Om 15.15 opent Jan het toernooi, na enkele vertraging op te hebben gelopen doordat er meer teams aanwezig dan aangemeld waren.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Advertisements

Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Het Biersprookje of hoe werd Overgenomen door de Amerikanen *
Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Lente van der Stel 1H, Scala Rietvelden. De aller eerste les De 1 e opdracht was: ‘Zet je onderwerp in allerlei poses.’
Ines Jessica Samantha Ortwin Robin Tim Wouter Rick Willem- Jan.
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Dit is de PowerPoint presentatie van Lidewei, Nienke en Marit 6B
Reisverslag Spanje Gemaakt door Dagmar, Ilse en Jellina.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Jeugddienst CJV 9 maart 2014 Thema: Keuzes maken.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
B RUIDSMODESHOW M ERRIE M IE. V RIJDAG 9 NOVEMBER Oost- Souburg, Zeeland.
Nelf-reis Portugal 7 t/m 9 december 2001 Een korte impressie van onze reis naar Lissabon met Nelf.
Terugblik van:sietske.
Anne-Frank.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Prijsuitreiking G-League Zaterdag 26 mei 2007 in het Bowlinghuis Alphen aan den Rijn Met dank aan BVA huisfotograaf Cynthia Hörchner (Annemiek die diverse.
BPKV BORNE van Heden en Verleden. Promotie diashow. bpkv
Paragraaf 1: Frankrijk in de 18e eeuw
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.
Ladies Night m.m.v. Annemarie van Heijningen Ladiesband
Wolvecamp tentoonstelling
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
Een Concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest LES 1 1.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Thema ‘varen’ Groep 4.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
The making of… 22 augustus.… 22 september 2014 Niet klikken, alles komt vanzelf langs!!
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
Made by Lisa (5c). 6c speelde tegen 5c ! Het zijn beide sterke ploegen ! Eerste helft was de stand 1-0 Tweede helft werd het 4-1 Senne, Benjamin en Jonas.
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
Het jungle feest.
1C blijft slapen in de klas! Kies je personages en sleep ze op de prent Geschreven door de kinderen en de juf van 1C.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Leestekens . ? , : ; ! “ ‘.
Wintersport 2004 Hippach, Oostenrijk /
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
De liberale revolutie in 1848
Kerst-winter voetbalgala Hallo …even aandacht !
De voetbalschoen.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Te laat, te laat 1 Te laat, te laat, alweer te laat op school
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
HARTELIJK WELKOM ALLEMAAL BIJ DE PRIJSUITREIKING VAN DE VINKELSE KWIS.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Het wachten op de bus Wat een sfeer.
Kinderboekenweek 2013 Klaar voor de start !. De opening op woensdag 2 oktober.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Opzet toernooi zaterdag
Jaarverslag Ouderraad Schooljaar
Semantisatieverhaal: Weet je wat ik vroeger altijd heel graag wilde
Transcript van de presentatie:

Om opent Jan het toernooi, na enkele vertraging op te hebben gelopen doordat er meer teams aanwezig dan aangemeld waren

De twee teams van Ten Boer zijn als smurfen verkleed, iedereen had een eigen naam: Annemarie: DomismurfHenk: Voetbalsmurf Anne-Linde: Smurfin Inez: Ruitersmurf

Elza: Klussmurf Lineke: MuzieksmurfLydia: Kruidvatsmurf

Marianne: Patatsmurf Rianne: Vechtsmurf Margot: Brilsmurf Marga: Studiesmurf

Jan: Grote smurf DanielKevin

Het volleyballen ging bij Ten Boer niet zo goed (beide teams hebben geen enkele wedstrijd gewonnen), maar dat mocht de pret niet drukken!

Een foto van alle teams die mee hebben gedaan van links naar rechts: Ten Boer (2 teams) Loppersum (Blauwe t-shirts) Stedum (verkleed) Ten Post Garrelsweer (2 teams)

Prijsuitreiking Blister Best verkleed (individueel): Lennart Zijlema uit Stedum Best verklede team: Ten Boer 1 (Margot, Lydia, Marianne, Henk, Inez en Elza) Uitslag: 1. Stedum: Consumptiebonnen 2. Ten Post: Slagroomschnitte 3. Garrelsweer 1: Soesjes En Ten Boer….. ……. stond helemaal onderaan

Na de prijsuitreiking was het tijd voor wat lekkers: Patat met een kroket/frikandel erbij. Alles werd lekker buiten in het zonnetje opgegeten en na die tijd was het nog lang heel gezellig. We kunnen terugkijken op een mooie dag en hebben nu al zin in volgend jaar: de 25 e editie van het CJV Volleybaltoernooi op Hemelvaartsdag!