De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op Dankdag vraagt Verre Naasten gebed en giften voor het buitenlandse mission-werk van onze kerken in Pakistan. Geloof delen wereldwijd!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op Dankdag vraagt Verre Naasten gebed en giften voor het buitenlandse mission-werk van onze kerken in Pakistan. Geloof delen wereldwijd!"— Transcript van de presentatie:

1

2 Op Dankdag vraagt Verre Naasten gebed en giften voor het buitenlandse mission-werk van onze kerken in Pakistan. Geloof delen wereldwijd!

3 Op deze Dankdag zijn dat praktische lees- en schrijftrainingen voor vrouwen op het platteland van Pakistan. Ds. Vincent A. David coördineert dit werk. En deelt zo het geloof, in woorden én daden.

4 Maak zijn droom mogelijk!
Ds. Vincent uit Pakistan droomt van betere kansen voor vrouwen. Daarom geeft hij praktische lees- en schrijf-trainingen op het platteland. Maak zijn droom mogelijk!

5 Help mee, dank mee en geef
Help mee, dank mee en geef. Voor betere kansen voor vrouwen op het platteland van Pakistan. Deel je geloof, uit dankbaarheid!


Download ppt "Op Dankdag vraagt Verre Naasten gebed en giften voor het buitenlandse mission-werk van onze kerken in Pakistan. Geloof delen wereldwijd!"

Verwante presentaties


Ads door Google