REKENLAND Schoolkamp op Texel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kan je de betekenis van de afkortingen in s = v x t benoemen
Advertisements

Zomerkamp 2013 Tsjechië.
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
Pluimpje gaat naar de zee
NEDERLANDS WOORD BEELD IN & IN Klik met de muis
Spreekbeurt van Romy Vonk Gr 6M
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.
Rekenland vliegreis BERGMANS
Walibi World. Deze presentatie is gemaakt door: Matthias & Jeffrey
Suriname Soraya van Lomwel.
digitale verkeerskrant van Rilland
Gemaakt door: Koen en Jasper
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
Geen of niet de negatie.
Beter bekend als..... SCHATJE ZOEKEN
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Naam: krushenka Mijn hobby : curacao Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Naam: lieneke Mijn hobby : scouting Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Elektrisch op vakantie! Gemaakt door: Jannes sabrina Hanane anne.
Honden Gemaakt door : Lisa. honden Gemaakt door : Lisa.
Kilometer per uur.
Goedemorgen.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Op vrijdag 1 oktober aten we hutspot. Het was erg gezellig in de klas.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Wolvecamp tentoonstelling
Rekenen 10 januari.
Kaart Eerste opdracht Tabel Vervoer Tweede opdracht Barbecue Derde opdracht Zwemwedstrijd Wat vonden er van Einde.
Presentatie Jeroen en Kishan
Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken.
Rekenland Project Schoolkamp Onze naam De Schoolkamp boys Door
1.Hoe heet ons bedrijf 2. voorwoord 3. wat was de opdracht 4.de vliegtabel met kosten van de vliegreis Londen naar New York 5.de vliegroute op wereldkaart.
Welkom bij de presentatie over Rekenland gemaakt door: Rodolfo &
Ons rekenland project : Texel Onderwerp : Het strandfeest
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Sectie natuurkunde – College Den Hulster - Venlo
Het Veer, Revalidatiecentrum
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Mijn Familie stamboom Marijke Maarten Nel Wim marion Roelof Harold
Recreatie Zeumeren, Voorthuizen Welkom!! Kamp Week 41: Van dinsdag 8 oktober t/m vrijdag 11 oktober Recreatie Zeumeren, Voorthuizen 3.
De Topklas.
Een werkstuk maken.
Modeshow bloemschikken
Visie & Strategie.
Informatie avond Silkeborg Denemarken
Gemaakt door: Enrico Stolwijk Rowan de Vries Daan Borger
Ochtend indeling Tussen 7 en 8 opstaan/aankleden. Vanaf 8 uur ontbijten tot 9 uur. En brood klaar maken vertrekken naar belfort (uitzicht over de.
Suriname klimaat+geografie
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
De natuur in Noorwegen We hebben dit onderwerp gekozen omdat in Noorwegen hele mooie landschappen zijn !
Ik doe mijn spreekbeurt over…
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Verhaalsommen groep 8. Peter doet mee aan de 10 km hardlopen. De baan is 400 m per ronde. Hoeveel ronden moet Peter lopen? a)15c) 20 b) 25d) 30.
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
Het land van de lieveheersbeestjes. In een bos hier ver vandaan, leven 100 lieveheersbeestjes. Ze doen allerlei dingen samen. Binnen het land geldt 1.
Meten en meetkunde in het verkeer
Puberrally I - Plzen.
ik heb onderwerp gekozen omdat ik het een mooi land vindt
Rekenen.
Presentatie door: Toon Kuijpers klas: mh2a
Terugrekenen met procenten
Hoofdstuk 14 Rekenen met tijd. Hoofdstuk 14 Rekenen met tijd.
‘ANWB-fietsverlichtingsactie… …bij jou op school’
Hoofdstuk 21 PROBLEEMOPLOSSEN. Hoofdstuk 21 PROBLEEMOPLOSSEN.
Transcript van de presentatie:

REKENLAND Schoolkamp op Texel

Door: Randy Marloes

Inhoudsopgave 1.voorwoord 2. wat waren de opdrachten? 3.kamplocatie 4.vervoer naar Texel 5.fietsroute naar de vuurtoren 6.lekke band 7.nawoord 8.einde Dit is het wapen van Texel

VOORWOORD Marloes: Ik vind het een heel leuk onderwerp. Zeker omdat bijna mijn hele familie op Texel woont. Randy: Wij hebben dit onderwerp gekozen omdat we dit onderwerp het leukste vinden van alle drie de onderwerpen.

Dit waren de opdrachten: Opdracht 1. : We moesten een kamplocatie zoeken van 2300 euro. En er moest een mooie keuken bij zitten. Opdracht 2. : We moesten kijken hoe we op Texel komen. Opdracht 3. : We gingen op de fiets naar de vuurtoren van Texel. We moesten laten zien hoe we fietsten in paint. Opdracht 4. : Als we 1,4 kilometer voor de vuurtoren zijn krijgt iemand een lekke band. De leerling gaat samen met een van de begeleiders lopen. Hoeveel langer doen zij over 1,4 km dan de fietsers? Dit is de vlag van Texel

We hebben een kamplocatie gezocht. Dit is het geworden: Van maandag 10.30 uur tot vrijdag 10.30 uur voor 56 personen kost het 2352 euro. Het kamphuis ligt aan de Stolpweg 35. De site is www.destolp-texel.nl

De eetzaal De slaapzaal De zit ruimte De wc’s

Vervoer naar Texel We hebben een snelle manier gevonden om van Den Haag naar Den Helder te gaan. Den Helder is de plaats waar de boot naar Texel gaat.

Van Den Haag naar Den Helder met de trein is het snelst Van Den Haag naar Den Helder met de trein is het snelst. Voor 56 personen kost een retour 1624 euro. Maar als we met de trein gaan moet er nog een auto mee voor het eten en het drinken. En de fietsen huren we op Texel. Dat kost 644 euro voor 5 dagen.

Fietsroute We hebben een kaart gemaakt. De afstand van het kamphuis tot de vuurtoren is ongeveer 25 km. Je doet daar ongeveer 1.30 uur over. Dat is met een pauze erbij.

lekke band Je doet ongeveer 6 minuten over 1.4 km. dat is met de fiets. Lopend doe je er ongeveer 10 minuten over. Dus ze doen er ongeveer 4 minuten langer over.

Nawoord Marloes: Ik vond het heel leuk om het te doen. De kamplocatie zoeken vond ik het leukst. Randy: Ik vond het erg leuk om het te doen. Het leukste vond ik de presentatie maken.