Internetgroep Amnesty Nederland

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat moeten we verder doen?
Advertisements

Samen werken aan inzetbaarheid en mobiliteit 1. Grote veranderingen • Jeugdzorg heeft te maken met grote veranderingen: • Transitie • Gemeenten worden.
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
BRIDGE Vervolgcursus Vervolg op starterscursus Bridgeclub Schiedam ‘59 info: Maandagavond: 19: – of
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet
Wat kun je doen in keuzemenu?
Zoektocht naar de didactiek van het digitale leren
Vriendschap voor het leven
Presentatie Adobe Interactive Forms voor J-formulieren SA en SK.
Banken en & kredietrapportages SBR voorlichtingsbijeenkomsten 2011 Vanaf 1 januari 2013 is SBR de standaard voor financiële rapportages.
Online Marketing voor het MBO “SEO, dat kun je zelf!”
Bouw je eigen website met gratis software Je eigen website bouwen  Waarom?  Eigen zaak (  Vereniging (
SamenVeilig.net Het effectieve groepsbeveiligingssysteem van BySpy.
Demo Digitaal Klantendossier1 Digitaal klantendossier  Continu inzage in uw eigen dossier  Inzicht in alle gegevens van uw woning en uw contactpersoon.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Invullen e-profiel Ga naar
Homcom Ledenvergadering 18/06/2012. Google Apple smijt Google maps buiten Neemt TomTom in de plaats voor kaarten op de nieuwe iPhone met iOs6 De Tomtom.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Mijn.
Zingen Vers 1 Soms groet een licht van vreugde
Strategie Social Media.  Waarom iets met Social Media gaan doen?  Waarom is het belangrijk eerst een strategie te ontwikkelen?  Schakel een deskundige.
Leergemeenschap G e p e r s o n a l i s e e r d L e r e n
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
@ faculteit wetenschappen TOetsen en LEren Doeltreffend Ondersteunen TOLEDO voor assistenten.
Nieuwe encyclopedie van de Vlaamse Beweging Frankie Schram 1 Nieuwe encyclopedie van de Vlaamse Beweging Werken met een webstek Fr. Schram 26/02/2000.
Rechtspraak.nl Zoekvraag opslaan, wijzigen, verwijderen
Hans-Peter Hioolen.
Onderzoeksvaardigheden
3600 feedback kwaliteit BPV Kwaliteitsspiegel
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Websites maken in Word Uw docenten: Peter Blansjaar Wout van Werven.
met mensen die niet horen je kunt het achterwege laten
Groningen = Oranje = VVD. In beweging  We kunnen niet alles.  We zijn vrijwilligers.  Geen uitgebreide plannen of beleidsstukken.  Welke accenten.
Aan de slag met weblogs Pierre Gorissen 14 juni 2005.
Spreekbeurt titel.
Wat is WordPress en hoe installeer je het?. Wat is WordPress? WordPress is een CMS (Content Management Systeem) net als Joomla; Met een CMS kan een gebruiker.
Door PresentatieKracht.nl
Digitaal Vrouwenplein Drenthe
Gebruik de pijltjestoetsen
Rechtspraak.nl Resultaten Verder = klikken. Dit is het resultaat van de zoekvraag: zoek alle uitspraken van de Hoge Raad op 14 maart 2008 Standaard zijn.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Presentatie resultaten monitor landelijk versus lokaal maart 2014.
Hoe help ik mijn kind bij de studiekeuze?
Stichting Welzijn en de Dorpsraden van Drempt, Hummelo, Keppel en Eldrik presenteren ideeën en suggesties over lenen en lezen van boeken.
Patiënten kunnen… Praktische tips Zaterdag 13 dec
CLAUDE MONET Werken van een bekende schilder vergezeld van
Coördinatoren bijeenkomst 22 mei 2014 Kennisnetwerk CVA Nederland “Kwaliteit is wat ons bindt”
Goed verzekerd in 2015? Uw Service Apotheek helpt!
Vriendschaps Powerpoint Voorstelling.
Downloaden van muziek en films woensdag 26 maart 2014.
Gevorderde programmeer les
HTML. Wat is HTML Je kunt er sites mee bouwen Hypertext Markup Language Afspraken voor opmaak: tags.
Hij,ze,hem,haar,zijn,deze,dit,die,dat
Vandaag is het 4e thema van het project aan de beurt. Het gaat over verdriet in huwelijken en gezinnen. Soms gaat het helemaal niet goed in een huwelijk:
Iedereen gebruikt social media.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
INFO vakantieweken 34 en 35 van maandag 17 augustus t/m zondag 30 augustus Met: Agenda Foto’s van de eerste bouw ontwikkelingen, 1 e rompert ! Tijden trainingen.
‘ Ik wil alle Amnesty-supporters bedanken! Jullie inzet heeft tot succes geleid, zo blijkt uit mijn vrijlating. Maar mijn zaak is nog niet voorbij. Blijf.
Energie en Duurzaamheid Stichtingsraad SBO, werkgroep Energie en Duurzaamheid 4 april 2013.
Door de bomen het bos weer zien Henk Post Bedrijfsanalist ISZF November 2005.
HCC!GenealogieHCC!Genealogie Lezing: Websites bouwen met Joomla 23 februari 2008 Natascha Blijleven - Tebbe.
DKA4-model In 4 stappen naar het antwoord.. DKA4-model. Delen, keer antwoord op het 4 e getal. Teken een tabel De getallen die bij elkaar horen, onder.
Training: Inloggen en Zoeken
Webinar voor ambassadeurs
Training: Inloggen en Zoeken
Direct Realisatie Les 3 HTML en CSS in s Direct Realisatie Les 3.
Wat maakt een PPT goed?.
Amnesty Schrijfmarathon
Website maken met Joomla
Transcript van de presentatie:

Internetgroep Amnesty Nederland

CIJFERS (stand van zaken op 15 november 2013) RegioLokale groepenLokale websites*Joomla-template van internetgroep Html-template van internetgroep DGF FNU NOG ZZ BL Nederland Templates van de internetgroep 98 = 76% * Zoals te vinden op de regiopagina’s van

HTML Voor ondersteuning van onze html-template en alles wat met html-sites te maken heeft, kun je terecht bij Dick Diepen

JOOMLA Voor ondersteuning van onze Joomla-template en alles wat met Joomla-sites te maken heeft, kun je terecht bij onze Joomla-specialisten Han Koster en Peter Nooijen

WEBHOSTING Voor alles wat met webhosting te maken heeft, kun je terecht bij ons ‘webhostingteam’, bestaande uit Dick Diepen en Ed van Velzen. Daar kun je een url en lege template krijgen: en eventueel een adres:

MONITORING Team: Cees van Eek, Peter Nooijen, Harry de Ridder, Richard Schlichting en Francis Stalpers Doel: het bewaken van het imago en goede naam van Amnesty International. Daartoe monitort de groep twee keer per jaar de websites van lokale groepen aan de hand van een set minimale richtlijnen en daarvan afgeleide beoordelingscriteria. Beide documenten kunt u vinden onder de knop 'Downloads‘ op

Samenvatting: SERVICE en VRAAGBAAK Het ondersteunen van webmasters van lokale groepen op inhoudelijk en technisch vlak. Daartoe biedt de internetgroep de webmasters verschillende templates in de huisstijl van Amnesty Nederland aan (in html of in Joomla). De internetgroep geeft desgevraagd (en soms ongevraagd) adviezen De internetgroep organiseert jaarlijks een webmasterdag voor (aankomende) webmasters. AARZEL NIET EN STEL ONS DIE VRAAG WAAR JE MEE WORSTELT: ER IS ALTIJD WEL IEMAND DIE ZAL REAGEREN