Recensie CD Mumford & Sons Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

Het Biersprookje of hoe werd Overgenomen door de Amerikanen *
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Woord van Leven Januari 2010.
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Een vrouw te zijn.
Een meisje van 16 gaat voor het eerst naar de disco.
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Louis.
He, ik ben de sterkste Zelf klikken Wist u dat wij katten helemaal geen bang hebben van jullie honden.
HOLLANDSE MAATJES.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Hij is de opstanding en het leven, dat bewees Jezus door Lazarus, die al drie dagen in het graf had gelegen op te wekken uit de dood.
Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.
Kabinet-Balkenende is niet meer. Ik vertrek net zoals een Kapitein van zijn schip het laatste uit Den Haag.
Voor die jongeren die denken alles te weten…
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Denken en gewoon doen. Leren is eerder het vuur aansteken dan een emmer vullen.
Een moeder was in de keuken aan het werken, toen ze haar vijfjarige zoontje hoorde spelen in de living met zijn treintjes.
Zonde, de grootste vijand
Ruth wat goed zou zijn voor Ruth, gaf ze op voor het welzijn van Noemi. Een vrouw van sterk geloof. Ruth is een vrouw van sterk geloof omdat ze gelooft.
Trix en Lex Niveau 6 Bewerkt door Jeff, Liesl en Robin
Samen groeien in Christus. De Heer kennen Samen groeien in Christus De Heer kennen Hoe leer je hem kennen?
Bekijk de 3voor12 website in combinatie met lees een recensie en beoordeel deze.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Zonder titel
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
EEN VERRASSING KRIJGEN
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
Push for life!. Een man was ‘s nachts aan het slapen toen zijn kamer plots verlicht werd en God hem verscheen. De Heer zei hem dat hij een opdracht had.
1Koningen19: 19 Nadat hij vandaar gegaan was, trof hij Elisa aan, de zoon van Safat, bezig te ploegen met twaalf span voor zich, terwijl hij zelf bij.
De Grote Opdracht Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Iedereen coach naar Jef Clement.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Onze Vader in de hemel.
Het Spel Kaarten Tekst Gerard De Vries.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
EMEG-lijst Opdracht 2 Mumford and Sons - Babel Release datum: 24 september noteringen in de billboard stuks verkocht na 1 week.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Hartelijk welkom in deze dienst
Hoe hoor ik Gods stem 1. geloven 2. Zijn spreken 3. verzamelen
Verander je wereld 1 Koningen 3:5-7
Woord van Leven Juni 2014.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Gods ideaal: helemaal gezond
Ik ben de ware wijnstok. Mijn Vader is de landman
Zingen Vers 1 God is mijn licht, mijn heil: wie zou ik vrezen?
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Een moeder stond in de keuken toen ze haar vijfjarige zoontje met zijn treintjes in de huiskamer hoorde spelen.
Toen hij dichtbij het kasteel gekomen was, verstijfde hij niet, maar hij liep door tot aan de deur.
Kippen: Van ei naar kip niet ingesproken
Preek 1 Koningen 17: Louis Hersent
Gods aanwezigheid ontdekken
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Durf te dromen.
EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 
‘Mixed up piles’.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Vragen een eeuwige God is de HEER Hij is een goddelijke Persoon: Vader uw Man en uw Maker, 54: 5a.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Transcript van de presentatie:

Recensie CD Mumford & Sons Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder

Recensie Nu.nl Folk heeft in 2009 haar wedergeboorte aan de andere kant van het kanaal. Hele groepen jongeren zijn aan het fingerpicking geslagen, hebben de banjo uit het vet gehaald en zijn gevallen voor met name de herfstklanken van Europa's traditionele tonen.

Recensie James Blackshaw, Noah And The Whale, Laura Marling en velen anderen grijpen in navolging van de Amerikaanse nu-country van o.a. Fleet Foxes terug op het eeuwenoude kleurenpalet. Mumford And Sons lijkt met Sigh No More te solliciteren naar de openstaande vacature “vlaggenschip van het genre”. Het debuut van deze Londenaren kent geen moment van zwakte.

Recensie De krakende stem die gevormd lijkt door veertig jaar twee sloffen per dag te roken en vele vrouwen die hem bedrogen en verlaten hebben, is de helft van de overtuiging. In werkelijkheid behoort die stem aan een jongeman die zich net scheren kan, Marcus Mumford, maar een talent heeft om najaarsliederen in Ierse of Bluegrass traditie te schrijven.

Recensie Folk Hij en zijn zonen gebruiken het instrumentarium van Beirut om kleine folkliedjes te brengen, maar ook die in bombast op te blazen. Blazers, pompende banjo, toetsen, koortjes die aan de meerstemmigheid van Fleet Foxes doen denken, niets wordt geschuwd om het groot te maken. En de boodschap te brengen. Het heeft namelijk een behoorlijke pastorale, religieuze inslag. De maker, de vader, de moeder, het vlees, de zonde, ze komen allemaal aan bod in de teksten van Mumford. Niet als een missionaris in een dwingende oproep tot geloof, maar meer als bij Sixteen Horsepower in de metafoor of verwijzing, maar wel omnipotent aanwezig.

Recensie Boodschap En net als bij David Eugene Edwards is het de muziek die prangend spreekt, predikt zo je wilt. Zo zal boodschap je een zorg zijn als je Little Lion Man op tien uit je boxen door de kamer pompt. Dan wil je enkel meebleren, op de grond stampen en bij de rest van de mensen in de kamer inhaken om spontaan tot een lang vergeten volksdans te komen (We dansen in een kringetje van jongens en van meisjes.).

Recensie Debuut Sigh No More is een debuut, en er is nog ruimte genoeg voor Mumford en zijn zaad om te groeien. Dat neemt niet weg dat ze met deze eersteling een van de posities in de kopgroep van de nu-folk en nu-country beweging hebben veroverd. Al is het alleen maar dankzij plaatafsluiter After The Storm. Na het wegsterven van de laatste klank blijf je toch even met kippenvel zitten op de bank.

Mening De recensie is naar mijn mening juist geformuleerd. Voor Mumford & Sons was dit hun debuut album. Dit album sloeg in als een bom en gaf enorm veel positieve reacties. Het stuk over de zanger zijn stem ben ik het niet helemaal mee eens. De ‘rokers’ stem hoor ik totaal niet in de nummers die hij zingt. Elk nummer is even sterk in dit album maar hun singel ‘Little Lion Man’ overtreft wel alle nummers.