Spel uit de top 20: Fifa ’13..

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Sporten.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Ferluci.
PSV Eindhoven Kelly meulendijks.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
 Psitief Coachen Positief Coachen Programma
Voor die jongeren die denken alles te weten…
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Mijn familie..
Welke trends komen terug
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Dit is Isabel 1.
Ik ben in een klein stadje geboren. Ik was zo snoezig toen ik klein was.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Het Vodafone Augmented Reality Speurspel Een innovatief spel met als doel het vinden van de ‘schatkist’. De schat is ergens bij jou in de buurt verborgen,
Ik ben Marie En dit is mijn oom Tom.
De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Mam, ik heb een vraag … De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
JUNIOR Mijn vriend.
Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
Annie The Musical.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
JUSTIN BIEBER.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
EMEG-lijst onderdeel: Speel een spel uit de top 20 Presentatie: FIFA’10 Naam: Jarno Pijpers Wat is FIFA’10?  Nog altijd de meest verkochte sportgame aller.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
5 e /6 e leerjaar Vul hier je school in LES 2 - Krabbels van een onderzoeker.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Dictee 6.13 Succes.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Marloes Waterschoot Klas 3D
+ Speel 4 games uit verschillende genres Wat waren mijn verachtingen? Wat is mijn ervaring geweest? Wat was het verschil?
Wat een oude haan deed om niet vervangen te worden door een jongere...
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Jennifer de Vries-Aydogdu med.hro.nl/vrije
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Spel uit de top 20: Fifa ’13.

Wat zijn je verwachtingen vooraf? Mijn verwachtingen vooraf zijn: Ik denk dat ik het wel leuk ga vinden. Ik ga het met mijn mannelijke huisgenoten spelen die zijn nogal fanatiek en vinden het leuk om te spelen. Wel denk ik dat ik het moeilijk ga vinden ik ben helemaal niet game- achtig aangelegd en ben nogal een kluns in het besturen van de controller.

Wat is je ervaring geweest? Ik vond het wel leuk om het even te doen, maar ik blijf het een moeilijk spel vinden. Bij de oudere fifa was alles makkelijker met spelers bedienen en schieten ging ook makkelijker. Fifa 13 is wel een veel mooier spel, veel betere kwaliteit dat het bijna echt lijkt dat er een voetbal wedstrijd op tv is. Je krijgt echt een goede beleving je zit helemaal in het spel. De volgende keer zal ik het ook niet meer zo snel met mijn huisgenoten spelen. Zij speelden het dit keer nogal fanatiek en vonden het dan ook niet zo leuk dat ik er niks van bakte. En het na 23434x oefenen nog steeds fout deed. Ik zal dus de volgende keer gaan oefenen met mensen van mijn eigen niveau al zullen die denk ik moeilijk te zoeken zijn.

Wat is het verschil ? Uiteindelijk vond ik het toch wel leuk om het te spelen maar niet dat ik dat nou vaak ga doen, daar vind ik het niet leuk genoeg voor. 1 keer is genoeg voor mij.