La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

IK WIL GRAAG MIJN FAMILIE, COLLEGA’S EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE.
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Sporten.
naamwoordelijk gezegde
Brieven thema eten & drinken correctie. correctie brieven  Het meest ben ik erop benieuwd hoe zal onze Tsjechische voeding je smaken.
Ik ben Mo.
ZIEHIER 36 REDENEN WAAROM BIER
Discipelschap.
Gezonde voeding.
H1 wikken en wegen Paragraaf 1+2.
Heb jij soms 2 euro voor mij?
Concept Voorstellen. De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising.
Having a good friend is a wonderful gift !
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Zuivelproducten en Eieren
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Luca CUCINA ITALIANA Inleiding Thema avond Umbrië Nieuwe koks Umbrische wijnen nieuwsbrief.
De gezonde voedingstest
A way of living “Guesthouse Porters” FrançaisNederlandsEnglishDeutsch.
Godsdienst.
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
PRODUCTDOSSIER Casanova  gemaakt door robin jans.
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
Gezonde voeding bij tieners
Voel u thuis ´t Strandpaviljoen biedt u met zijn sfeervolle inrichting en fraai terras een zee aan mogelijkheden. Iedereen.
onhygiënisch werken en de gevolgen
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
3. Over smaak valt niet te twisten
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Dranken.
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Graag wil ik jou een roosje geven
Beweging en gezonde voeding voor kinderen
GMP en HACCP in school restaurant School Development Project
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
De bordjes methode 8 x a Het bordje
Klikken Klikken.
Smaak en kleur On ne discute pas.
Wie zijn wij? Pfleiderer-glass-works bvba werd opgericht in 2010 door Serge en Nancy Pfleiderer. Familiebedrijf met als ‘drijf’veer – kwaliteit, service.
„Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Wij zijn God zomaar ontrouw Maar God wil je terug …
Het opbouwen van een data base
Welkom.
Mijn Restaurant Opdracht ICT.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen.
40 liter water WATERVOETAFDRUK 1 sneetje Brood
Goedendag computerbezitter!
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Wij ziin oud, maar voelen ons jong !!
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Port/spijs proeverij 23/10/2015 Door Jaco en Dianne van den Berge Wines4u V.O.F.
In deze dienst zal Ds. A.P. Feijen voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 33: 3, 4 Schriftlezing: Luk. 12: 1 – 7 Tekst: Zondag 9.
Smaak.
Frozen. Op mijn webshop “Frozen” verkoop ik diepvriespizza’s die thuis worden geleverd.
Welkom bij Fitnesscentre Fysiek. Het beste fitnesscentrum van Leiden en omstreken.
WIJN & SPIJS zoet zuur zout bitter contrast harmonie sauzen kruiden smaak aroma bereiding mondgevoel smaakgehalte smaaktype Doordat wijn en gerecht.
Familiedag 24 juni 2018 De familiedag zal plaatsvinden in de zaal van Zonnig leven in de vorm van een buffet.
Het eten.
Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen.
Transcript van de presentatie:

La Tierra Home cooking Cuppens Nicky

Wat is Home cooking ? De vraag die u zich waarschijnlijk stelde “wat is home cooking. “ Het is een vorm van catering, maar dan bij u thuis. Heel persoonlijk en veel gezelliger dan op restaurant of in een grote zaal. We proberen u een culinaire belevenis te geven die u nooit zal vergeten! Door te werken met seizoensgebonden producten kan ik steeds de mooiste en meest verse producten aan u afleveren. Het is mijn doel om uw avond van begin tot einde te verzorgen, dat houdt in van de ontvangst van de gasten tot het opruimen en eventueel poetsen van de keuken we zorgen voor een totaal aanbod en nemen dus alles zelf mee.

La Tierra La Tierra staat voor aarde in het Italiaans, Omdat de aarde zoveel te bieden heeft en ik jullie graag mee neem in een wereld vol smaak en creativiteit was de keuze la Tierra zeer snel gemaakt.

Ik ben Cuppens nicky Geboren op 18 mei 1992 Ben kok van opleiding en heb mijn school carrière door gebracht op het Sima in Aarschot, Stage plaatsen - De Slagmolen Oud Sluis Werk ervaringen ‘t zilte De Pastoralen

Werkwijzen De werkwijze van la Tierra is eenvoudig en alles is mogelijk , Er zijn enkele basis arrangementen . We kunnen ook een persoonlijk arrangement opstellen naargelang uw verlangens. Basis prijzen 15 euro per gerecht 25 euro voor drie wijnen onbeperkt drinken 15 euro voor vijf amuses met prosecco onbeperkt 8 euro voor koffie of thee met uitgebreide keuze aan zoet 15 euro voor kaas assortiment met bier of porto

Menukeuze Ganzenlever met appel, kaneel en rozijnen Bouillon van ossenstaart op Oost-Indische wijze Tomaten risotto met Parmezaan, Escargots en basilicum 3 bereidingen van kalf Ananas bruine rum vanille en yoghurt Italiaanse salade Kort gebakken tonijn met sesam en miso Aardappels en wintergroenen Horstien rund met dragon Mango kokos en witte chocolade

Wijnen Onze wijnen zijn altijd aangepast aan de gerechtjes . We voorzien 3 wijnen in ons assortiment , Als u graag gebruik maakt van de huiswijn is dat ook mogelijk deze worden dan aan het einde van de avond per fles afgerekend.

Kaas Ons assortiment kazen bestaat uit 5 verschillende soorten kaas met bijhorende kaas garnituur variërend in zoet en zure combinaties die seizoensgebonden en huisbereid zullen zijn. Onze kazen zijn te combineren met aangepaste bieren of met een lekker glas porto.

Amuses Er worden steeds 3 fingerfoods voorzien en 2 a 3 amuses, hierbij wordt een zeer mooie prosseco geserveerd die ook onbeperkt kan worden gedronken tijdens het aperitieven. Koffie en thee Als afsluiter van de avond serveer ik u graag een lekker kopje koffie of thee, hierbij hoort natuurlijk een assortiment aan zoete versnaperingen.