Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De amerikaan geeft en laat alles toe dit om “ de.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

Elke kleine attentie is groot
Muziek SCHOONHEID IS EEN KLEINIGHEID.
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Diverse vogels en spreuken Niet klikken.
Uitslag enquête over online pesten
Een blondje komt bij haar huisarts. Hij is zo ontzettend onder de indruk van haar prachtige uiterlijk, dat hij meteen zijn beroepsethiek vergeet …
Henk en Monique, Albeiro, Juan David, Alberto. WELKOM THUIS !!!!
Voorbij & Do Met enkele foto’s van Giovanni.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben.
We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
PUBLICATIEPRIJS 4 Onderneem!. DOEL VAN HET PROJECT Het doel van het project is: Dat kinderen van dichtbij meemaken met wat voor zaken ondernemers te maken.
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Het leven.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
We hebben nu geen Tijd voor………..
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Zomaar een kaartje.
Onderwijs en kinderarbeid
“Op een dag...”.
Kinderarbeid.
LOT OP REIS LISANNE, PETER, MONICA, EVE EN DYLAN..
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Ik ben Bob..
GOEDE INVESTERING: TIPS VAN EEN FINANCIËEL ADVISEUR !!!!! Beste vrienden, Aangezien jullie mij toch nauw aan 't hart liggen wil ik jullie mijn geheimen.
Hallo Hallo Hallo Zie hier een foto van Kate Winslet & Di Caprio, ( Je weet wel van de Titanic!!!beiden als volwassen) onder water, en zonder kleren aan.
Sterk brandweer verhaal ! Let op!. Grote brand geblust, de brandweerauto's rijden terug naar de garages.
De temperaturen in Harbin bereiken vaak –40°C en blijven onder het vriespunt gedurende een half jaar. Deze stad bevindt zich ten noorden van het gekende.
De Verstekeling.
Het interview (BSE – de boer weet waarom). Journaliste: „Wat vindt u van het thema BSE?“
Een bezoek aan de dierentuin !
Fun - News Je staat iedere dag om 7.00 uur op om op je fietsje naar je werk te gaan.
De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Vrouwen zijn veel meer waard !!!
Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een.
Een man komt bij een apotheek …
In deze presentatie kijk je naar een aantal filmpjes.
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Hoe een juiste onderzoeksvraag opstellen?
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Project: Superfietsers
Handtekeningen actie betreffende de speeltuin voor mijn huis.
Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen.
Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Mijn computer is leuk! ©pharos Bij voorleesboekje + handleiding van ‘Mijn computer is leuk’
Jeugd Pastoraat Westerkerk.
Ik heb het altijd al geweten
Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De Amerikaan geeft- en laat alles toe dit om “ de.
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm – 06/2010
Ik heb een klein huisje in de bergen gekocht
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Situatie 1 Ik ben iemand die graag zelfstandig blijft, maar heel veel informatie over de veranderingen gaat tegenwoordig met de computer en ik heb geen.
Opwekking voor Kinderen 62
Continuïteit in het onderwijs Richard Moore. Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen.
Discipelschap is leven tot Gods eer “Het gaat niet om mij, maar om God”. “God moet aan zijn eer komen.” Doel van de preek: Wat klopt hier wel en niet aan?
Week 7 Jacqueline Koopmans Docentenkamer PH 01.12
In deze dienst wordt wordt Linde Aben Aben gedoopt.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
“ Het ontneemt je de levensvreugde, niet te kunnen leven zoals je wilt leven.”
ALS KLEINE KINDEREN GROOT WORDEN
Hoe kan je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Hoe kan je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Cursus assistent-scheidsrechter
Transcript van de presentatie:

Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De amerikaan geeft en laat alles toe dit om “ de rechten van het kind” en om “traumas” te verkomen als we ze straffen of een wel verdiende klap op hun kont geven. Wij hebben het er thuis over gehad wat nu de beste metode zou zijn om te volgen. Ik weet niet wat jullie gaan doen, maar wij zijn tot de conclusie gekomen dat als een van onze kinderen zicht slecht gedraagt, gaan we een eindje om met de auto.

Dit gaat nooit mis..... Na onze ritjes komen ze altijd rustig thuis en willig om ons aan te horen. Hier stuur ik een foto op van een van onze ritjes voor het geval dat jullie deze tecniek ook willen aanpassen. ¡Saludos!

Voor meer Plezier ga je naar de grootste Humor site: