Hallo Hallo Hallo Zie hier een foto van Kate Winslet & Di Caprio, ( Je weet wel van de Titanic!!!beiden als volwassen) onder water, en zonder kleren aan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
IK WIL GRAAG MIJN FAMILIE, COLLEGA’S EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE.
Advertisements

Klik op de oefening die je wil maken:
Hoe ruim ik mijn kamer op?
onze nieuwe website.
Vriendschap voor het leven
Drie wensen van een oude vrouw
Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,
foto's door Casper görannsson
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Module 1 – Dag 2 Hallo Module 1 – Dag 2 een 1 Module 1 – Dag 2 twee 2.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
We zijn toch allemaal gelijk…
Hallo, lieve vrienden en vriendinnen!
Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben.
‘Het spel waarbij je supersnel een beroemd persoon moet raden!’
Klik telkens met de linkermuisknop om verder te gaan.
Biker Verhaal.
Tekenen en knutselen Door kato luyten.
muzikale bewerking van
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Optochtlied Refrein: Drink, lach, zing Leef je leven helemaal Drink, lach, zing Want je leeft maar ene maal Drink, lach, zing En onthou dat ene.
om deze presentatie uit te voeren
DE BRIEFWISSELING.
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Naam: Sezer Ok Mijn sport: Voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
O wacht even ik zie een kaT
Serenade van de “ nachtegaal.”
Boudewijn De Groot Verdronken Vlinder.
Tegen de middag aan gaan ze onder een palmboom liggen om wat te rusten !
WAAROM IK MIJN JOB BEN VERLOREN? IK WAS EERST VORKLIFTCHAUFFEUR BIJ HET LEGER….
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De amerikaan geeft en laat alles toe dit om “ de.
Een man komt bij een apotheek …
1x5= 2x5= 3x5= 4x5= 5x5= Om te controleren: Ga met je muiswijzer over de som tot het een handje wordt. Klik dan en je ziet het goede antwoord! 6x5= 7x5=
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
1www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 4 Afsluiten van de zoekbieb : 2 mogelijkheden ! Dubbelklik op het excelpictogram !
Tijdmachine Informatie les 1
Hé Pssst Lidia.
Instructie leerling- activatiecode
Hallo! Vandaag leer ik jullie het verschil tussen NAT en DROOG !!!
HEBT U DE TIJD?. INOEFENEN VAN DE LEERSTOF Los steeds de vragen op om naar de volgende vraag te gaan. Klik op de pijltjes om verder of terug te gaan.
Je staat op het punt een wonderlijke [ zeer, zeer hoge snelweg te bekijken ] in Bolivia, Zuid Amerika. Stremnaya Road heeft als bijnaam “De weg des doods”
GEORGINA DARTS LET'S PLAY KIPKE GRAPHICS BOB KIPKE GRAPHICS
Laten we een foto toevoegen… Klik hier! Laten we een foto toevoegen… Klik hier!
T E S T van D E M E N T I E Klikken
Hoi ....
Klik op de foto om te spelen
Nederland = ZEURLAND.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
GOOGLE & YOUTUBE MADE BY MARC VLENDRÉ Z1D
Hallo Hallo Hallo Zie hier een foto van Kate Winslet & Di Caprio, ( Je weet wel van de Titanic!!!beiden als volwassen) onder water, en zonder kleren aan.
Een echte „rocker“ is 10 jaar geleden op een verlaten eiland gestrand.
Wat is genoeg?.
Lente ! Eindelijk worden de dagen weer langer en warmer!
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Wetenschapper in de klas Scarabeeklas De Schouw en Zecc Architecten.
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
H3.5, Grote schonmaak 1 Boek blz. 40 t/m 69, ca. 8 weken 4. Geboorte- verhalen Gaat over geboorteverhal en die iets laten zien van het nieuwe begin dat.
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
Hallo.
BEGINSCHERM STAAT KLAAR ? DE FOTO’S ZIJN INGEVOEGD ALSOOK DE ACHTERGROND. DE OVERGANGEN EN EFFECTEN ZIJN GEPLAATST!!!??? DAN GAAN WE, INDIEN NODIG, ER.
Prachtige beelden.
Quiz ‘Ik ben van mij!’.
Vriendschap voor het leven
T E S T van D E M E N T I E Klikken
Transcript van de presentatie:

Hallo Hallo Hallo Zie hier een foto van Kate Winslet & Di Caprio, ( Je weet wel van de Titanic!!!beiden als volwassen) onder water, en zonder kleren aan. Ik weet dat het vulgair is, dus eenmalig deze foto, juist voor jouw…... OK !!!! Klik hier

Klik op de pijl onderaan om de foto te bekijken………..

De foto is aan het loaden .............................................

Het loaden is nog steeds bezig…… Het loaden is nog steeds bezig……..,dus nog eventjes geduld om Kate Winslet & Di Caprio, te zien onder water zonder kleren. …. .

Kom zeg, ben je echt zo ongeduldig ..... Had ik niet verwacht!!!!

Ok ..... Eindelijk de foto ....... Klik nog een laatste maal .. Een keer klikken is genoeg hoor!!!!

wat had je eigenlijk verwacht!!!!

Zo kan die wel weer Ik hoop dat je weer hebt genoten groetjes en tot een volgende keer maar weer bezoek ook eens www.more-fun.nl voor nog meer fun