Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
Inleiding instructie MijnSmile
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Invullen e-profiel Ga naar
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Wouter van der Zwan Lezing Draaitabellen Wouter van der Zwan
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
TALENT SCORION Handleiding Scorion Peer Evaluatie
Nieuw studievolgsysteem BISON
via Picasa Bestanden op CD of DVD branden
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Wegwijs in Belfirst.
Ouder/verzorger.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Digitale urenverwerking voor leerbedrijven
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Instructie eBook Pack via ELO.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Handleiding ClassDojo
Welkom! Klik hier om te beginnen
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Hoe kan ik mijn persoonlijke instellingen in Digitale Bibliotheek bewaren In deze presentatie wordt voor twee onderdelen getoond hoe u dit kunt doen 1.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
?.
Magister voor ouders.
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie
eXposure Schadegarant © 2016
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Uren in Balans Toelichting Verlofaanvraagmodule Vakantie aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! mei 2016.
Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
KWS opstarten Bekijk deze presentatie in ‘afspeelmodus’: klik rechts onderaan uw scherm op het projectiescherm:
Training: Inloggen en Zoeken
Gegevens exporteren Handleiding
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Training: Inloggen en Zoeken
SNEL VAN START MET DE MJO-applicatie VAN GWWkosten.nl
Training: Inloggen en Zoeken
Uren in Balans Toelichting Aanvraagmodules Vakantie en uren aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! April 2017.
De grafiekgenerator.
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
Handleiding NODR Schade App
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Transcript van de presentatie:

Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten

Ga naar: www.st.nl en klik op ‘Online reportmanager’ om in te loggen

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord en klik op ‘Inloggen’.

Klik onder de rubriek ‘Applicaties’ op de optie ‘Report Manager’. Er zal nu een nieuw scherm geopend worden. Het huidige scherm mag eventueel afgesloten worden.

Klik in de menubalk op ‘Mijn rapportages’. Het scherm ‘Mijn rapportages’ zal nu geopend worden.

Onder de organisatienaam verschijnt een aantal standaard rapportages. Mijn rapportages: Onder de organisatienaam verschijnt een aantal standaard rapportages. Om een inzicht te krijgen op (bijzonder) hoge belkosten klikt u op de rapportage ‘Aansluitingen met een verbruik boven onder gekozen eenheid’.

Het rapportagescherm is nu geopend. Stapsgewijs kunt u nu eenvoudig de rapportage instellen naar gelang de behoefte. Kostenplaatsen: Klik op het selectievakje voor de organisatienaam als u de rapportage wilt toepassen voor de gehele organisatie. Indien u de rapportage wilt toepassen op specifieke kostenplaatsen (indien aanwezig), dan klikt u op het ‘+’ teken voor de organisatienaam en maakt u daar een selectie.

Verkeerscategorieën: Indien u bij ST vaste telefonie en GSM diensten afneemt ziet u beide categorieën staan, anders ziet u maar een van deze twee categorieën staan. In dit voorbeeld kiezen we voor Mobiel (GSM). Klik op het selectievakje voor ‘Mobiel’. Indien u de rapportage wilt toepassen op specifieke items, dan klikt u op het ‘+’ teken voor ‘Mobiel’ en maakt u daar een selectie van de gewenste items.

Klik op het selectievakje voor ‘Periode’. In dit gedeelte kunt u de periode instellen waarbinnen de rapportage gedraaid dient te worden. Klik op het selectievakje voor ‘Periode’. Het is alleen mogelijk om een hele maand op te geven als ‘Start’ of ‘Eind’ maand. In dit voorbeeld kiezen we de ‘Start maand’: januari 2013 en als ‘Eind maand’: januari 2013. De rapportage zal nu alleen de maand januari analyseren.

Boven / onder gekozen eenheid: In dit gedeelte kunt u de aangeven binnen welk bereik u de kosten wilt inzien, ofwel: wilt u de kosten zien die boven, onder of gelijk zijn aan de ingevoerde waarde (€) . In dit voorbeeld willen we de kosten zien die hoger (boven) zijn dan € 200,- Klik op het keuzemenu naast het item ‘Eenheid’ op ‘Kosten’.

Boven / onder gekozen eenheid: Klik op het keuzemenu naast het item ‘Selectie’ op ‘Boven’.

Boven / onder gekozen eenheid: Geef een ‘Waarde’ op (€). Klik op de knop ‘Rapportage tonen’ De rapportage wordt nu gegenereerd. Het linker rapportagescherm zal automatisch naar links inschuiven en het resultaat zal getoond worden.

Klik op het uitschuifpijltje Getoonde resultaten: Indien er in de opgegeven maand resultaten zijn die aan uw aangegeven waarden voldoen zullen deze getoond worden in een soortgelijk overzicht. In dit voorbeeld is zien welke GSM abonnementen (06-nummers) in de maand januari meer dan € 200,- aan kosten gegenereerd hebben. Klik op het uitschuifpijltje indien het scherm is ingeklapt om de rapportagecriteria eventueel aan te passen. 

Resultaten exporteren: Indien gewenst is er de mogelijkheid om de resultaten te exporteren naar Microsoft Excel. In Excel kunt u de gegevens eventueel verder verwerken voor uw eigen administratie. Klik op het icoon ‘Exporteren’. Sla het document op of open het meteen voor verdere bewerking.

Voorbeeld van een geëxporteerde rapportage resultaten. Microsoft Excel: Voorbeeld van een geëxporteerde rapportage resultaten.