TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling Doelstelling 2 VLAANDEREN Regionaal Concurrentievermogen en Werkgelegenheid Projectrapportering.
Advertisements

Skip Intro. Het hoofdmenu bestaat uit 8 onderdelen Druk een toets voor het vervolg.
De Vakstudie in het nieuwe concept van Kluwer. Het nieuwe concept van Kluwer  Alle informatie geïntegreerd en niet langer beperkt tot 1 uitgave  Online.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Word 2003 Tips en trucs Door Johan Lammers.
Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting
Programma 10u: Deel 1 – Praktische tips door Ninnin Michaël
Vennootschapsbelasting Aj 2011
BELANGRIJK: √ Om de presentatie correct weer te geven, gelieve enkel gebruik te maken van muisklikken aub.!! √ Op verschillende dia’s ziet u “klik hier”
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
26/02/2011 Federale Overheidsdienst FINANCIEN E-ID / My Minfin / TAX-ON-WEB 2011 Kuurne Jan Viaene.
First Jaarrekeningen.
PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.
Weddeschalen & Weddebijslagen
Wat zit er achter BIZTAX Wat zit in BIZTAX
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
First! Quick demo tour.
Een aankoop boeken Vanuit het modulescherm, tab ‘Boekhouden’, gaat u naar het gewenste aankopendagboek. Link \ Manage © / 14.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Wat zit er achter BIZTAX Wat zit in BIZTAX
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
Opmaat Wetgeving Zoekresultaten bewaren (mailen, afdrukken, opslaan) Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Taak 4b: doelstellingen inrichten in MS Dynamics CRM Tina Tavernier 3 OFM (AL)
Nieuw in LIPS VLUG 2 26 juni 2006 Kristof Brams. Overzicht Vernieuwde editor Printervriendelijke pagina Statistieken Variabele fontgrootte Grootte van.
Formulieren Overzicht – JS formulieren aanmaken VLUG2 26 juni 2006.
Portaal: ook voor ‘gratis’ online documentbeheer Portaal maakt online documentbeheer mogelijk ‘e-Raden’: voor de raden van uw bestuur In 2010 aangeboden.
Het elektronische zorgplan - SEL-verantwoordelijken Het elektronische zorgplan SEL-verantwoordelijken Dienst Welzijn en Gezondheid Provinciebestuur Vlaams-Brabant.
Werken met een adressenbestand in Word 2010 wo
Van Vensoc tot Biztax Vennootschapsbelasting Aj 2011.
Van Vensoc tot Biztax Vennootschapsbelasting Aj 2011.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Hoe toegang aanvragen ?.
Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op volgende pagina om de handleiding te starten. 1.Navigatie op de homepaginaNavigatie op.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
Basis vaardigheden PowerPoint
Sociological Abstracts Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
GSM deurbel Het product.
Subsidie individueel vervoer:
Hoe kan ik mijn persoonlijke instellingen in Digitale Bibliotheek bewaren In deze presentatie wordt voor twee onderdelen getoond hoe u dit kunt doen 1.
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 Plancoördinatie.
Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering)
SharePoint Machtigingen In de Private en Public cloud.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
In de cloud uitwisseling van informatie tussen SAK en werkgever.
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Recht op leerlingenvervoer:
IWIO – Blok/Toets evaluatie
Subsidie individueel vervoer:
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
Klik op “Validatie invoeren”
Voeg een diatitel toe - 1.
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Spotonmedics
Handleiding NODR Schade App
Voeg een diatitel toe - 1.
Voeg een diatitel toe - 1.
Voeg een diatitel toe - 1.
Wegwijs Administrator
Wegwijs Administrator
Transcript van de presentatie:

TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting

Importeren Biztax-bestand U kunt Biztax-bestanden eenvoudig in TaxMate importeren. First maakt dan automatisch een dossier, periode en document aan. Zo kan u zeer vlot overschakelen van een ander pakket naar TaxMate!

Dossierstructuur Al uw dossiers, periodes en rapporten worden weergegeven in een handige en overzichtelijke boomstructuur

Navigatie Tabbladen om naar de verschillende onderdelen te navigeren Boomstructuur van de aangifte Hyperlinks naar de gerelateerde velden

Zoekfunctie Met de zoekfunctie kan u in de aangifte een bepaalde code of beschrijving zoeken U krijgt een handig overzicht van alle verschillende hits van waaruit u rechtstreeks naar het relevante veld kan verder klikken!

Real-time berekening De berekening gebeurt in real-time: zo kan u handig simuleren welke invloed bepaalde bewerkingen hebben. U weet ook meteen welk bedrag u moet betalen of kan terugvorderen.

Real-time controles De controles worden ook in real-time weergegeven; zo weet u direct welke aanpassingen u nog dient te maken Via de linkicoontjes kan u direct naar het relevante veld in de aangifte navigeren

Afdruk U kan de aangifte en/of de berekening voor eigen gebruik afdrukken. U kan ervoor kiezen om enkel de ingevulde secties of het hele formulier af te drukken.

Elektronische indiening U kan ervoor kiezen om één Biztaxbestand aan te maken of om een aangifte toe te voegen aan de enveloppe Na de controles kan u een Biztaxbestand aanmaken dat u kan indienen bij de FOD Financiën

Enveloppe-aangifte Met de enveloppe-aangifte kan u tot 25 aangiftes in één Biztaxbestand aanmaken en indienen!

Automatische vergrendeling Na het aanmaken van een Biztaxbestand worden uw documenten automatisch vergrendeld; zo is er nooit een ongewenst verschil tussen de ingediende data en de data in TaxMate!