Reisplanning Londen 2 3 4 mei 2012. Dag 1 Vertrek Antwerpen - Centraal Op een vroege woensdagmorgen om 05.17 u zijn we vertrokken vanuit Antwerpen-Centraal.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Londen 2014 De stad is, behalve de hoofdstad en de grootste stad van het Verenigd Koninkrijk, ook het politieke, economische en culturele centrum van dat.
Advertisements

Groepje: Alissa Beijdorff Mark Aarden Maurice America Brad Bijtjes
London, here we come! Engeland Excursie Excursie Engeland •Wanneer •De leiding •Het aantal leerlingen •Het programma •Aandachtspunten •Informatie.
Excursie Londen 2014.
Welkom WELKOM Hartelijk welkom op de informatieavond over de studiereis Londen van het Hervormd Lyceum Zuid. De begeleiders zijn: Mw P. van.
Wij maakten een uitstapje naar: Het Centraal Station.
Werkweek Londen 3e klassen
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Something completely different
Door Ines Demaré & Ann-Sophie Dewilde
“Rijmaaran”, Schoonoord
Achtergrond Informatie Grootste stad in Vereinigde Staten Meest bekent 5 boroughs in New York 47% van populatie over 5 jaar oud spreken 2 talen. Central.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
September  Wanneer?: week van 15 september  Kosten?: ongeveer €375,00  Thuisblijvers?: alternatief programma á € 30,00.
Spreekbeurt van Jeroen De Vos 31/01/2013
Presentatie: Weekje Barcelona
Zeeklassen Noor Fie alicia.
Warre michiel. Dag 1 We hadden een lange treinreis achter de rug en dan noch heel even op de speeltuin.En eten, het was heel lekker!!!!!!!!!!En de tram.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Sneeuwklassen Pieter Laureys We zijn in de trein. Bijna iedereen is benieuwd naar Zinal.
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
INLEIDING Murat en Dave.
Studiereis 2009/2010 Portugal. Algemene informatie 12 maart t/m 21 maart 2010 Vertrek rond vanuit Utrecht Heenvlucht om vanuit Brussel. Aankomst.
Het hele luxe 5 sterren hotel in de zomervakantie. Gemaakt door : Dylan, Sammy, Tess, Laura,Amber en Romy.
1.Hoe heet ons bedrijf 2. voorwoord 3. wat was de opdracht 4.de vliegtabel met kosten van de vliegreis Londen naar New York 5.de vliegroute op wereldkaart.
Londenreis t/m 23 oktober. Programma De heenreis De verschillende tours London Sights Overnachten Terugreis Kosten Inschrijven.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
Maandag De aankomst om Lunchen in aula B Om naar gastgezin Om Hollandse spelen in aula B Daarna lekker slapen bij gastgezin.
Concentratiekamp Sachsenhausen Duitsland.
London Waar ken je Londen van? Zijn het de rode dubbeldekker bussen?
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Rondreis Tunesië.
nou dan kan je zo duitsland in, dat is wel aardig, maar aangezien wij niet meertalig zijn, hebben we altijd moeite met de taal, maar met gebaren kom je.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Tom in Frankrijk Mathias Benoit. Vandaag gaat Tom naar Frankrijk. Ze vertrokken om 7u00. Tom speelde spelletjes in de auto. Tegen de vooravond waren ze.
HOOGTEKLASSEN! De tofste week ooit!.
Reis naar Thailand Februari Vertrokken op 17 februari in Kortrijk vanuit ons huis met de taxi naar de statie. Vandaar met de trein naar Zaventem.
Something completely different
Ontbijtservice voor Sarah
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Excursie naar London! April 2015 HD 2K.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Ochtend indeling Tussen 7 en 8 opstaan/aankleden. Vanaf 8 uur ontbijten tot 9 uur. En brood klaar maken vertrekken naar belfort (uitzicht over de.
London, here we come! Engeland Excursie Excursie Engeland Wanneer De leiding Het aantal leerlingen Het programma Aandachtspunten Informatie leerlingen.
Toronto, Canada Onze droomreis naar Toronto. Wij hebben gekozen voor opties 3 omdat dat het goedkoopst is met een gezellig hotel en gelegen in het centrum.
HD 2K. DOELEN VAN DEZE BIJEENKOMST ORGANISATIE ORGANISATIE GEDRAGSREGELS.
Marieke en Juliette Van 13/02 tot 19/02 naar Londen.
Reis New York februari-16 februari Louise Mortelé en Simone Hanne.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
KLAS G31 VERTREK: MAANDAG 18 MEI 9.30 UUR TERUG: VRIJDAG 22 MEI, UUR Revius –Janusz Korczak Gesamtschule INFORMATIE OVER UITWISSELINGSPROGRAMMA MET.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
London Richtlijnen -Denk aan je paspoort/identiteitskaart en je zorgpas! -Regenkleding en goede schoenen. -Zakgeld: ca. € 70,- (Londen is prijzig)
Something completely different Buitenhout College
Ouderavond V4a Welkom!. Programma Mentoraat PTA en OBD Excursie Londen Eerste ervaringen Nieuwe zaken Agenda.
Marokko!! Reis 5 en 6 Toerisme. Dag 1 Vertrek Aankomst Marrakech Transfer naar hotel Avondmaal.
L ONDEN Even Samenvatten: -Vertrek maandagochtend (heel vroeg) Met Bus en Boot rond in Londen -Slapen in Safestay Holland Park (superluxe.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
London trip th – 21rd December. London reis 2012 Begeleiders:Mentoren: H3A:Teun van Gelder H3A:Teun van Gelder H3C:Mariëla van der Linden H3C:Mariëla.
INTERNATIONALISERINGSPROJECT LONDEN-ANTWERPEN-EINDHOVEN Welkom op de informatieavond.
Londonreis t/m 11 mei.  6.30 uur : vertrek van Maaswaal College (lunch meenemen)  uur: ferry Calais  Dover  uur: aankomst London.
Werkweek Londen 11 september – 15 september.
Nekker Gisteren ging ik naar de Nekker. Ik ging daar zwemmen en sprong in het water. We gingen ook eten in de Nekker en ik at frietjes, een gele tomaat,
Londen reis 2 VMBO info avond 28 maart 2018.
Het was heel leuk in de bus naar de N34
Werkweek Londen 3e klassen
Transcript van de presentatie:

Reisplanning Londen mei 2012

Dag 1 Vertrek Antwerpen - Centraal Op een vroege woensdagmorgen om u zijn we vertrokken vanuit Antwerpen-Centraal naar Brussel-Zuid. Vandaaruit vertrokken we naar St. Pancras. Rond u zijn we daar aangekomen.

Royal Guest House Hier namen we the Underground richting Hammersmith om onze bagage af te zetten in het hotel.

Changing of the Guards Daarna namen we the Underground om the Changing of the Guards te gaan bekijken.

Changing of The Guards

Lunch ‘s Middags zijn we dan lekker gaan eten. Het waren wel rare combinaties. We hebben gekozen voor macaroni met kaas en pizza’s.

Natural History Museum Na de lunch zijn we naar het Natural History Museum geweest. Dit was een leerrijke ervaring: allemaal opgezette dieren, hangende aapjes aan de plafond, …

Natural History Museum

Harrods In de namiddag zijn we naar Harrods geweest. Dit ‘warenhuis’ moest je gezien hebben omdat het zo spectaculair was.

Harrods

Diner tapas ‘s Avonds zijn we gaan dineren in de buurt van het hotel in een tapasbar. Dit was allemaal heel lekker en heel gezellig.

Dag 2 Camden Market ‘s Morgens zijn we vertrokken naar Camden Market. Hier tref je een hele speciale markt aan. Kijk maar naar de foto’s.

Tower Bridge / Tower of London In de namiddag zijn we naar de Tower Bridge en naar de Tower of London geweest. Dit was een hele vermoeiende wandeling. We waren allemaal uitgeput.

Diner Soho ‘s Avonds zijn we gaan dineren in de Chinese wijk Soho. De meesten vonden het eten niet zo lekker, maar het was wel gezellig aan onze ronde tafel.

Dag 3 Ontbijt in hotel We hebben elke morgen ontbeten in het hotel. Er waren eitjes, toast, yoghurt, … Hmm lekker!

Westminster Abbey / Big Ben Na een stevig ontbijt zijn we vertrokken naar Westminster Abbey en Big Ben. Allemaal met voeten die pijn deden… Maar we moesten erdoor.

Vrij winkelen In de namiddag, als afsluiter van onze reis, mochten we vrij winkelen. Wij zijn naar Oxford Street geweest en de anderen bleven in Covent Garden! Met zakken vol zijn we naar huis vertrokken…

Vertrek naar huis Na het winkelen zijn we naar het hotel gegaan om onze bagage op te halen om vandaaruit te vertrekken naar het station om de trein terug naar huis te nemen.

We kunnen terugkijken op een leuke, aangename, leerrijke en toffe reis in Londen ! Einde!