Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.
Advertisements

1. Snel de datum van vandaag invoeren?
Kmo-portefeuille Afhandeling steunaanvraag in 3 stappen
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
De Altijd meteen aan de slag
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
1. Inhoud les 4 berichten versturen en ontvangen.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 •Ga naar CMS •Kies Nieuwsbrief Caribbean.nl.
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
Flowcharts Abonneeherkenning
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
& mailings in Adlib Een overzicht van de mogelijkheden.
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
Enquête invullen met Lareb Intensive Monitoring demo.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Jo David. programma’s Microsoft: Outlook Netscape: Messenger andere.
MS Dynamics CRM: Werken met dashboards en grafieken Yannick Nauwelaerts.
Mail Extra uitleg. aan In het filmpje zag je waar aan stond een adres word gezet dat adres bepaalt naar wie het word gestuurd.
Digitale handboekencollectie van Uitgeverij Van In via Knooppunt
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Internet het wereldwijde web ontdekken dag 3. Vandaag : e-card versturen (deel 2) oefenen en vragen stellen.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Werkwijze bestelling Ga naar de foto’s door te klikken op galerij.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Klik op “Invoeren validatieboek”
Uw VVT - instellingen voor uw nieuwsbrieven online veranderen.
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Subsidie individueel vervoer:
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Gemaakt 24 september 2015 Door Bob Zwaal. Inschrijven via digitaal loket van de KNGU Log in op de site van Midwest
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
WORKSHOP SKYPE Christiaan Thimister. AGENDA Kennismaking Microsoft Account Installeren / instellen van Skype Toevoegen van contactpersonen Eén op één.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Training SomToday DINSDAG 19 APRIL. Wat doen we vandaag ?  Inloggen  Studiewijzer aanmaken  Studiewijzer indelen  Huiswerk invoeren  Studiewijzer:
IDDINK BOEKENSERVICE.
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Recht op leerlingenvervoer:
Training: Cliëntsessies
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
Algemene beschrijving van de toepassing
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Fysiologic
Snelcursus digitaal tafelen
Digitaal wedstrijdformulier (Dwf)
Digitaal wedstrijd formulier
Instructie om een afspraken te plannen
Versturen van data naar meerdere mensen
Training: Cliëntsessies
Subsidie individueel vervoer:
Handleiding NODR Schade App
Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen
Transcript van de presentatie:

Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag

Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Belangrijk is om de Nieuwsbrief verzending heel goed te testen Eerst naar jezelf en indien die akkoord is naar andere binnen DTCT of een zeer goede relatie Hoe verstuur je naar jezelf? Ga naar CRM Kies personen Zoek op eigen naam Vink het boxje voor het id nummer van de persoon / het adres waar je de test nieuwsbrief naar wenst te verzenden Kies Nieuwsbrief verzenden

Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Test verzenden Heel belangrijk: Kies als afzender altijd: Want de bounced verzendingen komen dan in deze speciale mailbox. Onderwerp, kies een pakkende tekst die de ontvanger triggert om de Nieuwsbrief te openen. Bericht, niets invullen Nieuwsbrief, selecteer de nieuwsbrief die je wenst te versturen op datum van creatie Kies zend iedereen individueel een Basis domein: laat staan op Geen attachments toevoegen Kies versturen

Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Je krijgt dan een scherm met de status van verzenden Als je telkens op de refresh knop drukt dan verkrijg je een actuele status Als de batch verzending eenmaal draait dan hoef je niet telkens op refresh te klikken Het is wel interessant om te zien welke vooruitgang de engine maakt bij de verwerking van de batch Bij het test verzenden gaat dit wel heel snel Indien je voor de test naar meerdere personen wenst te sturen: Ga naar CRM Ga naar personen Kies verfijn zoeken Extra zoeknaam is –test- Je selecteert vervolgens de personen uit de lijst naar wie je de nieuwsbrief als test wenst te verzenden

Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Controle van de test Nieuwsbrief Check lay out Check tekst Check beeld Check doorlinkjes Heel belangrijk test de afmelding functie Hoe de je dat? Onderaan de Nieuwsbrief die je aan jezelf hebt gestuurd is de mogelijkheid om jezelf af te melden. Klik hier op. Als het goed is kom je op een scherm van Caribbean.nl met een melding dat de ontvanger zich heeft afgemeld voor de Nieuwsbrief Ga nu naar CRM en personen Zoek en selecteer je eigen naam van de afmelding Ga via Persoon naar Tab Nieuwsbrieven Kijk of de status van de Nieuwsbrief per de datum van heden is gewijzigd. Indien de status van de afmelding correct is verwerkt in CRM kun je doorgaan met de procedure van verzenden. Anders foutmelden aan Martin of Crossmarx, nummer 1 Rick en issue aanmaken in de Crossmarx Studio.

Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Indien tests akkoord zijn dan kun je de batch verzending verzorgen Ga naar CRM Ga naar personen Kies open zoekvraag Persoon Nieuwsbrief.nieuwsbrief is Caribbean.nl Persoon Nieuwsbrief.status is ja Kies zoeken Zie geselecteerd aantal (niet ontdubbeld) met status ja, meer dan Selecteer: Kies eerste 50 Kies Nieuwsbrief verzenden nieuw Kies alle personen die voldoen aan uw selectie (> )

Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Herhaal de stappen die je hebt gedaan bij het verzenden van de test Heel belangrijk: Kies als afzender altijd: Want de bounced verzendingen komen dan in deze speciale mailbox. Onderwerp, kies een pakkende tekst die de ontvanger triggert om de Nieuwsbrief te openen. Bericht, niets invullen Nieuwsbrief, selecteer de nieuwsbrief die je wenst te versturen op datum van creatie Kies zend iedereen individueel een Basis domein: laat staan op Geen attachments toevoegen Kies versturen De batch loopt Er wordt eerst ontdubbeld en daarna gepersonificeerd Dit kan wel enkele uren duren, waar je niet op behoeft te wachten

Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Na verzending van de batch kun je de status controleren Ga naar Tools Kies Mail History Kies Mail batches En je krijgt dan een overzicht te zien