NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
sociale media: de nieuwe realiteit
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.
Nieuwe impulsen voor de fiets
1. Wat is het Kinderrechtenverdrag?
Minecraft.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Billboard.com Wat zijn de trends op de website
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Lisette Vlassak, CO1C. Strenghts • Duidelijke indeling.
• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?
we are young so let's set the world on fire we can burn brighter than the sun.
F&J webcreation even voorstellen… we willen graag met u in gesprek, dus…
Werelddierendag 4 oktober.
Social Media (Wat is dat & Wat kan de kerk daar mee?)
Sociale media Gemaakt door: Jord, Ravi, Joep en Jurroen (onze ondernemer).
Vallen? Voor mij geen struikelblok!
Voorzetsels.
de ouderbetrokkenheid vergroten
Kerstlichtjestocht Hardenberg 22 december 2012 Van 18:00 – 20:00 uur Sportpark Hardenberg ‘85.
Kerstlichtjestocht Hardenberg 22 december 2012 Van 18:00 – 20:00 uur Sportpark Hardenberg ‘85.
Presentatie over Tijgers.
Van doelen naar reflectie
Goedemorgen.
1. Levensbeschouwing en communicatie
LEES DE NIEUWSBRIEF OP ENTERTAINMENT- BUSINESS.COM.
EMEG-LIJST BEZOEK DE SITE WAT IS Een site waar je allerlei informatie kan vinden overal alles wat ook maar een beetje.
3 terugkomende trends en hoe worden deze toegepast?
 Facebook pagina (219 likes)  Hyves pagina  LinkedIn  Twitter (1617 volgers)  Youtube.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
NOS Journaal Entertainment EMEG.
Kijk een week lang het NOS Journaal. Strengths NOS journaal vertelt je al het actuele nieuws. NOS herhaalt uitzendingen meerdere malen per dag. Het NOS.
Minor Digital Marketing Niels Knoop & Marijn van Reeuwijk
3voor12.nl.
Heel kleine getallen.
Visie & Strategie.
Woord van Leven Woord van Leven Augustus 2012 Augustus 2012.
In deze dienst zal voorgaan: Prof. Dr. V.E. d ‘Assonville Voor de dienst zingen we Gz. 57 Na de zegen Ps. 84:1, 2, 6 Schriftlezing: Handelingen 20:17-38.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
Iedereen gebruikt social media.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant HCB Besturingssysteem.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
1 Phone Challenge Workshop 2015 Niveau 1+2 mbo. Introductie.
Zo doen we dat op De Wissel. Inhoud  Onze visie  Onze doelen  Afspraken  Tips  Facebook  Twitter  Youtube  Tot slot.
Eenzame kerst Media begrip week Kerstfeest Vraag 1: met wie en waar ga je dit jaar Kerstmis vieren? Vraag 2: ken je iemand die Kerstmis dit jaar.
Inhoud: 1. Controleer de winkel. 2. Controleer de verkoper. 3. Veiligheid van website. 4. Veiligheid van betaling. 5. Shoppen via smart phone of tablet.
Workshop Portret Fotografie. Tips voor betere portretfoto’s 1. Stel scherp op de ogen 2. Gebruik een grote diafragma opening 3. Fotografeer op ooghoogte.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Jongeren willen blijven geloven. = in relatie met Jezus leven.
I NFORMATIEAVOND P ROJECTGROEP. D OELEN VAN DE AVOND : Aan het eind van de avond weet u: Wie de begeleiders van de projectgroep zijn Vanuit welke theorie.
Waarde van de auto: bepaal het gratis via auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl Waarde autoWaarde auto bepalen ikwilvanmijnautoaf.nl.
USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan.
Cliënt en mediawijsheid Les 8 en 9, Domotica. domotica  Domotica wordt steeds meer toegepast in de zorg, en gebruikt om mensen langer thuis te laten.
Snel en goedkoop een sweater bedrukken Sinds de komst van het internet hebben zich vele interessante ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van applicaties.
Cursus 1.2 Werken met een Atlas Klas 1 BK Lesweek 5
De gemiddelde leerling…
Cursus 1.2 Werken met een Atlas Klas 1 KGT Lesweek 5
Social media plan Gemaakt door : Dorien van der Gugten Klas: B-MMC4-1a
‘er is iets ergs gebeurd’
Werkwoordspelling. Werkwoordspelling Tegenwoordige tijd Als de persoonsvorm in de tegenwoordige tijd staat, kun je kiezen uit drie vormen: 1 = ik-vorm.
Team CorCom presenteert:
© UNIEK IN DE KLAS.
Big Data.
Big Data.
Online-moraalpolitie
Transcript van de presentatie:

NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.

 Het NOS Journaal is al jaren lang hét nieuwsprogramma van Nederland. En voor ongeveer 33 jaar ook het enige nieuwsprogramma. Alleen bij het 20:00 uur journaal heeft het al kijkers!

Succesfactoren Ten eerste heeft dit journaal erg veel verschillende uitzendingen op een dag. Zo kun je het zien in de ochtend om 7:00 uur, 8:00 uur en 9:00 uur. Maar ook in avond om 18:00 uur, 20:00 uur en 22:00 uur. Zelfs ’s nachts om 0:00 uur is er een uitzending. Dit zijn allemaal vaste tijden waardoor mensen het snel plaatsen in hun alledaagse routine.

Livestream Mocht je al deze tijden niet thuis zijn of iets beters te doen hebben kun je het NOS Journaal 24 uur per dag volgen op via een livestream op de website: Hiermee spelen ze goed in op de actualiteit. Veel mensen hebben geen tijd om elke dag een vast uur in te plannen om het journaal te kijken, maar ze willen wel graag op de hoogte blijven. Deze livestream is heel handig want de kijkers kunnen zelf kiezen wanneer en hoelang ze ernaar kijken. Het is namelijk 24 uur per dag online.

Social media NOS maakt ook gebruik van Social media, dit is ook heel slim omdat social media tegenwoordig erg veel gebruikt wordt. Op deze manier bereiken ze misschien ook wat meer jongeren.

Presentatoren en decor Wat ook goed is bij het NOS Journaal zijn de presentatoren. Ze zijn serieus en objectief. Hierdoor is het NOS Journaal erg betrouwbaar. Het decor draagt hier ook een beetje aan bij, het is strak en je ziet alleen de presentator achter een desk en naast de presentator een ruimte om bijvoorbeeld foto’s en video’s te laten zien. Hierdoor is het erg duidelijk en ziet het er professioneel uit.