De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Workshop Impulsdag ‘Met het oog op morgen’
DoeMeeDienst Groeigroepen 15 september 2013 Thema: Leven door de Geest.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20.
Sinterklaasfeest.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Kerstmis.
Het Trouwfeest.
Welkom op de pagina van groep 1-2C
De Paasquiz.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Wat maakt het leven zinvol?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Voorzetsels.
Hallo alle leerlingen van de Bernadetteschool, om jullie vraag te beantwoorden hebben wij alle groepen van de Nassy brouwerschool geinterviewd. En de meeste.
Kinderarbeid.
VSO Kennedy school LC 2013.
Samenvatting Learning Circle
SPEELTUINEN IN LOMBOK Door:
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Kindernevendienst (KND) Op zondagmorgen tijdens de kerkdienst gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 naar de kindernevendienst. Hier horen we verhalen uit.
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Levi,Jesper,Mitchel,Mart
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
INLEIDING Murat en Dave.
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Sjabloon Opdracht 2 Naam: Klas:. Plaats hier de foto Naam: Voornaam: Functie: Geboren op: Geboren te: Overleden op: Overleden te:
Groep 1-2 D OBS De Tweesprong Kapelstraat NX Breda
Pasen in de kleuterklas
blij,boos,bang,verdrietig.
Het kleurenbeest.
Even voorstellen : Groep 3b
1C blijft slapen in de klas! Kies je personages en sleep ze op de prent Geschreven door de kinderen en de juf van 1C.
GROEP 7 Leon, Dayzer & Soraya. De opdrachtgever Het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport Zij richten zich op: volksgezondheid, overgewicht,
Zondag 28 december 2014 Aanbiddingsdienst m. m. v
V r o l i j k K e r s t m i s Voor iedereen !.
Welkom in de samenkomst
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Groep 1-2 D OBS De Tweesprong Kapelstraat NX Breda
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Wat is genoeg?.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
Oic even weken..
6 DE WINTERIn de winter is het heel koud, en kan het soms ook sneeuwen. Dieren in de winter Verhaal.
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Vlees eten innige band vlees van Zijn vlees je bent om op te eten! ik proef Zijn lichaam!
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Feest! Weet jij welke plaatjes bij elkaar horen?.
V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.
Sinterklaasfeest 2012 op nbs de Sterren. Uithuizermeeden.
Hallo, ik ben Lina. Vandaag ga ik naar de speelzaal. Ga je met mij mee? Wenboekje Speelzaal Tierelier.
De wuppies maken partijen en hopen dat daar op gestemd word. Klik om de partijen te zien. Ik ben de leider van de PTP, de partij tegen pesten. Bij de.
Wij geloven in de Here God, onze Vader, Die alles gemaakt heeft:

1
Wist u dat : Het over 23 dagen kerst is?
Jaarverslag Ouderraad Schooljaar
Kleuren, Welke Piet hoort bij welke schoorsteen?
DE OUDERRAAD
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Transcript van de presentatie:

De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.

Stemmen Om te weten wat de kinderen bij ons op school het leukste vonden hebben gestemd. De kinderen kregen een briefje en konden stemmen wat ze op school het leukste feest vinden. We hebben daarna de stemmen geteld.

Hier zie je de foto`s van het stemmen.

De uitslag van het stemmen. Pasen heeft 16 stemmen gekregen. Kerst heeft 43 stemmen gekregen. Sinterklaas heeft 30 stemmen gekregen. Carnaval heeft 83 stemmen gekregen. Het is waarschijnlijk wel duidelijk carnaval is het populairst bij ons op school.

Carnaval We hebben een druk progamma op school. Maar alleen de ochtend. De middag hebben we vrij. De groepen krijgen ieder hun eigen kleur. En dus ook hun eigen programma. Je gaat ook optreden, je verzint met je klas (of een klein groepje) een optreden en dat laat je aan jou eigen groep zien. Je loopt ook in de optocht de kleuters (groep ½) mogen op de kar en de rest loopt er achteraan.

Pasen Pasen vieren wij omdat Jezus is opgestaan uit de dood. Maar iets heel anders is : we zoeken paaseieren die de ‘paashaas’ heeft verstopt. En we hebben een paas ontbijt op school, dat is dat je thuis heel weinig of helemaal niet ontbijt en dan eet je gezellig in de klas.

Hier zie je de foto`s

kerst Met kerst vieren we dat Jezus is geboren. Op school hebben we een diner, iedereen neemt wat lekkers mee en dan ga je met de hele klas eten. We gaan naar de kerk en dan ga je met je klas of een klein groepje iets doen. (bijv. dansen, zingen enz.)

Hier zie je de foto`s

Sinterklaas Met Sinterklaas komt Sinterklaas op school. Tot en met groep 4 komt sinterklaas in je klas en geeft je cadeautjes. Hoger dan groep 4 geef je surprises dan maak je iets voor een ander. Je gaat ook een optreden doen voor sinterklaas en de pieten dansen gezellig mee.

Einde!! Dit was ons antwoord.