“SODEXO SUPPORTS ME” KENNEN EN UITLEGGEN

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Loverboys alles over loverboys.
Advertisements

SOCIAAL WEERBAAR (v.a. groep 4)
De roos van Leary.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Sociaal emotionele ontwikkeling en groepsgedrag
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Deze presentatie wordt u aangeboden door
Godsdienst.
Presentatie Centrum voor Jeugd en Gezin Hattem
Discipelschap.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Welkom Coachavond: pesten op de sportclub
Veilig Jeugdwerk Veilig Jeugdwerk is jeugdwerk met gezonde verhoudingen tussen leidinggevenden en deelnemers. Het is van belang om mogelijk misbruik te.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Hoe kun je Geloven? 1.
LEVEN MET PROSTAATKANKER
Gezonde Relaties
Herkennen en omgaan met levensvragen door verzorgenden
Iedereen coach naar Jef Clement.
Hét expertisecentrum voor Oplossingsgericht Werken in het MW
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Welkom op onze thema-avond
Wat willen we vandaag doen?
Interpreteren van data
Residentiële hulpverlening Drs. C.P.G. Tilanus. Wat is residentiële hulpverlening? = de persoon krijgt dag en nacht opvang en begeleiding in een tehuis.
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
Wie is God voor jou?.
Conflicten! Lastig of een kans op ontwikkeling?
Het kruisbestuivingsspel Ervaar de kracht van netwerken
Zijn uw patiënten tevreden over uw bereikbaarheid?
Aan de slag met de BETERapp
Wat nou als…? Vragen over eigen kinderen van pleegouders
Welkom bij deze mini-beurstraining.
Nachts am Wolgastrand - Die Flippers
Gezondheid, basis voor jouw toekomst!
DIGITALE COLLAGE ESTHER
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
MKB Doorstart. Wat is MKB Doorstart? DÉ ONAFHANKELIJKE PORTAL voor ONDERNEMERS met een IN DE KERN GEZOND BEDRIJF die te maken hebben met DREIGENDE ( FINANCIËLE.
Wees eens wat OENiger Open – Eerlijk - Nieuwsgierig
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Babbelen met ouders… maar niet zomaar!
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten
PESTEN JULIANASCHOOL.
Goed in je vel zitten Talenten ontplooien Omgaan met dagelijkse stress
Kom in actie tegen eenzaamheid!
WAT BEWEEGT JE TOT ACTIE?
Plancyclus les 3 Actualiteit Quiz over de stof tot nu toe
We lezen: Johannes 6: De preek gaat over: Mattheüs 6: 11 “Gebed om ons dagelijks brood” Voorlezer: Gretine Post Voorganger: ds. D.J. van Vuuren.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Aandoeningen/ziektes Functies & anatomische eigenschappen Activiteiten en participatie Omgevingsfactoren Persoonlijke factoren InschikkelijkheidIk ben.
Rauw en troosten.
MEE Noord en Midden Limburg Ondersteuning bij leven met een beperking.
Communicatie bij kanker. Waarom dit boek? hulp nodig bij communiceren boeken ervaringsdeskundigen boeken deskundigen praktisch, toegankelijk juist over.
Mantelzorgkaart Aan de slag op het werk Aan de slag met mijzelf Aan de slag thuis mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS en het ministerie van.
MEE Groningen Algemene presentatie. 2  Mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of een chronische ziekte  Anderen die beperkingen in.
DAG TEGEN KANKER OP 18 SEPTEMBER 2014 Aandacht voor mensen met kanker in ons ziekenhuis.
Wie is pensioenbewust in Nederland? Henriëtte de Lange SER-conferentie Pensioenbewustzijn 13 November 2007.
Welkom op onze thema-avond
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
Op zoek naar hulp voor je kind? Volg 1 Alpha. De nood voor Alpha © Alpha2 Alpha wijst je de weg in de professionele dienstverlening voor kinderen.
Op zoek naar hulp voor je kind? Volg 1 Alpha. Kinderen met problemen (o.a. pesten, aandachtstoornissen, gescheiden ouders) geraken soms los van de maatschappij.
Netwerkmarketing Hoe vindt je nieuwe klanten? In deze training 1.Je 100+ lijst 2.Je dagelijkse bezigheden 3.Verandering van denken.
Presentatie WIJeindhoven
Inleiding website NuenenHelpt.nl voor zorgprofessionals en verwijzers
Wat doen wij op school tegen pestgedrag?
Transcript van de presentatie:

“SODEXO SUPPORTS ME” KENNEN EN UITLEGGEN De telefonische bijstand die de levenskwaliteit van de Sodexo-medewerkers verbetert Presentatie voor de managers

”SODEXO SUPPORTS ME”: voor u en uw teams! U stelt zich dagelijks vragen over uw werk, uw gezin, uw gezondheid ... SODEXO SUPPORTS ME is er om u te helpen! Deze telefonische bijstand zal u helpen om antwoorden te vinden op uw persoonlijke en professionele vragen. Als manager helpt en begeleidt u dagelijks uw medewerkers. Maar hebt u altijd het juiste antwoord? SODEXO SUPPORTS ME is er om uw medewerkers te helpen! U kunt uw medewerkers doorverwijzen naar deze telefonische bijstand. Op die manier kunnen ze een antwoord vinden op hun eigen vragen. “Sodexo Supports Me” | Presentatie voor de managers

WAAROM WERD “SODEXO SUPPORTS ME” opgericht? We weten goed dat het dagelijkse leven van uw medewerkers niet altijd eenvoudig loopt. De opvoeding van de kinderen, gezondheid, het beheer van het budget ... naast hun professionele uitdagingen moeten mensen ook hun persoonlijke problemen het hoofd bieden. Vanzelfsprekend helpt u hen met hun professionele problemen, maar vaak ook met hun persoonlijke problemen. Om alle medewerkers van Sodexo te helpen bij het vinden van antwoorden op hun persoonlijke vragen werd de telefonische bijstand Sodexo Supports Me opgericht. Het doel: de levenskwaliteit van alle Sodexo-medewerkers verbeteren. “Sodexo Supports Me” | Presentatie voor de managers

Welk soort VRAGEN KAN MEN STELLEN? Sodexo Supports Me focust zich op 5 hoofdthema's: FAMILIE Tips over de opvoeding van kinderen, omgaan met relatiekwesties, hulp bij de begeleiding van ouderen of hulpbehoevenden, steun bij het overlijden of bij de ziekte van een naaste ... Mijn tienerzoon ziet er bezorgd uit, maar hij wil me niet vertellen wat hem dwarszit. Hoe kan ik hem helpen? WELZIJN stoppen met roken, advies voor een evenwichtiger eet- of slaappatroon, gewichtsproblemen of een alcohol- of drugsverslaving oplossen ... In twee jaar tijd heb ik drie keer geprobeerd om te stoppen met roken, telkens zonder succes. Ik ben echt gemotiveerd, maar hoe kan ik ervoor zorgen dat het deze keer wel lukt? HUISVESTING de relatie met uw verhuurder of huurder beheren, tips over de verzekering, hulp bij het organiseren van de vrije tijd ... Ik ga verhuizen, maar mijn huurcontract loopt nog. Welke stappen moet ik als huurder ondernemen? WERK De terugkeer op het werk voorbereiden na moederschaps- of ziekteverlof; stress of de relaties met collega's beheren; het leven na het pensioen voorbereiden ... Ik heb gemerkt dat een van mijn collega's persoonlijke problemen heeft. De laatste tijd ziet hij er erg angstig en vermoeid uit. Hoe kan ik hem helpen? GELD Ik heb pas een nieuwe auto gekocht, maar ik heb steeds motorpech. De garage die me de auto heeft verkocht, slaagt er niet in het probleem op te lossen. Waar kan ik terecht voor hulp? Het gezinsbudget beheren, goed op de hoogte zijn van consumentenrechten, de terugbetaling van schulden plannen ... “Sodexo Supports Me” | Presentatie voor de managers

WIE CONTACTEREN? SODEXO SUPPORTS ME Voor vragen en problemen in verband met gezin, welzijn, huisvesting, werk en geld zijn de deskundigen van ICAS de eerste contactpersoon. SOCIAAL ASSISTENT Klachten over geweld, pesterijen of ongewenst seksueel gedrag op het werk ? Onze sociaal assistent blijft de vertrouwenspersoon : 02/679.13.82 “Sodexo Supports Me” | Presentatie voor de managers

WIE KAN BELLEN? WIE ANTWOORDT? Deze telefonische bijstand is er voor iedereen, met andere woorden: voor alle Sodexo- medewerkers en hun naasten. WIE ANTWOORDT? ICAS-deskundigen beantwoorden uw oproepen: ICAS is een volledig onafhankelijk bedrijf. De ICAS-deskundigen zijn gekwalificeerde adviseurs die u helpen bij het oplossen van emotionele problemen, of raad geven over uw welzijn of uw psychologische gezondheid. Ze bieden u objectieve en praktische informatie. “Sodexo Supports Me” | Presentatie voor de managers

Is het vertrouwelijk? Is het GRATIS? JA! De ICAS-deskundigen garanderen de anonimiteit en de vertrouwelijkheid van iedere oproep. Bij Sodexo is niemand op de hoogte van de vragen die u stelt. IS HET GRATIS? JA! “Sodexo Supports Me” wordt gefinancierd door Sodexo. Deze dienst is volledig gratis voor alle medewerkers. HOE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE DIENST? Voor alle vragen, slechts één nummer: 0800 84 84 1 (+32 (0) 2 290 87 02 oproep uit het buitenland)  U kunt op elk moment bellen: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, zo vaak u maar wilt. Voor meer informatie: www.icaslifestyle.com Login: Sodexo Wachtwoord: supportsme “Sodexo Supports Me” | Presentatie voor de managers

Sodexo Supports Me (ICAS) : 0800 84 84 1 CONTACT Sodexo Supports Me (ICAS) : 0800 84 84 1 Vragen in verband met Sodexo Supports Me? Contacteer dan je HR Business Partner. ML