De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Werkweek Londen 11 september – 15 september.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Werkweek Londen 11 september – 15 september."— Transcript van de presentatie:

1 Werkweek Londen 11 september – 15 september

2 Programma van deze bijeenkomst
Welkom Informatie Programma Regels Vragen?

3 Welkom Introductie Waarom deze bijeenkomst? In grote getalen is er gekozen voor werkweek Londen. Keuze van de school Aan het einde van de PowerPoint is er de mogelijkheid om vragen te stellen

4 Vooraf Veiligheid! De leerlingen worden in vaste groepen van max 10 lln verdeeld, wij delen de groepen in! Elke groep heeft een docent als begeleider. Voor en na elke activiteit meld je je bij deze docent Tijdens het reizen blijf je bij je docent Je krijgt een programmaboekje dat je ALTIJD bij je moet hebben, hier staan ook telefoonnummers in van de docenten

5 Reisorganisatie We reizen met Pouw vervoer afdeling schoolreizen.
In Engeland is elke ochtend en avond een contact- persoon van de gastgezinnen-organisatie aanwezig op het meetingpoint. Gastouders nemen met haar contact op als er problemen zijn, zij neemt dan contact op met ons.

6 Gastgezinnen Lln verblijven in gastgezinnen in groepjes van 2 tot ong. 6 personen De gastgezinnen bevinden zich in de wijk Gillingham Docenten verblijven in een bed & breakfast in dezelfde wijk Je hebt een aantal vrienden/ vriendinnen opgegeven Kopie paspoort * Jongens en meisjes verblijven in aparte gastgezinnen Avondeten en ontbijt bij de gastgezinnen, lunchpakket krijg je mee van het gastgezin ‘s avonds mag je NIET alleen op pad! Je blijft bij het gastgezin. Roken verboden

7 Verzamelen /Reizen Elke ochtend verzamelen we op het Central Meeting Point. Gastgezinnen brengen je daar tenzij je heel dichtbij het Central Meeting Point verblijft. Je meldt je bij je groepsleider!!!!! We vertrekken met de bus of met de metro naar de programma onderdelen. Je krijgt van ons een metrokaartje. Als je deze kwijt raakt moet je zelf een nieuwe kopen. Je blijft altijd in je eigen bus bij je eigen groepsleider tijdens het reizen. Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent.

8 Dag 1 6:00 Verzamelen in de school en melden bij je groepsleider!
6:30 Vertrek Woerden (twee bussen) Woerden - Duinkerken Per P&O Ferries (boot) naar Dover Van Dover naar Canterbury Van Canterbury naar de gastgezinnen 17.30 Aankomen bij de gastgezinnen

9 Dag 2 08:00 Verzamelen op het meetingpoint
9:30 Wisselprogramma Hop on Hop off met de metro / Camden Market 14:00 Wisselprogramma 17:00 Richting gastgezinnen

10 Dag 3 08:00 Verzamelen op meetingpoint 09:30 Keuzeprogramma.
14:00 Spelprogramma (Hyde park) 17:00 Naar gastgezinnen / central meetingpoint

11 Dag 4 08:00 Verzamelen op het Central Meeting point, alle bagage meenemen. Bagage gaat in de bus, daar kun je niet meer bij. 09:30 Programma Portobello Road Market, Oxford street, History & Science Museum. 18:00 Eten Piccadilly circus 19:30 Musical Stomp? 22:00 Bussen halen ons op, reizen naar Dover, boot naar Duinkerken en verder naar Woerden. 09:15 Aankomst woerden vrijdagochtend!

12 Belangrijk Je moet in het bezit zijn van een GELDIG paspoort of ID-bewijs Pinpas Je moet een pas van de ziektekostenverzekering bij je hebben Je moet altijd je programmaboekje bij je hebben Meld van te voren als je medicijnen gebruikt, of een dieet hebt. Zorg voor juiste kleding en schoenen Mobiele telefoon!

13 Regels Naast alle regels die we op school met elkaar hebben afgesproken geldt vooral: Roken? We zijn te gast in Engeland. We gedragen ons correct ten opzichte van leden van het gastgezin, restaurant, openbaar vervoer, etc.. WE DRINKEN GEEN ALCOHOL EN GEEN ENERGY DRINKS!

14 Verdwaald! Indien je de weg kwijt raakt, bel dan het nummer op dat staat aangegeven in je boekje of sla deze op in je telefoon. Indien je niet kan telefoneren ga je altijd terug naar het punt van verzamelen aan de start van een programma. Bij elke start geeft jouw groepsleider dit duidelijk aan, noteer dit evt in jouw boekje   Verdwaald in de metro?

15 Extra kosten Lunch dag 1 Avondeten dag 4 Zakgeld Evt. keuzeprogramma

16 Kortom Veel bezichtigen Veel wandelen Veel zien Veel ervaringen opdoen
Veel plezier!!

17 Social MEDIA KALSBEEK WERKWEEK LONDEN

18 Vragen?


Download ppt "Werkweek Londen 11 september – 15 september."

Verwante presentaties


Ads door Google