02/4324234. Beperkte handleiding Bekijk deze handleiding in "Notes page" view Gekende bugs of problemen vindt u hierhier.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling Doelstelling 2 VLAANDEREN Regionaal Concurrentievermogen en Werkgelegenheid Projectrapportering.
Advertisements

Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Inloggen in de VREG databank
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Goedkeuring inkoopfacturen
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Inleiding instructie MijnSmile
OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Korte handleiding: een ppt met sneeuweffect…
Aanmelden voor Lareb Intensive Monitoring
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Brochure werking Informaticadienst. Melden computerproblemen •Typ in de verkenner of de internet explorer het volgende adres:
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Nog NL tekst. Bug als je nu eerst op een job klikt en dan jezelf registreert, lukt dit niet omdat men ook de voorwaarden moet accepteren die er niet staan!
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Op weg met e-Twist in 10 stappen
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je je aan- en afwezigheden en je wachturen kan ingeven. Om te starten surf je naar.
Opleidings-CV online DEMO
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande.
HANDLEIDING: REGISTREREN VAN VACCINATIES Q-KOORTS
INFOSESSIE STAGE & STAGEREGISTRATIE
& STAGEREGISTRATIE INFOSESSIE STAGE
Deze verrichting in het journaal vermelden
KMO-portefeuille. Stappenplan: Registreer bevoegd persoon Registreer onderneming Koppelen Inschrijving bij erkende dienstverlener Subsidieaanvraag Mail.
SPAM SPAM. Heeft u veel SPAM? Kan uw provider het niet tegenhouden?
Dematerialisatie, toegang tot info en versturen van digitale rapporten Marie VERKAEREN Afdeling Milieupolitie en Bodems Departement Identificatie van verontreinigde.
Opdracht 3 Spironello Hélène Een geslaagde campagne plannen.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Business Source Premier (BSP) Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Welkom! Klik hier om te beginnen
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)
Subsidie individueel vervoer:
Woordenschat Toets Nederlands
?.
Magister voor ouders.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
DEMO MIJN BIBLIOTHEEK GEBRUIK VAN MIJN BIBLIOTHEEK.
Theresialyceum. OriëntatieTheorievormingOntwerpplanExperimentVerwerkingRapportagePresentatie Onderzoekscyclus Experiment.
In samenwerking met. PakketMail Connector installatie In de App store vindt u in de categorie ‘verzending’ de ‘PakketMail Connector’
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
wordPress  Het meest flexibele CMS CMS= Content Management System.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
License Administration Workbench Handleiding voor het consolideren van gebruikersaccounts met de License Administration Workbench Global License Auditing.
Welkom! Jij hebt een actieve rol in deze webversie Gent2020. We vertellen je stap voor stap wat je hier kan doen..
Training: Inloggen en Zoeken
SNEL VAN START MET DE TAXAROM ONLINE VAN KOSTENINFORMATIE
Training: Inloggen en Zoeken
Algemene beschrijving van de toepassing
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN BOUWKOSTEN.NL
Training: Inloggen en Zoeken
Digitaal wedstrijd formulier
Cliëntendossiers: Waarom: 1: Noodzakelijk voor portfolio NGS
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Handleiding NODR Schade App
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Om de PowerPoint te starten:
Transcript van de presentatie:

02/

Beperkte handleiding Bekijk deze handleiding in "Notes page" view Gekende bugs of problemen vindt u hierhier

Gekende problemen Moeilijkheden bij ingeven van een contactpersoon bij een successtory: Vooraleer je een successtory kan ingeven dien je op het project één of meerdere uitvoerders in te geven (zie verder in de handleiding). Je kan een successtory enkel toewijzen aan een op het project werkzame adviseur. Problemen kan u melden op : maak indien mogelijk een schermafdruk en noteer wat u precies deed voor de fout optrad, vermeld ook het type en het versienummer van uw

Logische volgorde invullen rapport Bij de start van iedere rapporteringsperiode krijgt u van IWT een met de melding dat er een nieuw rapport aangemaakt is. Gedurende de volledige rapporteringsperiode kan u dit rapport dan aanvullen Ten laatste 30 dagen na het einde van de rapporteringsperiode verzendt u dit rapport naar IWT. Bent u te laat, dan krijgt u een herinneringsmail De rapporten zijn bereikbaar via het innovatienetwerk ( Bij het invullen van een rapport klikt u na het openen eerst op BEWAREN (het blanco rapport wordt dan aangemaakt in de gegevensbank) Vul dan eerst de uitvoerders in of voeg nieuwe uitvoerders toe vooraleer u kengetallen of successtories inbrengt. Voer kengetallen in, klik bewaren en vul dan pas de aanvullende info toe (de ‘smiley’ button), voeg evt.commentaar toe (de smiley-verandert van uitdrukking en kleur als alle bijkomende informatie is aangevuld) Indien alles ingevuld is en gecontroleerd, klik dan verzenden. De software controleert uw gegevens en meldt eventuele afwijkingen. Klik, evt. na correcties, op verzenden.