Traject software. Openingsscherm Kies voor “Voortgangsvragen”, “Uitwerkingen en toelichting”, “Formulieren”, “Extra opdrachten” of “Opdrachten doorstroom.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Test computertermen: Deze test gaat over de vorige les. Je krijgt steeds een vraag te zien waarop je het juist antwoord moet aanklikken. Is je antwoord.
Advertisements

Voorlichting sectorkeuze Mavo en Mavo/HAVO Klas 2
Time management in het onderwijs
Voorlichting sectorkeuze Mavo en Mavo/HAVO Klas 2
Home/Concept Deze website kadert binnen ‘Begeleid zelfstandig leren’.
BattleBots The school battle.
Multatuli in SPBS Het fictiedossier uitgewerkt in SPBS.
Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van.
Keuzebegeleiding Mevrouw Annemarie van der Plaat Decaan VWO 2.
7 april 2011 Annelies Kappers
DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen.
Wat verwachten we van leerlingen en studenten? Thijs van Reekum Voorzitter Interstedelijk Studenten Oveleg.
Waarnemen Realiseren Begrijpen Plannen leerlingen docenten ouders
MS Dynamics CRM: Werken met dashboards en grafieken Yannick Nauwelaerts.
Fundament Informatica Informatiebijeenkomst januari/februari 2002.
Fundament Informatica
Vanaf september registreren we de absenten direct in SOM….
Informatieavond profielkeuze havo 3
Een Middeleeuws klooster
Cursistenprogramma 3e editie
Politiek jargon Bingo.
Welkom Leergang Verkenner Gevaarlijke Stoffen
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Welkom Eindexamenjaar en keuzes maken. Begeleiding bij het kiezen: Mentor en decaan werken nauw samen Mentor: meer de procesmatige kant……. Hoe staat het.
Ontwikkelingsvoorsprong bij kleuters(?)
Samenwerkend leren Opdracht: Experts.
Interactieve versie mbv DSB
ICTO-contactpersonen 7 juni 2007 Vrije Universiteit Universiteit Utrecht Technische Universiteit Delft.
Doorstroomschema.
In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes.
Copyright © 2005 AICN Automatisering - Presentatie Virtueel Boeken (4.0) Vanaf de website van de recreatieonderneming kiest de gast voor ‘online boeken’.
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
OFC28 mediawijsheid les 7 leren door te maken
Plaats hier bijvoorbeeld het onderwerp of activiteit Plaats hier ter afsluiting Bijvoorbeeld een uitnodigende Tekst voor de lezer! Gebruik deze tekst voor.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
Handelingsplannen.
11 december DTL: een eerste concept Een aanzet Han Smolenaars Marieke Reijken.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Studeren Rotterdam, 28 augustus Studeren Rotterdam, 28 augustus 2008.
Portfolio Presentatie
Oriëntatie op “later” In de derde klas: profiel kiezen. In de vierde klas: orienteren op later; Belangrijke beslissing: geld verdienen, Maar vooral: LEUK.
Gemaakt 24 september 2015 Door Bob Zwaal. Inschrijven via digitaal loket van de KNGU Log in op de site van Midwest
LOB binnen Taalbrug DG.
OUDERAVOND KEUZEBEGELEIDING 2MAVO WELKOM. PROGRAMMA Ontvangst Keuzetraject tijdpad Adviezen keuzevakken 3 mavo Vakken keuze maken Vooruitblik.
LEERJAAR 1 SAW.  Introductie bijeenkomst Periode W3S1AR en W3S1BR van 8 Februari t/m 22 April  Minimaal 250 uur werken  Begeleiding door een MWB docent.
Informatieavond sectorkeuze Emma Gribling & Sabine Verheugd.
Profilering Design MBO. “Ik ben op aarde om een omgeving vol liefde te creëren, met passie te leven en mijn meest opwindende dromen waar te maken”
KTKU op Fridtjof Nansen groep 7/8 Een keuze uur waarbij alle taartpunten aan bod komen!
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Voorlichting HAVO top 16 februari Kiezen voor de opleiding HAVO top? Belangrijke keuzemomenten: –Wat kies ik na MAVO 4? –Wat kies ik na eerste jaar.
De leerlingenraa d Laat je stem horen!
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
TERUGBLIK De koppeling naar de praktijk. Flipping the classroom.
Bingel.be: inloggen Via komt een leerling op het inlogscherm.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Passend onderwijs.
Studieloopbaanbegeleiding
Informatie avond Profielkeuze havo/vwo 3
Kies het woord met de dubbele betekenis en leg uit waarom dat zo is.
Kies het woord met de dubbele betekenis en leg uit waarom dat zo is.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?
Eerste bijeenkomst dinsdag 16 mei 2016
KEUZE OPDRACHT Kies een van de afbeeldingen uit en teken ze volgens de opdrachten op het werkblad die je van de docent hebt gekregen.
Interview voorbereiden
Informatieavond Talentprofielen 15 januari 2018
Informatie avond profielkeuze havo/vwo 3
De treinrails in je lichaam
Informatieavond profielkeuze 9 januari 2019
Voorlichting vmbo-tl bovenbouw
Transcript van de presentatie:

Traject software

Openingsscherm Kies voor “Voortgangsvragen”, “Uitwerkingen en toelichting”, “Formulieren”, “Extra opdrachten” of “Opdrachten doorstroom hbo”. Het vraagteken staat voor de helpfunctie waar nadere toelichting te vinden is.

Kies een onderwerp We kiezen “Voortgangsvragen”. Wanneer we het onderwerp “Spreken en luisteren” aanklikken, opent een nieuw scherm en verschijnt er een lijst met vaardigheden. We kiezen hier de vaardigheid “Interview”.

Voortgangsvragen Vervolgens moet er een aantal vragen over de vaardigheid Interview worden beantwoord. Deze vragen worden met u, de begeleidend docent, besproken.

Studieadvies met opdrachtnummers Wanneer de leerling de vragen heeft beantwoord, geeft de cd-rom een studieadvies met opdrachtnummers en SBU’s. Op basis van dit zelfonderzoek bepaalt de leerling welke opdrachten hij wil gaan doen. In het voortgangsgesprek stelt de leerling met u de definitieve studiewijzer vast.