Groep 5a. Hallo allemaal, wij hebben verkeer gedaan op het schoolplein. Mama linda,angela en yvon hebben alle spullen klaar gezet. En de moeders hebben.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Interactum Lectoraat Kantelende kennis
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
Sporten.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Ik ben Mo.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Digitaal Beeldverhaal
Vmbo Helicon Eindhoven
Suriname Soraya van Lomwel.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
IKL project door: Kiki Pappers
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Antwoord op vraag SOPO1-4
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Ik ben Bob..
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Terugblik op de Toermalijn
Elektrisch op vakantie! Gemaakt door: Jannes sabrina Hanane anne.
Achtste-groepers huilen niet.
Ken je me niet meer?.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Glow.
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
Ik ben samen met Casper, Cynthia, Chiara, Serhat, Yvonne naar de Glow geweest.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
De dag uit het leven van Jugat Hallo, ik ben Jugat, ik ben 10 jaar. Ik woon in Maulipadar, dat is een dorp in het zuiden van India.
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
It-biografie. Denise Meijer 3k.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Labradoodle.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
K O E K J E S.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Geschreven door: Quinty Merel en Daphne. kerstmis.
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Ervaringen van kinderen in woorden vangen
Onze doelen en visie in beeld
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Stage & Zakaria Oulkadi K3DA.
Samenwerken En Ontwikkelen. Samenwerken Met deze mensen werk ik samen.
klaskrant LG 4 De bosbreinen
‘Mixed up piles’.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Bibliotheek. Wij zijn naar de presentatie van Tosca Menten geweest. Wij zijn met groep 7 naar een presentatie van Tosca Menten geweest. Het was heel leuk.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Week van het geld Jaap van praag Gemaakt door Dilano,Nada,Daan,Lorena.
Ongelofelijke beelden Waar winkelt de gemiddelde ferrari bezitter??? Juist !
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Transcript van de presentatie:

Groep 5a

Hallo allemaal, wij hebben verkeer gedaan op het schoolplein. Mama linda,angela en yvon hebben alle spullen klaar gezet. En de moeders hebben geholpen. We leren bij de streep te stoppen en we vinden het altijd heel erg leuk. Geschreven door Jaidy Robey en Elise Hallo allemaal, wij hebben verkeer gedaan op het schoolplein. Mama linda,angela en yvon hebben alle spullen klaar gezet. En de moeders hebben geholpen. We leren bij de streep te stoppen en we vinden het altijd heel erg leuk. Geschreven door Jaidy Robey en Elise

Herfstvakantie, gesschreven door Lenny Wat voor dingen hebben we gedaan in de vakantie? Nou, hele leuke dingen. We zijn naar Legoworld geweest, er was een klein winkeltje en een ruilhoek van lego poppetjes. Ik heb ook een poppetje geruild. Daar was ook starwars rebels. En ik ben ook nog los op de foto geweest met een witte clown. We stonden bij de hindernisbaan van lucht met bewegende messen maar dat was gesloten en opeens toen ik mijn veter aan het strikken was stond de witte clown achter mij. Ik schrok me rot. We gingen ook naar de Mac Donalds, het was een superleuke dag. Ik heb in de vakantie ook nog heel veel gevoetbald met mijn nieuwe bal. Ik heb ook nog gezwommen. Het was een leuke vakantie.

Ons eerste rapport is hopelijk goed. En we hopen dat iedereen een goed rapport heeft. We krijgen voor het eerst een cijfer……. Dat is spannend. Ook kunnen we smiley’s verdienen.we krijgen een map met aan de voorkant een zelfgemaakte tekening. Ons eerste rapport

Kinderboeken week Kinderboeken week is een heeeeeeeeeele leuke week. Eva uit groep 8 won de voorleeswedstrijd. En groep5 a hebben voorgelezen in groep3. Dat vonden we heel erg leuk. En we hopen dat iedereen een leuk boek had Geschreven door Jaidy en Robey