Zingen Vers 1 Ik zing voor de Heer en ik prijs zijn gezag;

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mattheus 12: Toen antwoordden Hem enige der schriftgeleerden en farizeeën en zeiden: Meester, wij zouden wel een teken van U willen zien. Maar Hij.
Advertisements

Jesaja 55: 1 O, alle dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en.
Bestemming God eren ….
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Dit sprak Jezus Dit nu is het eeuwige leven, dat zij U kennen, de enige waarachtige God, en Jezus Christus, die Gij gezonden hebt. (Joh.17:3) Meent niet,
WELKOM OP TOV!. Bidden Wie trekt er aan je touwtjes?
Zingen Vers 1 Wij zingen God ter ere in grote dankbaarheid
Zingen Liedboek 477 : 1,2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
Zingen Vers 1 Wie heeft op aard de prediking gehoord,
Zingen Vers 1 Verheug u, gij dochter van Sion,
Zingen Vers 1 Voor alle heil'gen in de heerlijkheid
Zingen Vers 1 Hoe lieflijk, hoe schoon zijn de schreden
Zingen Vers 1 God in den hoog' alleen zij eer
Zingen Vers 1 O alle gij dorstigen, komt tot de stromen
Zingen Vers 1 Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor:
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Jezus verliest de liefde van mensen
Ontmoeting met de Koning. Psalm 24 Vers 1 en 2: voorzanger Van de HERE is de aarde en haar volheid, de wereld en die daarop wonen. Want Hij heeft.
overgedragen DONDERDAG
Zingen Vers 1 Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen.
Welkom Israelzondag.
Vers 1 De HEER die leeft, de God der goden spreekt, van waar de zon rijst als de dag aanbreekt, tot waar zij, als de nacht komt, ondergaat, roept Hij de.
Zingen Vers 1 O God, mijn God, ik zoek uw hand,
Zingen Vers 1 Jezus zal heersen waar de zon gaat om de grote aarde om,
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Vers 1 Hoor mij, HEER, wil antwoord zenden, Zie mijn bittere ellende. Hoed mijn leven, U gewijd, stel uw knecht in veiligheid. Heer mijn God, wees mij.
Zingen Vers 1 Laat ons nu vrolijk zingen! Komt, heft uw liedren aan
Zingen Vers 1 Wij willen God de ere geven en maken zijn genade groot;
Zingen Vers 1 Mijn God en Koning, aller vorsten Heer,
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Zingen Vers 1 Door de nacht van strijd en zorgen
Zingen Vers 1 Waar God de Heer zijn schreden zet
Zingen Vers 1 Geef vrede, Heer, geef vrede,
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de HERE.
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Zingen Refrein Heer, onze Heer, hoe machtig is uw Naam
Zingen Vers 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer
Zingen Vers 1 Gij zijt geweest, o Heer, en Gij zult wezen
Vers 1 Komt, laat ons juichen voor de HEER, een lofzang zingen, Hem ter eer, met snarenspel Hem blij begroeten. Wij prijzen Hem die redding biedt, de rots.
Vers 1 Lof zij den HEER, goed is het leven als 's Heren lof wordt aangeheven. Lieflijk en recht te allen tijde is 't onze God ons lied te wijden. Hij bouwt.
Zingen Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon,
Zingen Vers 1 De HEER regeert, bekleed met majesteit,
Zingen Vers 1 Wij knielen voor uw zetel neer,
In deze dienst zal Ds. J. van de Wetering voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 124: 1 Na de zegen Ps. 89: 5, 6 Schriftlezing: Mattheüs 25:
In deze dienst zal Ds. M. van Veelen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 126: 1 Na de zegen Ps. 99: 1, 2 Schriftlezing: Jes 52:7-10 en 1 Joh.1:1-4 Tekst:
Welkom in deze dienst Zondag voor de vervolgde kerk.
Zingen 1 Heilig, heilig, heilig! Heer, God almachtig,
Welkom Israelzondag.
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft.
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS Deel 1: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 1 – 8.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Welkom in deze kerkdienst op zevende lijdenszondag.
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
Voorganger:ds. Abma Welkom in deze dienst Schriftlezing:Handelingen 2:
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Voorganger: ds. B.J.P. de Bruin Welkom in deze dienst Schriftlezing:Hosea 1 : 1 – 12.
Voorganger:Ds C. Hendriksen Welkom in deze dienst Schriftlezing:1 Johannes 2: 18 – 28.
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J.B. Kamp Schriftlezing: Psalm 77.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. B Robbertsen
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A.H. Groen
Eer aan God in den hoge en vrede op aarde aan de mensen die Hij liefleeft. Wij loven U, wij prijzen en aanbidden U, wij verheerlijken U en zeggen U dank.
Transcript van de presentatie:

Zingen Vers 1 Ik zing voor de Heer en ik prijs zijn gezag; Liedboek 6 Vers 1 Ik zing voor de Heer en ik prijs zijn gezag; het komt aan de dag. Zijn hand is verheven, zijn hand die bevrijdt, zijn hand die zijn volk heeft geleid. De God onzer vaadren wordt heerlijk bekend. Wij prijzen zijn naam in zijn heilige tent. …….

Zingen ……. Hij heeft ons verlost en Hij ging met ons mee Liedboek 6 ……. Hij heeft ons verlost en Hij ging met ons mee en wie ons vervolgden wierp Hij in de zee met vliegende vaandels en blinkende zwaarden, met wagens en paarden.

Zingen Vers 2 De Heer is een krijgsman, Hij trekt voor ons uit Liedboek 6 Vers 2 De Heer is een krijgsman, Hij trekt voor ons uit en machtig verluidt de roemrijke klank van zijn naam over ons: de Here, de God des verbonds! Hij heeft ons bevrijd, uit het diensthuis vandaan, Hij heeft ons geleid op een veilige baan. …….

Zingen ……. De wateren weken en stonden gedwee, Liedboek 6 ……. De wateren weken en stonden gedwee, de vijand verzonk als een steen in de zee met vliegende vaandels en blinkende zwaarden, met wagens en paarden.

Zingen Vers 3 Wie is er, o Here, ter wereld als Gij? Wie komt U nabij Liedboek 6 Vers 3 Wie is er, o Here, ter wereld als Gij? Wie komt U nabij in heilige luister, in reddende macht die wondren tot stand heeft gebracht? Wij moeten U loven met hart en met mond, want Gij zult ons brengen naar heilige grond. …….

Zingen ……. Uw liefde bereidt ons een veilig gebied. Liedboek 6 ……. Uw liefde bereidt ons een veilig gebied. Uw dreigende vinger verwijst naar het niet de vliegende vaandels en blinkende zwaarden, de wagens en paarden.

Zingen Vers 4 De volken der aarde gaan eindlijk verstaan Liedboek 6 Vers 4 De volken der aarde gaan eindlijk verstaan wat Gij hebt gedaan. Hun leiders die bouwen op list en geweld verstommen en zwijgen ontsteld. Totdat Gij uw volk dat Gij zelve formeert, totdat Gij het volk dat tot U zich bekeert …….

Zingen ……. het land van belofte hebt binnengebracht, Liedboek 6 ……. het land van belofte hebt binnengebracht, vergaan door het diepe geheim van de macht de vliegende vaandels en blinkende zwaarden, de wagens en paarden.

Zingen Vers 5 Ik zing voor de Heer. Hij is Koning voorgoed Liedboek 6 Vers 5 Ik zing voor de Heer. Hij is Koning voorgoed en dwars door de vloed geleidt Hij de zijnen. Zijn goddelijk spoor gaat zelfs in de zee niet teloor: de zee van zijn toorn die de zonden verzwelgt, het water en bloed dat de zonden uitdelgt. …….

Zingen ……. Zo gaat het van doodszee naar levensjordaan, Liedboek 6 ……. Zo gaat het van doodszee naar levensjordaan, en zingende moeten het water in gaan met slaafse ellende en vorstlijke waarde de mensen der aarde.