Www.samenvoorhaiti.nl. Samen met lokale partnerorganisaties zetten ZOA-Vluchtelingenzorg en Woord en Daad zich in om op korte termijn noodhulp te.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
De beroemdste persoon die er is …
Gemaakt door Odessa koorevaar
Woorden en tijd.....
Genesis 25: 27 Toen de jongens opgroeiden, werd Esau een man, ervaren in de jacht, een man van het veld, maar Jakob was een huiselijk man, die in tenten.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
… en wat wil Jezus van jou?
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
Denkstof seizoen 3 aflevering 12
‘De situatie is desastreus. De schade is enorm. Er is beperkt voedsel en water in het getroffen gebied. Vele huizen zijn verwoest. Op dit moment onderzoeken.
Wereldvluchtelingendag Waar praten we over? 15,2 miljoen vluchtelingen: Mensen die hun land hebben verlaten op zoek naar veiligheid. 26,3 miljoen.
Syrië Syrië is een land in het Midden-Oosten en heeft ca. 4,5 keer de oppervlakte van Nederland. Het land telt ruim 22 miljoen inwoners. Dorcas, Tear en.
MARKUS 2 vers 1 t/m 12 Toen Jezus enkele dagen later terugkwam in Kafarnaum, werd bekend dat Hij weer thuis was. Er stroomden zoveel mensen toe, dat er.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
De koekoek Jaren lang liet hij zich in onze bomen horen het was geluid dat mijn hart bleef bekoren.
‘De situatie is desastreus. De schade is enorm. Er is geen voedsel en water in het getroffen gebied. Vele huizen zijn verwoest. Op dit moment onderzoeken.
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 308 Schriftlezing: Romeinen 13: Tekst: Genesis 12: Matteüs 8: 5.
Wie is de baas?.
Groot geloof 1.
Tien treden terug Jesaja 38. tien treden terug Jesaja 38.
WELKOM OP TOV!.
Geboorte Gezin Samen dingen doen 2000 jaar geleden.. Jozef en Maria Jezus als broer hebben.
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
Glow.
‘De situatie is desastreus. De schade is enorm. Er is geen voedsel en water in het getroffen gebied. Vele huizen zijn verwoest. Op dit moment onderzoeken.
Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
FRAAM – een unieke plaats
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Verlangen naar licht.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Een jongeman komt bij de kapper kapperenvraagt: Hoelang zal het duren voor dat ge mijn haar kunt knippen ?
Op 11 maart is Japan getroffen door een verschrikkelijke aardbeving …
Welkom in deze kerkdienst
Avondmaalscollecte 9 januari 2011 Noodhulp Myanmar (Birma)
Welkom in deze kerkdienst
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Wat een waarheid schuilen er in deze woorden
In deze dienst zal Ds. H. Prins voorgaan. Na de zegen zingen we Psalm 84: 1, 2 Schriftlezing: Matteüs 2: 1-12 Tekst: Matteüs 2: 1-12.
Noodhulp aardbeving Nepal. Aardbeving op 25 april Aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter van heeft duizenden mensen het leven gekost. -Meer.
Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan.
Help: noodhulp in Nepal Duizenden slachtoffers na zwaarste aardbeving in 80 jaar: bid mee en geef voor hulp!
Ds. A. van´t Zand, Steenwijk. Ouderling : B. van de Velde Organist : E. Hofstede schriftlezing Marcus 7 :
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS. Deel 2: In Christus komt God zelf Deel 1 was: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Liturgie ♪ 138:1,2,4 ♫ KND Voor we gaan ♪ 67:1,2 ♪ 314:1,2,3 ✝ LUC5:1-11 ♪ 317:1,2,3 ▶ Visloze Vissers ♪ 513:1,2,3 ♪ 838:1,3,4 Zondag 7 februari 2016.
Toegewijd aan de Bijbel. Ezra 7:1 en 6 Later, tijdens de regering van Artaxerxes, de koning van Perzië, vertrok een zekere Ezra uit Babylonië. Hij was.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Huizen zijn verwoest en wegen weggevaagd. Er is gebrek aan eten, water, dekens, tenten en medicijnen.
Mat 4:17 ‘Kom tot inkeer,’ zei hij, ‘want het koninkrijk van de hemel is nabij!’ Mat 4:17.
El Niño treft Afrika Steun de slachtoffers van El Niño in Ethiopië.
Haïti zwaar getroffen door orkaan Matthew
Collecte Noodhulp ZOA.
Op Dankdag vraagt Verre Naasten gebed en giften voor het buitenlandse mission-werk van onze kerken in Pakistan. Geloof delen wereldwijd!
Transcript van de presentatie:

Samen met lokale partnerorganisaties zetten ZOA-Vluchtelingenzorg en Woord en Daad zich in om op korte termijn noodhulp te bieden en te ondersteunen bij de wederopbouw van het getroffen gebied.

Ds. Point du Jour, directeur van partnerorganisatie AMG: ‘Het is zaak om zelf gezond te blijven, zodat we er voor anderen kunnen zijn. Ik ben innerlijk erg aangedaan en kan lang niet alles vertellen wat ik hier allemaal zie.’

Foto’s: Jaco Klamer

HELP ONS HELPEN!

‘Sommigen zeiden dat hij gek was geworden, weer anderen dat hij op zoek was naar hulp omdat men hem gezien had met een bebloed hoofd. Daarom gingen we naar hem op zoek. Toen we de moed bijna opgaven, hoorden we een luide schreeuw. Het was van Charlie die zijn gewonde zoon gevonden had.’ Eris de Labady, Port-au-Prince, Haïti

gebed Haïti vraagt uw gebed: Voor nabestaanden van de overledenen; Voor slachtoffers die gewond en/of ontheemd zijn; Voor overheden en hulpverleners; Voor kerken in Haïti.

gift Haïti vraagt uw gift: giro 733 (Woord en Daad) giro 550 (ZOA-Vluchtelingenzorg) o.v.v. ‘aardbeving Haïti’

MEER WETEN? GA NAAR: SAMENVOORHAITI.NL