien, om te toosten op de volgende jaar of tien…

En lieverds, wij wensen geen bloemen noch kransen… enkel lachende gezichten, plezier en feesten en dansen ( uiteraard kunnen wij kleine kadookes niet verbieden)

Dus hopelijk tot de 5 e allemaal, Waar we toasten op een mooi begin van het volgend hoofdstuk van mijn levensverhaal