Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
De eerste herfststorm.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
Opvoeding.
hoe overleef ik mijn vakantie
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Bezoek een sportief evenement:
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Vincent van Gogh –
Welkom.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Ab Kan Restaurant beheerder.
IKL project door: Kiki Pappers
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
Antwoord op vraag SOPO1-4
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Vincent Van Gogh Door Vincent.
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
frankrijk verschillende windsor enige afgelopen speurtochten ons leuk plek weer.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dagboek van een vrouw.
Wolvecamp tentoonstelling
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
rekenland Op de website Haarlem-web.nl hebben we een drukkerij gevonden. Het kost ongeveer 18 euro om onze kampkrant te laten afdrukken. Op de volgende.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
GEMAAKT: MAARTEN,SIBBE EN MATTHIJS. WAT DEDEN WIJ ? Wij zoeken op het linker plaatje een gewond schaap. En die we toen ook nog vonden tussen al die.schapen.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
pluskrant PLUSKLAS OMMEN Het is hier heel gezellig en leuk.
De legende van de partyhut
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Het jungle feest.
Schoolproject in beeld
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Pater Damiaan Door Valerie.
BONSAI Mijn Leven….
Vincent van Gogh.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Resultaten Leerlingenenquête 2015
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
DIT IS GEMAAKT DOOR ELINE EN STERRE UIT GROEP 6!!!!! Groep 6.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Maandag Aankomst in het Reigersnest Bezoek Abdijmolen, fotozoektocht naar het strand en op het strand schelpen zoeken Leuke kamergenoten! Wat hoog, wiebelig.
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
5 jaar geleden is ze gestorven Enkel mooie herinneringen zijn er nog je kracht en je glimlach Voor altijd in ons hart.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Jezus liep met zijn leerlingen naar een tuin die Getsemane heette.
Het was heel leuk in de bus naar de N34
Transcript van de presentatie:

Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.

De reis in de bus. De reis in de bus duurde langer dan gepland. De kinderen die op donderdag gingen, hadden daarom pech. Want het was op de dag van de storm van donderdag 18 januari. De heenweg waren er al wat bomen omgevallen, daarom moesten wij een beetje omrijden, maar dat was niet zo erg. De reis in de bus duurde langer dan gepland. De kinderen die op donderdag gingen, hadden daarom pech. Want het was op de dag van de storm van donderdag 18 januari. De heenweg waren er al wat bomen omgevallen, daarom moesten wij een beetje omrijden, maar dat was niet zo erg.

In het museum. In het museum was het heel leerzaam, we zagen schilderijen o.a. de aardappeleters, bloeiende amandeltakken, en bootjes op het strand. We bleven er ongeveer 1.30 uur, in verband met de storm. Op het laatst moest je een schilderij namaken van Vincent van Gogh. En er hingen ook schilderijen van vincents vriend.

De terugweg De terugweg duurde echt lang, 3.30 uur. We waren echt moe toen we thuis kwamen. Een lange reis, maar wel gezellig. Want we mochten puzzelen in een boekje die we de heenweg kregen, dat was echt een heel leuk boekje. We moesten allemaal dingen over Vincent Van Gogh op zoeken en zo. De terugweg duurde echt lang, 3.30 uur. We waren echt moe toen we thuis kwamen. Een lange reis, maar wel gezellig. Want we mochten puzzelen in een boekje die we de heenweg kregen, dat was echt een heel leuk boekje. We moesten allemaal dingen over Vincent Van Gogh op zoeken en zo.

Dit was hem. GERBEN EN JUDITH VAN DE PANTERS GERBEN EN JUDITH VAN DE PANTERS P.S. we zouden het fijn vinden als jullie er op zouden reageren. P.S. we zouden het fijn vinden als jullie er op zouden reageren.