Gebruikerstest. Kenmerken proefpersonen 1 kind van 5 jaar uit groep 1 1 kind van 7 jaar uit groep 3 1 kind van 8 jaar uit groep 4 1 kind van 9 jaar uit.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Advertisements

De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
Een vrouw te zijn.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Verrassing!!.
Van uitleggen leer je het meest
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Opvoeding.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Ik droomde dat ik een interview had met God.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Pedagogische wetenschappen was niet echt M. zijn ding. Hij moest nog maar aan het vak denken of er liep al een koude rilling over zijn rug. Daarentegen.
voor de zomervakantie tot
EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:
IKL project door: Kiki Pappers
Maandag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Workshop Testen 16 februari 2011
Antwoord op vraag SOPO1-4
Onderwijs en kinderrechten.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Er was eens een kasteel en daar woonde een koning.
Terugblik op de Toermalijn
Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Glow.
Glow.
Dagboek van een vrouw.
De 2 e keer DE HOOFDSTUKKEN: VERTREKKENMIRTE STRUINEN DOOR HET BOS VERVOLG STRUINEN DOOR HET BOS 2 e OPDRACHT RESULTAAT 2 E OPDRACHT WENSKAART DIE MIDDAG.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Een weekje Zwolle… Een presentatie over de uitwisseling tussen: Thorbecke scholen gemeenschap & Het Sint-Lodewijks College.
Groep 6 mei 2014 Schoolreis Tuinen Ons werk in de klas Extra hulp.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
De legende van de partyhut
DIGITALE COLLAGE ESTHER
Plaats des delict: Dieren speciaalzaak. De verkoopster ging naar een kooi achter in de winkel En haalde er een aap uit: „ Dat is dan 3.000,-- €. “ De.
Dieren speciaalzaak. De verkoopster ging naar een kooi achter in de winkel en haalde er een aap uit: ‚Dat is dan Euro‘ De klant betaalde en verliet.
Het vlugge leven Wat zijn de mensen toch gehaast, er wordt wat heen en weer geraasd. Men is amper vertrokken, per auto of trein, en men zou al op de.
Voor U? Nee voor ONS! " Ons vlugge leven ".
Dictee 6.2 succes.
langzaam wij kinderen weer gebeurt omgeving worden waarbij mensen arfgoot.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Praktijkonderzoek Onderzoek in de praktijk
Continuïteit in het onderwijs Richard Moore. Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
School en samenleving kwartaal 1 schooljaar 2012/2013 docent: Pascal van Schajik medsite: schpa
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (94% in 2014) Goed:94% (94% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Slecht:1%
IB Klankbordgroep Oktober Programma Korte info vanuit samenwerkingsverband Peter van Buuren van SO Keurhove in Middelburg Pauze Een lezing van Peter.
Thema 2. Met zilver bekleed Avraham de stoffenhandelaar was een goed mens. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Totdat de zaken zo goed gingen dat.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
Rekenen!!! cito.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Gespijkerd kruis Opdracht: Neem een houten plankje en 12 spijkers.
Woorden en tijd.....
Transcript van de presentatie:

Gebruikerstest

Kenmerken proefpersonen 1 kind van 5 jaar uit groep 1 1 kind van 7 jaar uit groep 3 1 kind van 8 jaar uit groep 4 1 kind van 9 jaar uit groep 5 1 kind van 10 jaar uit groep 6

Duur van de sessie Ongeveer een uur. Na verteld te hebben wat de bedoeling was hebben de 5 kinderen ieder ongeveer 7 minuten getest.

Wat er goed ging Kinderen waren allemaal even serieus. Kinderen hadden in de gaten dat de beer een soort ‘agentje’ was. Kinderen uit groep 5 en 6 schakelden apparaten snel uit zichzelf uit. Kinderen deden wat de beer zei.

Zaken die verbeterd moeten worden Kinderen snapten niet allemaal dat het om een prototype ging, dat behoefde extra uitleg. Hardop denken was niet zo’n succes. Opvallend: kinderen vroegen echt wat er aan de hand was aan de beer i.p.v. op de knop te drukken.

Foto’s Om privacy reden geen foto’s of films in de school, wel foto’s van de beer.