HANS KLOK The Houdini Experience. OPDRACHT: Lees recensies en geef daar een reactie op.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Advertisements

Thema 7 Les 1a Smaak. • recensie = een tekst waarin je opschrijft wat je ervan vindt.
Sven en zijn rat gaan op kamp
Het geheim van het 100e doelpunt
E NTOURAGE Studiecoaching Item 2 Sarah Bartholomé CO2B.
Insert your picture here Wat doe jij zoal op het Internet?
Vmbo Helicon Eindhoven
Boijmans van Beuningen Simone IJzelenberg en Shanna Peetoom.
Waarom is Jezus aan het kruis gestorven?!
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen.
Eleni Fotinaki CO2B Studiecoaching.
“En, hoe kan ik U van dienst zijn”?vraagt zij.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
‘t Is maar een gedach….
Gedragscode Koninklijke Landmacht
trendwatching Les 4: Kijken en zien
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Belangrijke waarheden om even over na te denken
Ik zal me even in het kort voorstellen….
Media en Creativiteit 6 - Identiteit Hogeschool – Media aan de Maas Jaar 2 – Periode 2 – Les 4 Ik, wij en de rest Jij in het grotere geheel.
Insert your picture here Wat doe jij zoal op het Internet?
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al.
Geluid aan.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
EMEG lijst: opdracht 10.
Ons rekenland project : Texel Onderwerp : Het strandfeest
The 20/20 Experience Justin Timberlake. Wat? Het is de nieuwste CD van Justin Timberlake Het eerste deel van de CD -> tweede deel komt in september 12.
Door Mathijs van Zantvoort CE2C. Ik heb 15 maart 2013 de bands Lookapony en the Mad Trist gezien in PopEi in Eindhoven. Na afloop heb ik mijn eerste recensie.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
De burgemeester van Bern is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaaken, die „zijn“ stad beheersen. Alles wordt.
Een Mailtje grapjes-CS.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Harry Potter Studios.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Is bij elke cultuur astrologie hetzelfde? Maya Christelijk Islamitisch.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Wat ik wil…..
LES 3 LESMODULE LAAGGELETTERDHEID
HEBT U DE TIJD?. INOEFENEN VAN DE LEERSTOF Los steeds de vragen op om naar de volgende vraag te gaan. Klik op de pijltjes om verder of terug te gaan.
OFC28 mediawijsheid les 7 leren door te maken
Sint-Maarten.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
7.2: Geschiedenis van de verzorgingsstaat
The Jacks Recensies Voor het branchevak Music heb ik ervoor gekozen om te reageren op recensies van the Jacks. Dit doe ik als onderdeel van mijn EMEG-lijst.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Liefdesverdriet.
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
De rode duif De burgemeester van Utrecht is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaken, die „zijn“ stad beheersen.
Lesbrief Jongerenprogramma Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het.
7 December Agnietenhof Tiel
Project: pedagogisch werken in de wijk.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Waarom? Je hebt de afgelopen lessen je interesses, vaardigheden en persoonlijkheid in kaart gebracht. Waar dat samenkomt, daar ligt je passie. Dat.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Welkom op onze thema-avond
Nu even niet misschien later wel.
Hoe schrijf je een recensie?
Transcript van de presentatie:

HANS KLOK The Houdini Experience

OPDRACHT: Lees recensies en geef daar een reactie op

CITATEN * The on Sunday Mail: "Illusionisten en ontsnappingsartiesten zijn in de afgelopen 100 jaar gekomen en gegaan, maar geen van hen heeft ooit de grote Harry Houdini overtroffen. Hans Klok echter heeft de geest van deze grote Amerikaanse stunt artiest kunnen vatten in een groots spektakel. * The Times: "Geweldig...geloof de hype" * Metro: "Een Vaudevilliaanse droom in Cirque du Soleil stijl. Klok is de man van het moment" * The Daily Telegraph: "De buitengewoon snel opeenvolgende reeks stunts geeft een adrelaline verhogende showbizz kick" * London Evening Standard: "Top-klasse entertainment", "adembenemend"

RECENSIES Recensie 1: hans-klok-the-houdini-experience/ Recensie 2: -klok-als-houdini-is-om-gek-van-te- worden/SrZlkD!ruPdz7OW39Ruk/ -klok-als-houdini-is-om-gek-van-te- worden/SrZlkD!ruPdz7OW39Ruk/

 Mijn mening: Ik heb de vorige shows nooit gezien, dus heb geen vergelijkingsmateriaal..  Recensie is het meer een verhaal (artikel).  Niet echt een mening in verwerkt op paar punten na.  Matige recensie  Goed geschreven recensie, waar ik het volledig mee eens ben!  Goed zijn eigen mening in verwerkt.  Korte impressie van voorstelling.  Erg uitgebreid, misschien iets te uitgebreid. ANTWOORD OP ONDERZOEKSVRAAG Recensie 1 Recensie 2