Carls bens Door Henri.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Godsdienst.
Advertisements

Maak een tentoonstelling
DE GEVANGENIS VAN KLAVERTJE DOOD ZZZZO BEGON MIJN VERHAAL.
LEVEN NAAR GODS WOORD EXODUS 16:4-30. LEVEN NAAR GODS WOORD EXODUS 16:4-30.
Rekenen Cito M5 oefenen.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
hoe de marokkanen geld verdienen....
Er zijn zo van die dagen, waarbij alles tegen zit.
De auto Spreekbeurt Van Nick.
Tussen Pasen en Pinksteren.
Waarom naar de kerk (gemeente) gaan
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Het rijk en de stad Grieken en Romeinen Vroegmoderne tijd Moderne tijd
Een romantisch sprookje
Welkom.
© Hoe voel ik mij ? blij droevig boos bang angstig benieuwd vies van… beschaamd.
Het sprookje Roodkapje.
Beeldend werk van het 2 e en 3 e jaar. Het 2 e jaar – Eerste helft Thema: Physical self (Het lichamelijke) Wij kregen alle vrijheid in wat we daar mee.
Anne frank.
Op 29 februari 1521 was het dorpsfeest in Japan. Prinses Aiko mocht niet mee en was alleen in het kasteel… Op 29 februari 1521 was het dorpsfeest in Japan.
Jezus houdt van alle dove kinderen
De opkomst van het christendom
EEN VERRASSING KRIJGEN
Vandaag: H.4 afronden Powerpoint over staatsvorming met als voorbeeld Bourgondië Tekst lezen en opdracht maken Verhaal vertellen over Jeanne d'Arc.
Zingen Vers 1 In het begin lag de aarde verloren,
Lachertje.
Mattheüs: Jezus de Zoon van Abraham, van David Marcus: Jezus de dienstknecht, de obed-JHWH Lucas: Jezus is de Zoon van Adam Johannes: Jezus is de Zoon.
Pater Damiaan Door Amber.
Adolphe sax Door Zoë.
Karl benz Door Han.
Door Silas en Robbert-Jan
Kom Hoger Teveel om te vergeven. Mattheüs 18: 21 Toen kwam Petrus bij Hem en zeide: Here, hoeveel maal zal mijn broeder tegen mij zondigen en moet ik.
Houd jij van reizen?. Reizen Jezus in de tempel Hebben de christenen nog steeds een heilige plek waar God is?!
GODS DAGELIJKSE LEIDING
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
Anne-Frank is in Duitsland geboren in Frankfurt, ze had ook een zusje die heette Margot.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Adolf Hitler Door: Naomi & Boy.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Nadia zahraoui.
Fotoalbum New-Mexico – Santa fe door Elena en Jan.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Ridders Van de Ronde Tafel
Als ik... Als ik... Als ik de zee was, zouden zilte tranen je reinigen… Als ik de zee was, zouden zilte tranen je reinigen…
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Een jongeman komt bij de kapper kapperenvraagt: Hoelang zal het duren voor dat ge mijn haar kunt knippen ?
Sint-Maarten.
Zoetermeer. Romeinen 5 20 Maar de wet is er bijgekomen, zodat de overtreding toenam; waar evenwel de zonde toenam, is de genade meer dan overvloedig.
De zee..
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.
De profeet Pablo Gargallo ( ).
Griezelparty. Er waren eens vier monsters, Lotte, Lois, Bart en Wouter. Ze gaven een leuk griezelfeest. Er was bloed als drinken en hersens als eten.
Welke hedendaagse auto herken je?
Een kus voor meme en pepe
hun was een donkere struik over hun sprongen het donkere vogeltje om.
Leonardo da Vinci Door Tine.
Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling.
Onze doelen en visie in beeld
Een voorbeeld dat navolging verdient
EEN VOOR ALLEN allen voor één n.a.v. Joh. 16:32-33, Mt. 26:31, Joh. 16:4-7, Hd. 1: mei 2015 R.Rausch © HEMELVAART Evangelische Baptistengemeente.
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
KIVO Door: Jesse, Jorrit, Niels, Larissa, Amber, Baukje en Naomi.
hoe de marokkanen geld verdienen....
Hebreeen 10: 22 laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en.
Vragen een eeuwige God is de HEER Hij is een goddelijke Persoon: Vader uw Man en uw Maker, 54: 5a.
Bibliotheek. Wij zijn naar de presentatie van Tosca Menten geweest. Wij zijn met groep 7 naar een presentatie van Tosca Menten geweest. Het was heel leuk.
Pater Damiaan. Wie is Pater Damiaan Pater Damiaan is in 1840 geboren in het dorpje Tremelo. Hij is opgegroeid op een boerderij. Arm waren ze niet. Jozef.
Auto’s Door Vincent :. Auto’s Door Vincent :
§3.2 Volkeren en staten In deze presentatie leer je over:
Transcript van de presentatie:

Carls bens Door Henri

Waneer hij leefde? Carls bens leefde van November 25, 1844, Karlsruhetot April 4, 1929 Carl Benz overleed in 1929. Zijn naam leeft nog voort in het huidige automerk Mercedes-Benz. Daarnaast heeft hij een autobiografie geschreven. Hoewel zelfs in Duitsland het verhaal gaat dat benzine afgeleid zou zijn van de naam Benz, bestond in werkelijkheid de term benzine al voordat Benz de auto

Wat heeft hij uitgevonden de alereerste auto na zijn eerste model kwam nog een hele volgende reeks zijn eerste model bezat over 984 cc motor 0,9 PK bij 400 toeren/minuut 313 kg drooggewicht

Meer over zijn leven In 1905 kreeg Benz onenigheid met zijn aandeelhouders en vertrok. Samen met een zoon richtte hij Benz & Söhne op, later kwam zijn andere zoon er bij. Carl verliet het bedrijf later, het merk werd echter voortgezet door zijn zonen. Later werd dit bedrijf een toeleverancier voor Mercedes-Benz.

einde Dit was mijn presentatie