FlexForum 5 + 6 februari 2009 Deel : Release 4.0 3.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Vakstudie in het nieuwe concept van Kluwer. Het nieuwe concept van Kluwer  Alle informatie geïntegreerd en niet langer beperkt tot 1 uitgave  Online.
Advertisements

LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?”
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Pagina-instelling.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Sollicitanten - Wat / Waarom? - Algemene werking - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden directies.
Word 2003 Tips en trucs Door Johan Lammers.
LRP PASTORALE EENHEID release 2.1 Koos Willemse.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Presentatie programma Access applicatie kopersbegeleiding
FlexForum februari 2009 Copyright © FlexService 2009 FlexForum FlexForum februari 2009 Deel : Projecten
E-RADEN Roadmap. AGENDA • Overzicht van nieuwe ontwikkelingen 2009 • Interfaces • Document Types : Meta-data • E-raden gratis ? • Perspectieven.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Eerste pagina (eigenschappen) van de beheerkant toont een overzicht van alle eigen- schappen van schoenen: merk, maat, stijl, kleur, type en maximum prijs.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Boomerang.
Order IT v1.03 (01/03/2005) Order IT V Order IT v1.03 (01/03/2005) Opstarten De client applet wordt opgestart vanuit een html pagina in een browser.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
WIS module en aanvraag E-WWB
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Subsidie individueel vervoer:
Hoe kan ik mijn persoonlijke instellingen in Digitale Bibliotheek bewaren In deze presentatie wordt voor twee onderdelen getoond hoe u dit kunt doen 1.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
?.
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Werken met JOIN UT Tom Buys Maart 2016.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
BTN4U Boekingen beheren wordt nu pas echt eenvoudig.
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
BTN4U Derde training: nog meer handige tips voor de vernieuwde btn4u toepassing.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
BTN4U De mogelijheden van de vernieuwde BTN4U toepassing.
Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 Loket. Uitleg 1. Dashboard [2] Een lijst van alle notificaties die niet zijn gemarkeerd als afgerond [4] Klik.
Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 Plancoördinatie.
Via TEGELS | ZETTEN is de tegel Browser te openen. ( B )
Voor bibliotheken. Training AquaBrowser Zoetermeer, 20 mei 2010.
Training: Inloggen en Zoeken
Hoe werkt mijn werkplek?
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Instructiekaart SpoorWeb
Gebruik van Video en het Prospectrapport
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Webinar voor ambassadeurs
Algemene beschrijving van de toepassing
Training: Inloggen en Zoeken
Hoe werkt mijn werkplek?
Training: Cliëntsessies
Subsidie individueel vervoer:
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
SNapp (StaalName Applicatie).
Handleiding NODR Schade App
Goochelen met Google Chrome
Hoe maak je een eyecatcher
Handleiding Prodas-app
We gaan een contract voor een klant aanmaken met een aantal tarieven
Transcript van de presentatie:

FlexForum 5 + 6 februari 2009 Deel : Release 4.0 3

Release 4.0

De opzet van de schermen is gelijk gebleven De opzet van de schermen is gelijk gebleven. Maar FlexService is een stuk gegroeid. Ook zijn de velden niet meer verdiept weergegeven maar ‘plat’ en zijn dichter op elkaar gezet. Resultaat is dat veel meer informatie in één oogopslag kan worden getoond. Minder klikken tussen de tabbladen, dus sneller werken.

R36 over R40 getoond laat goed zien hoeveel groter het is geworden. Hierna verder met een live demo; zie verhaallijn (welke schermen/functionaliteit) in document Testen R40. Een stuk gegroeid blijkt in deze vergelijking tussen Release 3.6 en Release 4.0. Dat betekent veel mogelijkheden voor nieuwe velden, of om tabbladen samen te voegen.

Release 4.0 onderscheidt duidelijker de verschillende versies van FlexService: Go! = de versie met de belangrijkste functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Pro! = De beste keuze voor de meeste bedrijven. XL! = Alle functionaliteit van FlexService voor de meest krachtige ondersteuning van bedrijfsprocessen.

Nieuwe – kleurrijke – iconen representeren de vele modules van FlexService.

Bladwijzers De bladwijzers (of ‘bookmarks’ of ‘favorieten’) maken het mogelijk om snel te gaan naar de kandidaten, aanvragen, klantrelaties of contactpersonen waar je intensief mee bezig bent.

Kies of je wilt werken met de snelkoppelingen of de modulelijst Kies of je wilt werken met de snelkoppelingen of de modulelijst. Beide kunnen links worden getoond. Wat de keuze is wordt bewaard zodat bij de volgende keer inloggen dezelfde weer wordt getoond.

Bij adressen open makkelijk Google Maps om te zien waar het adres is.

Meer gegevens getoond op tabblad Overzicht. Nieuw zijn Locatie en Pools. Ook nieuw zijn meer mogelijkheden om kandidaten in te delen (Selectiecode 1, Selectiecode 2, Regio). Bij statussen is het mogelijk het veld afhankelijk van de status een andere achtergrondkleur te geven.

Een deel van de extra ruimte wordt door het hele pakket ook gebruikt om overal grote tekstvakken op te nemen voor lekker veel ruimte voor omschrijvingen, aantekeningen of opmerkingen.

Na het krachtige Termijnfacturatie van voor de pauze nu een andere module in FlexService die veel tijd kan besparen en fouten kan verminderen. FlexTijd wordt nu algemeen geïntroduceerd, maar is al in gebruik bij twee klanten. (in Release 3.6). Onder andere in module Aanvraag zijn tabbladen samengevoegd. Het nieuwe tabblad Stamgegeven bevat de gegevens die in Release 3.6 op tabbladen Overzicht én Stamgegeven stonden. Nu staan alle belangrijke gegevens op het eerste tabblad, meer dan dit eerste tabblad heb je vaak niet meer nodig.

Wat natuurlijk is gebleven is de consistente opzet van de tabbladen door het gehele pakket. Dus ook in module Klantrelatie. Tabblad Stamgegeven is vervallen en de velden daarop zijn verdeeld over de andere tabbladen. Veel zijn nu te vinden op tabblad Overzicht. Ook hier weer kleine wijzigingen op verzoek van klanten. Zo is er een tweede selectiecode bijgekomen.

De lijstschermen blijven ongewijzigd De lijstschermen blijven ongewijzigd. Deze passen zich automatisch aan aan het grotere formaat. Soms worden wel lijsttabbladen gecombineerd. Zoals in module Klantrelatie tabblad Opdracht. Hier is met de toevoeging van lijst ‘Voorstellen’ nu het hele proces van aanvraag tot plaatsing in één keer te zien. Knop [Beperk] toont alleende voorstellen en plaatsingen bij de boven geselecteerde aanvraag.

Contactpersonen kunnen nu werken bij meerdere relaties.

Module Selectie kent veel nieuwe selectiemogelijkheden Module Selectie kent veel nieuwe selectiemogelijkheden. Bijvoorbeeld op locatie (gemeente, streek/provincie/landsdeel, postcodegebied), pool, regio en selectiecodes. Standaard worden alleen kandidaten, klantrelaties, aanvragen of contactpersonen getoond met een actieve status.

Release 4.0: Samenvatting Groter scherm toont meer informatie Frisse interface met nieuwe iconen en meer kleur Onder de motorkap: Applicatieserver FAMCE wordt vervangen door FAS = Stabieler, schaalbaarder en beter te koppelen via WebServices. Wordt nu intensief getest. Beschikbaar vanaf tweede kwartaal 2009 EINDE <<