De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Social media plan Gemaakt door : Dorien van der Gugten Klas: B-MMC4-1a

Verwante presentaties


Presentatie over: "Social media plan Gemaakt door : Dorien van der Gugten Klas: B-MMC4-1a"— Transcript van de presentatie:

1 Social media plan Gemaakt door : Dorien van der Gugten Klas: B-MMC4-1a

2 Inhoudsopgave Wat is een Social media plan?
Waarom heb ik gekozen voor een Social media plan? Belangrijke vragen bij het opstellen van een Social media plan Doelen van het Social media plan Binnen welke periode? Infographic

3 Wat is een Social media plan?
Een plan van aanpak voor Social media. Beschrijft hoe en waarom je online activiteiten gaat inzetten. Formuleert doelen die bereikt moeten worden.

4 Waarom heb ik gekozen voor een Social media plan?
Doelgroep  Jongvolwassenen opzoek naar een woonruimte. Doelgroep = veel op internet. Helpt met het aantrekken van onbekende naar de website. Helpt met opbouwen van persoonlijke connecties

5 Belangrijke vragen bij het opstellen van een Social media plan
Van welke Social media kanalen maakt MoyMoy op dit moment gebruik? Wat is het imago van MoyMoy? Hoe zorgen we ervoor dat MoyMoy bekender wordt via Social media?

6 Doelen van het Social media plan
Na mijn stage periode wil ik terugkijken naar mijn Social media plan, en daadwerkelijk verandering zien. Ik wil zien dat er meer volgers zijn op Instagram. ( +/- 10 volgers ) Ik zou graag willen zien dat alle social media accounts actief zijn op Social media. Dus dat er regelmatig een Instagram bericht erop gezet wordt. ( 1 of 2 keer in de week ) De facebookpagina’s moeten vaker bekeken worden De website van Moymoy moet vaker bekeken worden. Er moet een twitteraccount aangemaakt worden. Daar moet 1 of 2 keer per week wat opgezet worden.

7 Doelen van Social media plan Mijn prioriteiten
Doelen van Social media plan Mijn prioriteiten Belangrijk Minder belangrijk Instagram : Of het nou meer volgers zijn, of dat er vaker wat opgezet wordt. Het is allebei belangrijk. Het is namelijk zonde om geen gebruik te maken van een Instagram account als je het wel hebt. De facebookpagina’s. Er wordt namelijk al veel gedaan op facebook door Moymoy. Ik weet ook zeker dat dat wel goed komt. De website die vaker bekeken wordt. Bij Moymoy op het kantoor staat altijd een televisie aan waarop je kunt zien hoe vaak de website wordt bekeken, waar de mensen vandaan komen en hoe ze op de website zijn gekomen. Dat vind ik zelf erg leuk om te zien, maar hoe leuk zou het zijn als je echt meer mensen ziet kijken op de website. Blog. Zoals ik al eerder vermeld heb, heeft Moymoy een blog. Ze hebben er nog niet zoveel gebruik van gemaakt en het is misschien niet een social media, maar ik vind wel dat er misschien een nieuw blogbericht op kan komen. Het heeft alleen de hoogste prioriteit.

8 Infographic Bron :


Download ppt "Social media plan Gemaakt door : Dorien van der Gugten Klas: B-MMC4-1a"

Verwante presentaties


Ads door Google