1 KIWANIS CLUB WAASMUNSTER FRIENDLY CONNECTION “If you wish to make God laugh, make plans” (Howard Norman) Vanavond is het de inhuldiging van Lineart die.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het goede nieuws is: we gaan terug naar af
Advertisements

KBO Landhorst Zomaar wat over KBO Landhorst
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Hier en hiernamaals.
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
1 19 jan Urk. 2 de context van 2Korinthe 3  Paulus reageert op beschuldigingen dat hij onbevoegd zou zijn (3:1,2);  Paulus plaatst zijn Evangelie.
28 juni 2009 Paëllanamiddag 1 Paëllanamiddag 28 juni 2009 Voorbereiding vrijdagavond (Loopt automatisch - 7 seconden)
NEDERLANDS WOORD BEELD IN & IN Klik met de muis
UNILEVER BELGIUM Aandelenoptieplan.
ZIEHIER 36 REDENEN WAAROM BIER
November 2013 Opinieonderzoek Vlaanderen – oktober 2013 Opiniepeiling Vlaanderen uitgevoerd op het iVOXpanel.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Fair Play Eerlijk spelen
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Mara & Elim.
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
Het Trouwfeest.
Mijn familie..
1 KIWANIS CLUB WAASMUNSTER FRIENDLY CONNECTION Non-conformistische outdoor-vergadering in Gent Aanwezig: Carine 1109 & Luc (als gast), Carine DB, Stefan.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Wat maakt het leven zinvol?
In het jaar 2007 kon je dit kopen voor €100: In het jaar 2012 kon je dit kopen voor €100: Koopkracht = Het geld wordt minder waard.
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
9 januari 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 11 1 Wordt mijn navolgers, gelijk ook ik Christus navolg. 2.
EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:
1 ERVARINGEN UIT DE PSYCHIATRISCHE SECTOR D.DE LILLE Symposium Drie campagnes handhygiëne U bent in goede handen 3 MEI 2010.
1 KIWANIS CLUB WAASMUNSTER FRIENDLY CONNECTION Herfstlandschap In de mist is een trage os met een ossewagen stappend naast de mist nooit mist zijn maat.
Modern Sprookje Kikkerkoning.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
13 maart 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe Want gelijk het lichaam één is en vele leden heeft, en al de leden van het lichaam, hoe vele ook, een lichaam.
Bij het kolenvuur Johannes
Groot geloof 1.
 Matt 15:21 En weer vertrok Jezus; hij week uit naar het gebied van Tyrus en Sidon. 22 Plotseling klonk de roep van een Kanaänitische vrouw die uit die.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Thema voor vanavond is:
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Sjakie en de chocoladefabriek
God zegent je zodat je zult heersen 1.
God maakt zijn zegen waar 1.
Foto 1 Lucia kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat ze bevalt van een kindje.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Interpreteren van data
“Een dure GSM hebben ze wel, maar hun schoolrekening betalen…”
RvB Aalst 29 oktober 2011 SPONSORING TSJECHIE / SLOWAKIJE Jean Guillaume.
CENTRAAL KERKBESTUUR GENT STAD
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Gebruik grafische rekenmachine bij M&O via de TVM-solver
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Les 3: Verkeer TOETS.
KLAPROZEN TORNOOI Maandag 10 november u00 KLAPROZEN TOERNOOI Maandag 10 november maandagnamiddag toernooi. We willen jullie graag verwennen met.
14 november 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 9 19 Want hoewel ik vrij sta tegenover allen, heb ik mij allen dienstbaar gemaakt, om er zoveel mogelijk te winnen;
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Kleine leningen voor vrouwen en mannen in zuidwest Kenia
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Hoe gaat het verder na Bethel?
MEER? Is er. Dit leven – waar draait het om? Wat laat je achter? Is er meer?
Welkom in deze kerkdienst
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Hebreeen 10: 22 laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Transcript van de presentatie:

1 KIWANIS CLUB WAASMUNSTER FRIENDLY CONNECTION “If you wish to make God laugh, make plans” (Howard Norman) Vanavond is het de inhuldiging van Lineart die ons parten speelt: tegen zoveel kunst zijn wij niet opgewassen. Alhoewel… Bovendien is één onzer leden het land aan ‘t verdedigen! Culinair dan nog, in de Prince Albert. Aanwezig (42%): Christian, Jan dJ, Stefan, Hilde, John, Stef, Paul en Jan VDB. Verontsch (58%): Dirk A, Peter A, Otto, Dirk B, Donald, Carine DB, Carine1109, Philippe, Anne-Marie, Jeannine, Marc Menu: *Fris slaatje met gerookte heilbot en wasabi mayonaise *Schelvis met Jamon Ibericopuree, spinazie en een beurre blanc sausje *Witte chocomousse Het aperitief wordt aangeboden door de scribe, omdat hij over enkele uurtjes jarig wordt, en loopt uit in afwachting van onze voorzitter. Die mist dan zijn gebruikelijke attributen aan tafel maar een fles olie klinkt ook goed… Vorig verslag: wordt goedgekeurd mits 2 opmerkingen: *Stef benadrukt dat het de verdienste van Jan DJ is dat Carl kandidaat-lid werd maar Jan dJ voegt daar dan aan toe dat het veeleer Stef is die Carl “trok”. Dit doet dus denken aan een verkiezingslijst met een trekker en een duwer… Conclusie: Carl heeft 2 peters. *Jan VDB hunkert naar zomerverslagen met meer “bloot”. Secretaris blijft bij zijn standpunt dat kunstig naakt slechts kan als de temperatuur er zich toe leent! Maar er komt, speciaal voor hem, een toemaatje (*) Account Argenta Nr Key Number K K.I.E.F. BL24 - Organisatie: 30/09/ Charter: 22/04/2006 Stichtend voorzitter: Jan Vandenberghe - Peterclubs: Dendermonde Beyaert & Sint Niklaas Waasland Divisie 14 Oost Vlaanderen Rand - District Belgium-Luxembourg KIWANIGRAM (jaargang 4)nr /12/2008 WerkjaarClubvoorzitterClubsecretarisVergaderlokaal Stefan FEREMANSChristian de BORCHGRAVE DE LEKKERBEK Temsestraat 62Het Innemen 70Heidekapelstraat RUPELMONDE2930 BRASSCHAAT9250 WAASMUNSTER tel. 03/ tel. 03/ tel. 052/ ste & 3de donderdag 20 uur gsm 0477/ gsm 0475/ ( )Stef Maes Erelid: Jeroen Den Haerynck (KC Zandhoven i.o.)

2 KIWANIS CLUB WAASMUNSTER FRIENDLY CONNECTION Champagneverkoop: Paul nog steeds op kop, gevolgd door Stef. Laat hen niet eenzaam alleen aan de top! Körperwelten: Boeiend, leerrijk, fascinerend wordt er aan tafel geopperd. Met dank aan Carine DB. Gezellig restaurant, ook. En Anderlecht valt mee, althans Stefan. Nieuwjaarsspecial: Om het (winter)vuur weer aan te wakkeren denkt Stefan aan een aperitief bij hem thuis op vrijdag 9 januari, gevolgd door een feestje in restauranttaverne Scaldiana, Rupelmonde. S.O.B.: De vergadering geeft groen licht voor onze bijdrage van € 300 aan Actie & Deelname. Buitenbezoeken: Carine DB, Carine1109, Stefan en Marc werden feestelijk ontvangen door de Dames van Gent Belfort. Ze hebben daar een PR-verantwoordelijke die vooraf vraagt of men wenst te spreken (en, occasioneel, ook te eten, te drinken?). Het menu was bijzonder lekker, de plaatsen worden door het lot aangewezen, Marc werd vergeleken met Geert Lambert, er is een tombola en de Belfort-dames waren gecharmeerd dat de delegatie niets kwam verkopen. Zij beloofden een tegenbezoek. Verjaardagen: Christian (05/12) krijgt “Een oude bok lust nog wel een groen blaadje”, gesigneerd door Carine DB, Carine1109 en Hilde (bedankt lieve vriendinnen!) en Stef (22/12) belooft ons een digestiefke. Kiwanispop: Jan De Dobbeleer zoekt naar een verantwoordelijke in elke club en onze Divisiegouverneur staat er volledig achter. John merkt echter op dat, in perifere ziekenhuizen, pediatrie geen heldengeneeskunde is. Slechts 10% van de kinderen die er worden opgenomen moeten geopereerd worden, 90% van die 10% voor een appendicitis, snel, snel dus. 80% lijden aan longontsteking en de overige 10% aan kleine ongemakken. De kiwanispop is dus iets voor universitaire ziekenhuizen, voor zover het verplegend personeel er tijd voor heeft. CdB wordt gevraagd in die zin te antwoorden. Clubfinanciën: Paul overhandigt de afrekening werkingskosten en het budget Knap werk dat unaniem wordt goedgekeurd Account Argenta Nr Key Number K K.I.E.F. BL24 - Organisatie: 30/09/ Charter: 22/04/2006 Stichtend voorzitter: Jan Vandenberghe Peterclubs: Dendermonde Beyaert - Sint Niklaas Waasland Divisie 14 Oost Vlaanderen Rand - District Belgium-Luxembourg KIWANIGRAM (jaargang 4)nr /12/2008

3 KIWANIS CLUB WAASMUNSTER FRIENDLY CONNECTION Humoravond: Stef en CdB hadden vanavond afspraak in Sint Niklaas met 123Comedy Club en tekenden de krijtlijnen uit. Jan dJ heeft zich kandidaat gesteld om, in eigen regie, het drukwerk te ontwerpen en te verzorgen. Waarvoor bewonderende dank! Stefan vraagt Het Veer en Het Open Poortje de datum te reserveren. Gastsprekers: *Lucille Feremans, beroepsfotografe met palmares, zus van -, in januari of februari. *Anne de Borchgrave, petekind van -, op 19 maart over mental coaching, oriëntaalse energietherapie en shakra’s. Kiwanigrammen: Hebben jullie ze gelezen? Die van Aalter Baekeland, Dendermonde Beyaert, Gent Belfort, Gent Gravensteen (2), Ghent Seaport, Oudenaarde Universus (2), Ronse-Renaix, Sint Niklaas Waasland en Zottegem Egmont ! Bij de digestief meldt Stef nog dat hij 2 luxekaarten heeft voor Bert Kruismans op 13/09 en dat zijn Annick voor de zoveelste maal aan haar heup wordt geopereerd. Wij wensen haar veel sterkte toe en een supersnelle revalidatie. CdB Het vorige verslag werd beëindigd met Bert Kruismans’ beschrijving van het nieuwjaarsfeest in eigen familie. Hier volgt nog een stukje over eten, uit “Suikerspin” van Erik Vlaminck: De mensen van tegenwoordig hebben van dikkigheid ziektes waar de doktoren de naam nog van moeten uitvinden. Ze zijn allemaal zo moddervet dat ze niet meer met z’n tweeën naast elkaar in de tram kunnen zitten. Toch proppen ze, als ze de kans krijgen, aan honderd per uur hun opgeblazen lijf vol zoetigheid. En daarna nemen ze pillen en druppels om af te vallen en ze laten het vet uit hun billen en hun buik wegzuigen. In het gedacht dat ze ervan vermageren, betalen ze zelfs pakken geld om zich in het zweet te rijden op een stilstaande fiets in een fitnesscentrum. Probeer het maar eens uit te leggen aan een armoelijder in de Kongo. …/… + (*) Account Argenta Nr Key Number K K.I.E.F. BL24 - Organisatie: 30/09/ Charter: 22/04/2006 Stichtend voorzitter: Jan Vandenberghe Peterclubs: Dendermonde Beyaert - Sint Niklaas Waasland Divisie 14 Oost Vlaanderen Rand - District Belgium-Luxembourg KIWANIGRAM (jaargang 4)nr /12/2008

4 KIWANIS CLUB WAASMUNSTER FRIENDLY CONNECTION (*) speciaal voor Jan VDB: Nog niet naakt, ofte net naakt geweest, want 2 prostituees …. “Potsdamer Platz” Ernst Ludwig Kirchner, 1914, O/D, 200x150 cm, Nationalgelerie, Berlin Kirchner is stichter en leidende figuur van Die Brücke (1905). Op dit meesterwerk staan de prostituees als burgerdames afgebeeld; het was verboden en afspreken kon enkel middels oogcontact. Zij staan op een verkeers- eiland op het Potsdamplein, toen één van de drukste verkeerspleinen van Europa. Op het achterplan is het station waarneembaar. Let op de gifgroene coloriet, het lichter gekleurde verkeerseiland dat naar de kijker toe helt. Toen het schilderij af was, brak de 1 ste wereldoorlog uit. Kirchner overschilderde de linkse vrouw met een sluier (verlies van inkomsten…) Account Argenta Nr Key Number K K.I.E.F. BL24 - Organisatie: 30/09/ Charter: 22/04/2006 Stichtend voorzitter: Jan Vandenberghe Peterclubs: Dendermonde Beyaert - Sint Niklaas Waasland Divisie 14 Oost Vlaanderen Rand - District Belgium-Luxembourg KIWANIGRAM (jaargang 4)nr /12/2008

5 KIWANIS CLUB WAASMUNSTER FRIENDLY CONNECTION Account Argenta Nr Key Number K K.I.E.F. BL24 - Organisatie: 30/09/ Charter: 22/04/2006 Stichtend voorzitter: Jan Vandenberghe Peterclubs: Dendermonde Beyaert - Sint Niklaas Waasland Divisie 14 Oost Vlaanderen Rand - District Belgium-Luxembourg KIWANIGRAM (jaargang 4)nr /12/2008