De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wegwijs Administrator

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wegwijs Administrator"— Transcript van de presentatie:

1 Wegwijs Administrator
Trainers app Gymfed Wegwijs Administrator

2 Beste clubbestuurder Via deze presentatie willen we jullie wegwijs maken in de Trainers app van Gymfed. Navigeer doorheen de app en deze presentatie en ontdek de mogelijkheden! De werking van de app wordt, voor de geïnteresseerden, toegelicht onmiddellijk na de Startvergadering in de regio’s. Vragen of problemen, contacteer: Veel succes!

3 Account aanmaken / Inloggen
Log op je computer en/of smartphone in via volgende URL: Gebruik het adres dat bij de club in het Ledenbeheer bekend is! Zoek je club Bevestig de privacy verklaring Bevestig het adres dat je ontvangt in je mailbox en log opnieuw in!

4 Openingsscherm Voorbeeld openingsscherm voor administrator die GEEN trainer is. Voorbeeld openingsscherm voor administrator die OOK trainer is.

5 Navigatie Navigatie zichtbaar voor de
trainers (zie ‘Wegwijs trainers’) Ga naar de ‘navigatie’ ADMIN voor de Administrator. Enkel toegankelijk/zichtbaar voor personen met rol ‘Beheerder’ in het Ledenbeheer.

6 Koppeling met ‘Ledenbeheer’
De app is gekoppeld met het Ledenbeheer van de federatie en geeft live data weer. Volgende info dient in het Ledenbeheer in orde te zijn voor het optimaal gebruik van de app: Enkel leden met gebruikersrol ‘Beheerder’ in het Ledenbeheer hebben toegang tot de ‘administrator-functie’ van de web applicatie. Trainers aangevinkt als ‘Trainer’ op hun profielpagina. Persoonlijke adressen van de trainers ingevuld! Geen club s of zelfde adres gebruiken voor verschillende trainers! Trainingsgroepen ingevuld: Trainers gekoppeld bij de groep als ‘Trainer’ of ‘Hulptrainer’ Trainingsmomenten ingevuld! Gymnasten gekoppeld aan de groep

7 Pagina ‘Instellingen’
Vooraleer te starten! Vink de basisinstellingen aan/uit die voor jouw club van toepassing zijn! Je kan een contactpersoon van de club toevoegen.

8 Pagina ‘Uurtarieven’ Via deze pagina geeft de administrator
het uurtarief van de trainer in. Aanpassen en de info bewaren kan via ‘het slotje’. Bij aanpassing van het uurtarief wordt dit toegepast op de nog niet afgesloten trainingen.

9 Pagina ‘Betalingen’ Via deze pagina krijg je een overzicht van de reeds gepresteerde uren en de totalen. Klik op de naam van de trainer voor het detail. Enkel de nog niet afgesloten betalingen (zie bij rapporten) worden weergegeven.

10 Pagina ‘Feedback’ Melding van probleem door trainer
Afgesloten ‘problemen’ komen in de app bij ‘Afgesloten’ (navigatie administrator)

11 Pagina ‘Rapporten’ Via de pagina ‘Rapporten’ kan je rapporten downloaden per ‘maand’ of ‘alle maanden’. Csv-rapport van: Aanwezigheden gymnasten Vergoedingen trainers PDF-bestanden: Totaal overzicht alle trainers Detail per trainer Betalingen afronden (zie volgende slide)

12 Pagina ‘Rapporten’ -> Betalingen afronden
Alle trainingen van de geselecteerde maand worden afgerond. Bij de trainers komen deze bedragen bij ‘Mijn Betalingen’ -> Afgesloten Het rapport wordt gedownload, dit is meteen ook het rapport voor de verwerking van de betalingen! Opgelet: deze actie kan in de app niet ongedaan gemaakt worden!

13 Bij vragen en/of problemen FAQ: https://www. gymfed
Bij vragen en/of problemen FAQ: Probleem niet opgelost na consulteren FAQ? contacteer:


Download ppt "Wegwijs Administrator"

Verwante presentaties


Ads door Google