Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Advertisements

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Trouw God wil dat wij elkaar trouw BELOVEN
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
05 Het Hemelse Heiligdom Gezegende Sabbath “Gods woonplaats...”
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Johannes 3:16 Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar.
De drie-eenheid “omdat God Zich zo in zijn Woord heeft geopenbaard”
Les 3 : 12 Oktober – 18 Oktober 2013 Offers HET HEILIGE HEILIGDOM Offers.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
It’s Alive! Vier het leven!.
“ ” “Wat de geestelijke gaven betreft, broeders, ik wil niet dat gij daaromtrent in onkunde verkeert.” 1 Cor 12:1.
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
Hoe heeft Christus ons als kerk nou bedoeld?
Romeinen Denken en Dienen. Zie! Hinah! Zie, de dag van Jahweh komt, meedogenloos….
2008 jaar van Lucas 15 TERSCHUUR - Het Evangelisch Werkverband in de Protestantse Kerk heeft 2008 uitgeroepen tot 'Lucas 15- jaar'.,,In 2008 willen we.
Schriftlezing: Handelingen 25: 23 – 26: 32 Zingen: Psalm 67 : 1, 2, 3
Echt of nep?.
Woord van Leven Februari
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Het Familiediner.
Zoeken wij ons behoud * wel? * dat je na je dood eeuwig mag leven bij God.
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Kindermoment.
Wat moet er in het hart van de rechtvaardige zijn?
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
God Vertrouwen is Jezus kennen
In deze dienst zal Ds. Tigelaar voorgaan. Na de zegen zingen we Lb. 138 Schriftlezing: Matt. 1 : 18 – 25 Tekst: Matt. 1 : 23b.
Welkom.
Gewoon de Bijbel? 19 oktober 2014 Urk.
Woord van Leven Juni 2014.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Leven zoals past bij God
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Preek Jakobus 2:
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Christen-zijn op je werk: fijn of eng ??
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.
HC zondag 10 Vertrouwen op een God die je niet begrijpt
Welkom in deze kerkdienst
Goed voorbereid naar de Pabo!
De hele Heilige Schrift vol van Gods Zoon Schokkende namen van Jezus Jezus: hét geschenk uit de hemel DE ZEVENDE SCHONE NAAM VAN JEZUS.
“de liefde van God”.
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Durf te dromen.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 3 okober 2015 Edson White werkte in het zuiden van Amerika, vlak na de afschaffing van de slavernij. Veel gekleurde.
Koude douche. Ik zet het je betaald (of erger) God houdt maat wanneer Hij straft.
Trans World Radio Laat het Evangelie overal horen!
De preek gaat over Efeziërs 4: : 5 Welk stempel draag jij? Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Voorganger: Ds. P.J.C. Colijn te.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 1 mei 2016.
We lezen: Matteüs 27: De preek gaat over: Matteüs 27: Voorlezer: Gretine Post Voorganger: Ds. P. Schelling emeritus predikant Alle liederen.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 2 juli 2016 ‘Ach, hoe heeft het goud zijn glans verloren, het zuivere goud zijn kleur; het heilig gesteente ligt.
Matteüs 13:44-46 Jezus vertelde aan de mensen een verhaal:
Les 14 De Zoon bidt Wat doe ik hier vandaag?
Jezus zit met zijn leerlingen te eten
Transcript van de presentatie:

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm 48:2) God is groot. Wanneer we dat beseffen en geloven, zullen we hem ook willen dienen met onze gaven en tienden. Laten wij blijmoedig geven aan onze grote God en hem trouw dienen.

Mijn antwoord op Gods zegeningen Sabbat 12 april 2014 De kerk van de Zevende-dags Adventisten gelooft in het belang van de verspreiding van het evangelie. Het is van belang dat iedereen het evangelie in zijn of haar eigen taal kan horen en begrijpen. Daarom is er veel geld nodig voor drukwerk en vertaling. Helpt u ook vandaag mee om de kerk te helpen bij haar doelstellingen om het evangelie overal in de wereld te verspreiden?

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 19 april 2014 “U bent groot, u doet wonderen, u alleen bent God” (Psalm 86:10). Het grootste geschenk dat God ooit aan de wereld gaf, was zijn Zoon. Hij stierf voor onze fouten en gaf ons daarmee het leven terug. Laten wij dankbaar antwoorden met onze gaven en tienden.

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 26 april 2014 “Zie hoe groot God is, buiten elk begrip, het getal van zijn jaren is ontelbaar” (Job 36:26). Door onze gaven en tienden vieren wij de grootheid van God en assisteren wij in zijn grote werk, het verspreiden van het evangelie.