ACT Advies, Consultancy & Training Note: deze presentatie is op hoofdlijnen beschreven en vraagt om nadere toelichting.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Loopbaanbegeleiding in het groene onderwijs
Advertisements

“Die verzuimdossiers kosten mij teveel tijd”
Fred Beumer.
‘hire for drive & train for skills’
SEH Congres 2013 Hersteladvies Jan Vromans.
De nieuwe werkelijkheid
Wij stellen ons graag aan u voor!
RESULTAATGERICHT WERKEN in verbinding met de totale organisatie
Ontwikkelmij ontwikkelt zijn klant
Wie zijn we en wat drijft ons? Cameleon, cultuur die je beleeft.
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
WETEN WAT PERSONEEL WAARD IS
Kwaliteitskenmerken van een PvA
Business concept SMART-consultants
Online Marketing in het MBO “SEO, dat kun je zelf!”
Scouting 2010 Trainingen 2.0. Disclaimer Wij weten (nog) niet alles Wij baseren ons op de informatie van het projectteam van Scouting Nederland Wij zijn.
Nationaal Innovatie Event
OR-platform 15 november.
E-portfolio NL Een Leven Lang Leren René Schreurs & Yvonne Kremers
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Stelling 2: Te weinig (vak)inhoud in een VB Leerinhouden kunnen niet geïntegreerd worden opgehangen aan voorkomende werkzaamheden, maar moeten geïsoleerd.
Hoofdstuk 8 Implementatie
Casus:HBO- upgrade traject Congres 12 februari 2009 Levenlang leren op een HOger plan EVC in perspectief.
Jeanette Kok Meeuwsen Ten Hoopen
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Rotterdam Academy Rotterdam, 2 februari 2011.
Associate degree 26 november 2010
Duurzaam, gepassioneerd en geëngageerd talent!
Project manager Masterplan methodisch werken met peuters/VVE Voorstellen Project manager Masterplan methodisch werken met peuters/VVE Pedagogisch.
PleegoudersOnline Jarabee Naam spreker: Patrick Olde Daalhuis&
(Beroeps) Onderwijs in Beweging
Implementatie Normblad 8002
Integraal onderdeel van Project 3: Leven en geld Cohort Schuldhulpverlening.
Onze Missie “Organisaties begeleiden naar betere resultaten door het verhogen van motivatie, betrokkenheid, creativiteit en productiviteit.”
© de vries business consultancy, 2008
EVC: Erkenning Verworven Competenties Laat zien wat je waard bent! Toepassing bij [corporatie]
19 JUNI  Flexibilisering van het onderwijs aan volwassenen kan alleen door het systeem volledig anders te gaan opzetten en is niet gebaat bij het.
Uitdagingen in de 21-ste eeuw
Meer dan de som der delen De verankering van duurzaamheid in de gehele schoolorganisatie 14 november 2014.
De nieuwe zorg Het nieuwe werken Het nieuwe leren
(Niets doen… alles gaat vanzelf)
6 stappen in Risico management
Presentatie audit SDV Inhoud handleiding audit. Presentatie audit SDV Vorm: De opleiding maakt een portfolio waarin zij laat zien dat ze voldoet aan de.
Van waarde; van betekenis zijn SBCM opleidingsdag 23 september 2015 Tom de Haas.
 1. Het begrip (beroeps)competenties 1. Het begrip (beroeps)competenties  2. Werkend leren 2. Werkend leren  3. Stageplaatsen als leeromgeving 3. Stageplaatsen.
DE HRM COCKPIT Naar de ontwikkeling, opvolging en evaluatie van een duurzaam HRM beleid.
Visie Praktijk Regiobijeenkomst Regiobijeenkomst: Begeleiding.
Mini- symposium zorg. Passend onderwijs. Expertisecentrum Studentbegeleiding Alle 2 e en 3 e lijns-begeleiding samengebracht in één team Regie, samenhang.
Flexibel deeltijd hoger onderwijs Studiedag Vereniging Hogescholen Werken aan deeltijd; op weg naar aantrekkelijker deeltijd hoger onderwijs 11 december.
Taakteam Kennisdeling bij PROF 8 december 2015 Aftrapsessie.
 E-learning business case Frank Klabbers. Infolearn  Infolearn  Leeromgevingen, content-multimedia ontwikkeling training en onderwijskundig advies.
IBN de basis voor groei Presentatie Commissie Inwonerszaken gemeente Boxmeer 29 augustus 2013 Ed de Leeuw - algemeen directeur IBN.
1 Cultuur Profielen & Programma’s GEDRAG Visie op leiderschap persoonlijke beleving business strategie transfer.
WELKOM KENNISBIJEENKOMST ’LEAN WERKEN MET EEN KWALITEITSSYSTEEM’ 28 februari 2013 Rik Brom Paul van Tiel Kees Ruizendaal.
Ontwikkelen van vakmanschap in veranderende tijden. HR netwerkbijeenkomst Tineke de Visser In voor zorg!Merel van der Ham 13 april 2016Aafje Academie.
SFEERIMPRESSIE TRAININGEN Wij geloven dat het echt anders kan! Wij, Mariel Koopmans en Jan Wijnand Hoek, oprichters van TrainingenLean.nl, werken dagelijks.
Cursus Curriculumontwerp burgerschap mbo Marjolein Haandrikman 7 november 2012.
De programmavriendelijke organisatie Provincie Gelderland Ervaringen Liesbet Hoek PGMopen 2015.
HR Advies & Interim Werving & Selectie Assessment Rick Brugts, directeur & managing consultant.
© MOVISIE Een leefbare samenwerking Door: Bora Avric (senior organisatieadviseur en o.a. projectleider van het project ‘Sportief Participeren’ binnen MOVISIE),
Transitiepaden AFL Van school  Naar kenniscentrum AFL Van werken binnen teams in opleidingen  Naar samenwerken binnen en tussen domeinen en met de 5.
Arbeidsmarktonderzoek gehandicaptenzorg
Professionalisering Sociaal Werk
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
DE HRM COCKPIT Naar de ontwikkeling, opvolging en evaluatie van een duurzaam HRM beleid.
Begeleiding bij Werkplekleren
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
Lean in dienstverlening bij BNG Bank
100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019.
Samen werken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
Vernieuw je HR-cyclus.
Transcript van de presentatie:

ACT Advies, Consultancy & Training Note: deze presentatie is op hoofdlijnen beschreven en vraagt om nadere toelichting

VOORWOORD De Veer & Partners begeleidt en ondersteunt opdrachtgevers bij het doorvoeren van veranderingen die leiden tot performance verbetering en waarde creatie. Zij richt zich hierbij niet primair op de persoonlijke transformatie die managers en medewerkers moeten doormaken, maar ook op de noodzakelijke organisatieveranderingen, waardoor de transitie slaagt en de resultaten blijvend worden verbeterd! Kernactiviteiten: Trainingen in sales & management vaardigheden Interim Management en organisatie advies Onze opleidingen zijn rijkserkend en leiden altijd tot een rijkserkend deelcertificaat of diploma, afhankelijk van het instapniveau en keuze van opleiding. Uw medewerker volgt deze opleiding als eerste stap richting volwaardig HBO Bachelor. De medewerker wordt daarmee formeel ingeschreven voor een HBO Bachelor bij Hogeschool. De medewerker heeft zo een betere begeleiding, een beter en interessanter perspectief op een volwaardig HBO Bachelordiploma en U als werkgever profiteert van een aantrekkelijk belastingvoordeel.

TRAININGSAANPAK Een van de kritische succesfactoren in het proces is dat alle medewerkers met de neuzen dezelfde kant uit kijken en eenduidig, als team aan dezelfde doelstellingen werken. Vandaar dat in dit (veranderings)proces, wat uiteindelijk op de werkvloer zijn vruchten zal afwerpen, iedereen betrokken wordt. Met de beproefde action learning-aanpak (de ALP®-methode) koppelt u de opleiding aan uw eigen werkomgeving. De medewerker voert opdrachten uit om het geleerde in praktijk te brengen. Daarmee wordt direct ook voldaan aan de stageverplichting binnen de Bacheloropleiding. Bij deze opdrachten ontvangt de medewerker extra praktijkbegeleiding. Na de opleiding besluit u of de medewerker de Bacheloropleiding vervolgt. U bent niet verplicht de volledige HBO Bacheloropleiding af te ronden, al hopen we natuurlijk dat u na deze eerste stap zo gemotiveerd bent dat u dit studietraject wilt vervolgen.

TRAININGEN Uitgangspunt zijn 10 trainingsdagen per jaar De eigen bedrijfssituatie is zoveel mogelijk het uitgangspunt De Veer & Partners hanteren hierbinnen eigen programma’s De opleidingen/trainingen leiden tot landelijk erkende certificaten: volledig MBO diploma HBO Deelcertificaat Opbouw studiepunten HBO Bachelor

ACT Advies over welke trainingen en opleidingen het beste passen binnen uw organisatie Opleidingen en trainingen zijn tools om beoogde verbetering in te zetten Consultants inventariseren de competenties van de huidige medewerkers De Veer & Partners verzorgt de funding om zoveel mogelijk budgetneutraal te kunnen trainen

ACT De zogenaamde 0 meting geeft inzicht in de huidige situatie (IST) Samen met de consultant(s) wordt de wenselijke situatie in kaart gebracht (SOLL) Directie en management ondersteunen de benodigde gedragsverandering Gezamenlijke verantwoordelijkheid om verbeteringen succesvol te maken

FUNDING De Veer & Partners zal in kaart brengen welke medewerkers er in aanmerking komen voor subsidie Voor budgetneutraal opleiden wordt uitgegaan van in company deeltijd onderwijs Opleidingen worden opmaat aangeboden ism MBO en of HBO opleidingsinstituten HR medewerker(s) dienen tijd beschikbaar te stellen voor ondersteuning en oa intake begeleiding van de medewerkers

TOT SLOT De Veer & Partners begeleidt bedrijven bij het blijvend succesvol doorvoeren van veranderingen die performance verbeteringen in gang zetten. Onze consultants kunnen desgewenst de administratieve processen voor funding implementeren binnen uw organisatie.

Roland de Veer Vanessa de Veer Advies, Consultancy & Training Note: deze presentatie is op hoofdlijnen beschreven en vraagt om nadere toelichting