Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Johannes 11:1-44 Lazarus, de broer van Maria en Marta
Pub Quiz Eindhoven Atletiek vrijdag 14 maart
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Ik ben Mo.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
Woorden en tijd.....
Sound on Mary lou.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Bier beter als een vrouw?
Bier beter dan een vrouw?
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Het Vierde Huwelijk.
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Glow.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
Lagoonia.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen.
NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Het circus.
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
5.3 Werk aan de winkel? Iedere werknemer heeft recht op het wettelijk minimumloon.  … … De betekenis van wettelijk minimumloon is: © Noordhoff Uitgevers.
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
Vliegenzwam Wie kent hem nou niet!!!!.
Nieuw relatiemanagement SCRM Nieuw relatiemanagement SCRM.
Wat de Nederlandse Opstand is
Op de veemarkt lopen op de veemarkt Een man en vrouw
Spreuken: De nederige wijze.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Opnames Cup of Tilburg EMEG-lijst deel 7. Op zoek naar de succesfactor Ik was benieuwd wat de succesfactoren zijn van Cup of Tilburg. Hiervoor ben ik.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
PROJECT DATUMKLAS MED1F B-Creative Concept Presentatie.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Nu is het plan om een map op een van de 2 computers te plaatsen en die te simpel te delen naar die andere computer ook wel SFS (Simple File Sharing) genoemd.
Elia ontmoet God in een zachte bries
Cirque du Soleil (2. Culturele activiteiten). Wat + waar ? Wat? Cirque du Soleil is een wereldwijd optredend samenwerkingsverband van groepen artiesten.
Hartelijk Verbonden Preek: Marcus 2:
Het mooie weer komt eraan en dan drinken wij mannen graag!!! Een Koud Biertje...
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Leven in de aanwezigheid van Jezus. Is leven in hoop Leven in de aanwezigheid van Jezus.
info spreekbeurt over warcild
Transcript van de presentatie:

Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor van dit concert? Daar wilde ik graag achter komen.

 Guus Meeuwis staat bekent om zijn nuchtere Brabantse uitstraling op het podium. Geen gekke pakjes of wat. Hierdoor voelt het publiek zich sneller betrokken bij Guus. Ze zien hem als een soort vertegenwoordiger van Brabant

 Er wordt vooral gekeken naar de doelgroep Brabanders, omdat deze massaal naar dit concert komen. Je ziet dan ook dat er zo veel mogelijk gedaan wordt om de Brabantse sfeer er goed in te krijgen door middel van versieringen, Brabantse liederen en veel bier!

 Guus nodigt ook altijd een mede act uit om een optreden te geven, dit is ook een zeer grote succesfactor, zeker afgelopen zomer omdat o.a. Gers Pardoel er toen bij was, slaat ook goed aan bij de jongeren.

 En ten slotte de locatie waar het gehouden word. Het Phillipstadion is de thuisbasis van veel Brabanders, in hartje Eindhoven. Makkelijk te bereiken voor het publiek en het geeft nog een extra boost aan de Brabantse sfeer! Ook is het een grote locatie en je kunt van elke plek Guus redelijk goed op het podium zien staan